FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mozda vam veceras prenesem info vezano za nastavak prvenstva ili otkazivanje cekam info iz banjaluke
Polufonale bi bilo GOŠK-Široki, Zrinja bi zapeo protov Želje. U finalu Zrinja pusti Širokog i hrvati sa dva kluba u Evropiado-hz je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:30E vidis u tome i jeste jedini problem i to je jedini adut anamo onih. Ako se to ne daj Boze desi da se dozvoli igrati Kup onda ce Vico morati pristati da igra ligu jer opet kazem zna i sam kakva bi to "kuhinja" bila u Kup-u.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:24Ako ne dozvoli RS,moze se odigrati kup jer su svi sa podrucja federacije u kupu ako dobro znam,znaci nek se odigra kup,a ako nedaju iz rsa nama titula i svi sretniado-hz je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:21
Nije Vico toliki levat da dozvoli da se igra jer zna da bi se komsinice i njihovi športski prijatelji dogovorili oko Kup-a i onda bi ga ispushio Borac...ja jos uvijek vjerujem da RS nece donijeti odluku da se igra. Vidim vecina vas je za to da se igra, ja nisam iz vise razloga.
Pritom ovo bi mi bila najdraza titula ikad osvojena.
Zna da bi se ovi 1000000000% dogovorii da sjebu Borac i da ne ode u Evropu...zato bi vjerovatno pristao da igra ligu. Ovo je sve osim sporta, politika, politika, politika.
Mission copleted

- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja sam za nastavak samo zato da uzmemo tu titulu na još ljepši način. Inače, naravno da ne bih pristao, jer će raspored biti zgusnut i tek će vidjeti na igračima šta znači taj ritam. Kad bude pola ekipa povrijeđeno i ne budu mogli sastaviti prvih 11, a uz to više od pola ekipa je i onako zapušteno i nepripremljeno, a kakvi će tek biti nakon ovolike pauze, to su priče.
Ali, neka, neka se i nastavi nije problem, samo će biti posljedica po igrače.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma sve ce biti kao sto je bilo. Normala, samo opusteno. Idemo igrati i osvojiti ovo. Kakve povrede, pa nisu balerine. Trenirali su, nisu se opustali..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
@fks74
Brate, jbg da bilo ko od nas sjedi sa nekim ljudima koji su oko NSBiH i da nesto cuju vjerujem da bi ovdje napisali, pa tako i ja. Mozete da mi yebete mater ako se liga nastavi ali zelja je bila da nas sve obradujem lijepim vijestima, ne ono da se pravim pametan nego zaista ono sta sam cuo. Nikad me lazem niti sam tako odgojen.
Opet kazem sva logika mi govori da Vico nije toliki debil da pristane da igra ligu. Jedino ga mogu sjebati ako dozvole da se igra Kup. Onda nezzz vjerovatno bi pristao da se igra liga.
A sto ja nisam za nastavak:
1. Prvi sam se ja radovao tituli i govorio da je sve gotovo. Posrao bih se samom sebi u usta.
2. Koliko god mi mislimo da imamo najjaci tim sve je moguce...lopta je okrugla...a evo reci cu da Begic navlaci titulu konama(sudije). Opet ce neko reci sere ko foka, al to je istina.
3.Nmg da zamislim scenarij da se nastavi liga i da ispušimo titulu, srce bi mi puklo.
Brate, jbg da bilo ko od nas sjedi sa nekim ljudima koji su oko NSBiH i da nesto cuju vjerujem da bi ovdje napisali, pa tako i ja. Mozete da mi yebete mater ako se liga nastavi ali zelja je bila da nas sve obradujem lijepim vijestima, ne ono da se pravim pametan nego zaista ono sta sam cuo. Nikad me lazem niti sam tako odgojen.
Opet kazem sva logika mi govori da Vico nije toliki debil da pristane da igra ligu. Jedino ga mogu sjebati ako dozvole da se igra Kup. Onda nezzz vjerovatno bi pristao da se igra liga.
A sto ja nisam za nastavak:
1. Prvi sam se ja radovao tituli i govorio da je sve gotovo. Posrao bih se samom sebi u usta.
2. Koliko god mi mislimo da imamo najjaci tim sve je moguce...lopta je okrugla...a evo reci cu da Begic navlaci titulu konama(sudije). Opet ce neko reci sere ko foka, al to je istina.
3.Nmg da zamislim scenarij da se nastavi liga i da ispušimo titulu, srce bi mi puklo.
-
- Kontakt:
A sta su igraci , nego klub , bilo koji klub . Kao sto nije logican nastavak bh lige , onda nije logicno da se igra Kup po sistemu jedne utakmice .AlfredNobel je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:33Ja sam za nastavak samo zato da uzmemo tu titulu na još ljepši način. Inače, naravno da ne bih pristao, jer će raspored biti zgusnut i tek će vidjeti na igračima šta znači taj ritam. Kad bude pola ekipa povrijeđeno i ne budu mogli sastaviti prvih 11, a uz to više od pola ekipa je i onako zapušteno i nepripremljeno, a kakvi će tek biti nakon ovolike pauze, to su priče.
Bit ce tragikomicno od prvog kola , poslije 5 kola bit ce smijesno , a ne mogu zamisliti 10-11 kolo . Nemam rijeci da to opisem. Budimo pametni kao u pandemiji i odustanimo od nastavka PL BiH .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- ElCartel11
- Kontakt:
Moze nastavak prvenstva, doci ce širok kadar i sprema do izrazaja.
Na terenu se mora pokazati sprema i širina kadra, x puta smo se do sad uvjerili da ne igraju imena.
Na terenu se mora pokazati sprema i širina kadra, x puta smo se do sad uvjerili da ne igraju imena.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa nama bi najvise odgovarao nastavak prvenstva jer imamo najsiru klupu.
Šta i ako ispušimo, ako se neko pokaže bolji od nas, nek osvoji. To će više reći o nama. Po uslovima i svemu smo Real za sve ostale u ligi u ovom trenutku. Ako nam ovi sa 170 KM plate uzmu titulu, trebamo se ugasit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
I Kup je pod jurizdikcijom F/NS BiH .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Opet ponavljamo iste greske, unaprijed se radujemo necemu pa kasnije se poklopimo usima.
Ja sam danas gledao nas trening u kampu. Po onom što sam vidio, momci već lete. Cisto sumnjam da je i jedna druga ekipa po bilo cemu mogla postici vecu formu od nas, ili se bolje prilpremiti da preźivi eventualni nastavak.
Uvjeren sam da smo bili daleko najbolja i najšira ekipa prije pauze, i nemam ni trunku sumnje da se razlika samo produbila u nasu korist.
Jedva cekam da pocne, srijeda-subota!!!
Uvjeren sam da smo bili daleko najbolja i najšira ekipa prije pauze, i nemam ni trunku sumnje da se razlika samo produbila u nasu korist.
Jedva cekam da pocne, srijeda-subota!!!
I da vrate gledaoce na stadion.
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
I ja bih volio gledat Sarajevo svaki dan, i da titulu osvojimo nakon 33 kola. Al sve se bojim da ce bit previse napora. Ove sezona evropa sl sezona. Nakon 2 mjeseca
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Subota Srijeda Subota ritam na 25-30 pa mozda i vise stepeni, pa Evropa pa pripreme za sljedeću sezonu pa nova sezona... ko god misli da se to može izdrzati vara se, koliko god igrači bili spremni. To će biti problem za Evropske velikane a kamo li za naše amatere. A vrijeme će najbolje pokazati. Ako se nastavi to ce biti katastrofa.
O autobusima, karantinima, dezinfekcijama, testiranjima, maskama da i ne govorim. 85% ekipa si to ne moze priuštit a i oni koji mogu to je bespotrebno izbijanje novaca iz budzeta, i to ne malo novaca. Osim ako savez to ne plati a vjerovatno nece.
O autobusima, karantinima, dezinfekcijama, testiranjima, maskama da i ne govorim. 85% ekipa si to ne moze priuštit a i oni koji mogu to je bespotrebno izbijanje novaca iz budzeta, i to ne malo novaca. Osim ako savez to ne plati a vjerovatno nece.
Ma ljudi moji samo mi i Tuzla City nismo dužni poreskoj ni marke svi ostali u dugovima do guše...
-
- Kontakt:
U Srbiji sigurno ne bi nastavili, da su prije korone odigrali 30 kola, odnosno da je svako odigrao sa svakim, dva puta.Oni ce od petka nastaviti ligu i odigrati još 4 kola, da bi zaokružili tih 30 kola, a treči krug od 7 kola, NEČE odigrati, oni su tu mogučnost odmah odbacili, bez obzira što su se neki klubovi, poput Radničkog iz Niša, bunili.FoSte95 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:30Sramota bi bila da jedino mi ne nastavimo od svih zemalja ragiona. Evo u Srbiji od 1.6. navijaci na tribinama a 10 puta gore prosli nego mi.
Na kraju nas samo UEFA moze yebat, pa nisu ni oni levati. Srbija, Hrvatska. Slovenija sve gore prosle a svugdje se igra
Nije jos niko, nego ako pocne prvenstvo ispadamo smijesni sa prijevremenim slavljem titule. A nije nam prvi put da nesto slicno radimo.
-
- Kontakt:
Dakle, ovaj cirkus od 11 kola, završava se početkom augusta, nekih 7 dana kasnije, je prva evropska utakmica, pa ubrzo potom nova sezona, sve to po velikim vručinama.O nekim pripremama, uigravanju pojačanja, suludo je pričati, a krajem augusta, početkom septembra, ne bi me čudilo, da neko rikne na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 42 gosta.