NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2010\2011
Ma utice ova ludnica na Lebrona, ne smije se usudit krenuti na kos, samo doda odma il opuca 

nema potpisa
Hhahahah bas sam to primjetio. Hickson je veceras previse motivisan.Admir_Sa je napisao/la:Ma utice ova ludnica na Lebrona, ne smije se usudit krenuti na kos, samo doda odma il opuca

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
Nema sanse da ovo Miami dobije, kako su Cavsi samo nabrijani, JJ Hickson is the beast. Ponosan sam sto sam navijac Cavsa, GO CAVS GOOOOOOOOOOOOOOOOOO
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
kako losa igra cavsa zadnjih par minuta 

Imam osjecaja da ce Cavsi izgubiti, nadam se da se varam.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
uh gresaka cavsa
lebron se malo naljutio i +4 za majami
al grmi kad je stao na slobodna, meni u slusalicama se sve trese

lebron se malo naljutio i +4 za majami
al grmi kad je stao na slobodna, meni u slusalicama se sve trese

nema potpisa
Uff, LeBron is on fire! 

DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
ma ubit ce ih miami ba. lebron ce upisat triple double sigurno.
mo williams vec tri turnovera
mo williams vec tri turnovera

- SaltCityAttack
- Kontakt:
nista od ovih CAVSA... vala Bullsi nece imati nikakvih problema uzeti ovu diviziju, jer ovi Cavsi su stvarno jadni...kad oni ne mogu bolje u najvanzijoj utkamici sezone za njih, onda stvarno lose im se pise tokom sezone...ovaj Jamison neznam sta sa covjeka se desi nakon odlaska iz Washingtona ...nije on ni blizu onog igraca vise
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
a jos ove baksuze krenu i pukose kavsi na polovini utakmice
Thomas Müller - Fußballgott
-
- Kontakt:
Svaka cast za komentar.Ko zna zna.Meni samo nije jasno kako je neko mogao da pomisli da ce James veceras podleci pritisku.Da je takav tip covjeka ostao bi u Cavsima nebi ni isao od njih u Miami.Meni licno nije drago sto je presao u Miami jer navijam za Miami otkako pratim NBA.Ali isto tako drago mi je da je veceras spustio na zemlju navijace Cavsa koji vise navijaju protiv Miami-a nego za svoj tim.Interista di cuore je napisao/la:ja mislim da ce ih LeBron sam pobijedit,tj da ce razvalit sa nekih 30+ poena..al eto jos malo nam je ostalo da vidimo sta ce bit...
-
- Kontakt:
ma odgovaraju mu kosevi, ipak je ovdje najvise igrao!!!D1n0 je napisao/la:Uff, LeBron is on fire!
Miami se budi, podigli su svoju igru na višu razinu i počeli su pobjeđivati jako dominantno.
Phoenix dobio Warriorse, večeras očekujem nastavak niza protiv Indiane
Phoenix dobio Warriorse, večeras očekujem nastavak niza protiv Indiane
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- alfarouqaminu
- Kontakt:
James je odigrao kao da nema pritisak na sebe...Svaka cast... Mnogobrojni kosarkasi ne bi se videli na terenu...
Nekada velika zvijezda NBA kosarke ,bio je vjerujte kad je dosao u NBA u ono vrijeme u Detroitu medu 5 najpopularnijih i najboljih igraca.Mnogi se tog ne sjecaju imao je potencijal da bude u najmanju ruku ko Kobe, toliko je bio dobar.I onda krecu povrede ta peta i nekoliko operacija i od Super star-a dolazi do obicnog role playera.
Detroit 1 sezona 94-95...19.9p-6.4skokova-5asista
2 sezona....20.2p-9.8 skokova-6.8 asista
3 sezona....21.4p-9 skokova- 7.3 asista
4 sezona....21.2p-7.6 skokova-6.8 asista
prve povrede
5 sezona....21.1p-7.1 skokova-6.0 asista
sve to vrijeme oko 1.5 ukradenih lopti
Onda slijedi odlazak u Orlando i veliki pad zbog povreda sezone u rasponu od 19.7 poena do 13.8 poena.
Sad je u Sunsima vec 4 sezonu brojke brojke oko 13 poena u Sunsima ubacuje.
Ova sezona s 38 mu je jako dobra po meni 14.4 poena,4.8 skokova i 2.4 asista.Sut 54%,za 29 minuta na parketu.
Njegova velicina je u tome sto je prihvatio da bude obicni igrac nakon sto je bio prozivan nasljednikom Jordana i igrao protiv njeg jako dobro.
On je prihvatio ono sto nisu mogli Iverson i T Mac,tj prihvatio je potpuno drugu ulogu i nakon svih povreda gdje je znao po godinu i vise ne igrat sad igra i pokazuje i s 38 da je dobar igrac.Mentalno je sve izdrzao i on i Nash s 37 i 38 2 velikana NBA lige nose ove Sunse protiv po 2 decenije mladih igraca.
I uvijek je bio skroman cak i tad u Detroitu.Sve je prosao i zbog njih 2,dva majstora starog kova zelim da Sunsi i ove godine budu veliko iznenadenje.
Detroit 1 sezona 94-95...19.9p-6.4skokova-5asista
2 sezona....20.2p-9.8 skokova-6.8 asista
3 sezona....21.4p-9 skokova- 7.3 asista
4 sezona....21.2p-7.6 skokova-6.8 asista
prve povrede
5 sezona....21.1p-7.1 skokova-6.0 asista
sve to vrijeme oko 1.5 ukradenih lopti
Onda slijedi odlazak u Orlando i veliki pad zbog povreda sezone u rasponu od 19.7 poena do 13.8 poena.
Sad je u Sunsima vec 4 sezonu brojke brojke oko 13 poena u Sunsima ubacuje.
Ova sezona s 38 mu je jako dobra po meni 14.4 poena,4.8 skokova i 2.4 asista.Sut 54%,za 29 minuta na parketu.
Njegova velicina je u tome sto je prihvatio da bude obicni igrac nakon sto je bio prozivan nasljednikom Jordana i igrao protiv njeg jako dobro.
On je prihvatio ono sto nisu mogli Iverson i T Mac,tj prihvatio je potpuno drugu ulogu i nakon svih povreda gdje je znao po godinu i vise ne igrat sad igra i pokazuje i s 38 da je dobar igrac.Mentalno je sve izdrzao i on i Nash s 37 i 38 2 velikana NBA lige nose ove Sunse protiv po 2 decenije mladih igraca.
I uvijek je bio skroman cak i tad u Detroitu.Sve je prosao i zbog njih 2,dva majstora starog kova zelim da Sunsi i ove godine budu veliko iznenadenje.
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
lik u zadnjih osam utakmica u sunsima ima 18 poena uz procenat suta 60%, iako skoor sve svoje poene zabija sa poludistance. svaka cast.
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)
Dema stvarno objektivno od teme, hvala na lijepim željama neka u finalu Sunsi budu igrali protiv Bullsa. Hill je uvijek bio miran i staložen, prije dvije sezone imao je i bogatije ponude ali je ostao u Sunsima i od mene a i od mnogih navijača dobio je veliki plus, uvijek je borben. Prije 2-3 god gostovao je kod Opre i slučajno sam gledao tu emisiju, kako je jednostavan, i smiren a ne bahat kao ostale zvijezde. Hvala njemu i Nashu za sve što su dali Sunsima
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.