Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Upravu si onoffon, ali ono je Dynamo Dresden ja mislim, nekad veliki klub, sad na margini.
Nego gdje su svi jutros, na džumi ?
Nego gdje su svi jutros, na džumi ?
Kolko je klivland sinoc igrao protiv majamija, ima li nekih kipova za docek LeBrona ? 

TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zgazio ih James sa 38 poena,inace Miami dobio 118-90LFC_LAVOV je napisao/la:Kolko je klivland sinoc igrao protiv majamija, ima li nekih kipova za docek LeBrona ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
jedan lik bacio cakiju na njega, i promasila ga par centi.LFC_LAVOV je napisao/la:Kolko je klivland sinoc igrao protiv majamija, ima li nekih kipova za docek LeBrona ?
Hvala..miky_hz je napisao/la:Zgazio ih James sa 38 poena,inace Miami dobio 118-90LFC_LAVOV je napisao/la:Kolko je klivland sinoc igrao protiv majamija, ima li nekih kipova za docek LeBrona ?
Inteligencija na razini 2 godisnjaka..Wolverine je napisao/la:jedan lik bacio cakiju na njega, i promasila ga par centi.LFC_LAVOV je napisao/la:Kolko je klivland sinoc igrao protiv majamija, ima li nekih kipova za docek LeBrona ?
TM '87
-
- Kontakt:
dobro jutro 

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ja 1998. mislim da to svi znajukakavdanakneiskustvu je napisao/la:Frutek je napisao/la:Kako bešika dedo![]()
Ma moram malo zezeat ove starije![]()
koje si ti godiste kakavdanak nisi 1917 sigurno
1975.

-
- Kontakt:
Vidi se po djecijem avataruUnica_Liverpool_ je napisao/la:
ja 1998. mislim da to svi znaju

- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Vidi se po djecijem avataruUnica_Liverpool_ je napisao/la:
ja 1998. mislim da to svi znaju
u nek si ti odrastao

Nedaj se Unica !
Pitaru ne diraj Unicu, pa vas dvojica ste vršnjaci.
Pitaru ne diraj Unicu, pa vas dvojica ste vršnjaci.

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
pitar se ufur(a)o 

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
niđe vezeJohnyx95 je napisao/la:http://www.arhiva.****/page.php?id=11429

Nije to niđe veze. To je činjenica !Unica_Liverpool_ je napisao/la:niđe veze

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
- Kontakt:
Stvarno ne kontam kako se moze neko furati na glumce poput ovog sine, onog ortona i ostalih pokemona haj da se oni udaraju pa i nekako
bosco stariji sam od unice 1 godinu

bosco stariji sam od unice 1 godinu

- King Kenny
- Kontakt:
Činjenica da, ali svakom su vrata otvorena...mnogi su ljubomorni na Dinin uspjeh...al ako su vec svi toliko nadareni bujrum braco i sestre pisite pjesme pa da nasi estradni umjetnici nemaju potrebe otpjevavati tudje...formance je napisao/la:Nije to niđe veze. To je činjenica !Unica_Liverpool_ je napisao/la:niđe veze
nije se rodio ko je narodu ugodio...

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Prije svega Dino ima dobre pjesme i kao pjevač je sasvim OK, bar po meni ! Plagijati jesu, no Bože moj. Ne zamjeram ja njemu kao pjevaču, nego kao osobi. Znam ga dobro zato ovo i kažem ! Kad se samo sjetim one scene sa motorom . . .King Kenny je napisao/la:Činjenica da, ali svakom su vrata otvorena...mnogi su ljubomorni na Dinin uspjeh...al ako su vec svi toliko nadareni bujrum braco i sestre pisite pjesme pa da nasi estradni umjetnici nemaju potrebe otpjevavati tudje...
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- King Kenny
- Kontakt:
Plagijati jesu al ne i svi,pa pobogu ima Dino dobrih i vlastitih pjesama...ovo govorim o Dini kao pjevacu,ti ga spominjes kao osobu...nisam imao priliku da ga licno upoznam ne znam kakav je kao takav..al vjerovat cu tebi na rijec...formance je napisao/la:Prije svega Dino ima dobre pjesme i kao pjevač je sasvim OK, bar po meni ! Plagijati jesu, no Bože moj. Ne zamjeram ja njemu kao pjevaču, nego kao osobi. Znam ga dobro zato ovo i kažem ! Kad se samo sjetim one scene sa motorom . . .King Kenny je napisao/la:Činjenica da, ali svakom su vrata otvorena...mnogi su ljubomorni na Dinin uspjeh...al ako su vec svi toliko nadareni bujrum braco i sestre pisite pjesme pa da nasi estradni umjetnici nemaju potrebe otpjevavati tudje...

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!