Fenotip Saše Kovačevića je negdje zalutao tamo kod njih.
Ovo je marconato:

Moderator/ica: insider

Ovaj meni na cigana liči.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:02marconato vjerovatno izgleda kao tipični srbin, izražena mrka kosa, ispupčeno čelo, čvrsta brada.
Ovo je marconato:
![]()
Da cujem?
Pa i ne baš. Od drugog svjetskog rata su moji tu. Ako je "domicilni čovjek iz Tuzlanske regije" seljober iz Živinica/Srebrenika. Ne izgledam tako.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:08@heller ako si pravi domicilni covjek iz Tuzlanske regije poput mene onda znam kako izgledaš![]()
Joj Delinjo, udaraš mi na seksualnost.
Zato što su mi od djetinjstva svi tjerali na to, trenirao 4 godine. Igrao pleja i dobar bio relativno, ali pred osmi osnovni zalupim šakom od sto i kažem neću više.Justin je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:01Sto nisi kosarkas?Captain4 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 17:58Meni je stari Hercegovac i mama po očevoj strani. Ishod = 198 cm.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 maj 2020, 17:53Svakog Hercegovca kojeg poznajem je ko bandera visok. Ova sorta ne ide ispod 1.85m.
A Krajišnici max 1.80m![]()
![]()
Haha, prosecni Srbenda
Pa i marconato je cigan sa severaHeller je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:03Ovaj meni na cigana liči.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:02marconato vjerovatno izgleda kao tipični srbin, izražena mrka kosa, ispupčeno čelo, čvrsta brada.
Ovo je marconato:
![]()
Nisu ovoliko grdni, barem ovi vojvođani sto ih ja znam. Ovaj ima ciganske krvi.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:02marconato vjerovatno izgleda kao tipični srbin, izražena mrka kosa, ispupčeno čelo, čvrsta brada.
Ovo je marconato:
![]()
Oske busted
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel, VivaLaStella i 3 gosta.