Desi se svakome, ovo ti je Drava brate.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
The Drava or Drave[2] (German: Drau [ˈdʁaʊ]; Slovene: Drava [ˈdɾàːʋa]; Croatian: Drava [drǎːʋa]; Hungarian: Dráva [ˈdraːvɒ]) is a river in southern Central Europe. With a length of 710 kilometres (440 mi),[1] 724 kilometres (450 mi) including the Sextner Bach ****, it is the fifth or sixth longest tributary of the Danube, after the Tisza, Sava, Prut, Mureș and perhaps Siret. Its **** is near the market town of Innichen (San Candido), in the Puster Valley of South Tyrol, Italy. The river flows eastwards through East Tirol and Carinthia in Austria into the Styria region of Slovenia. It then turns southeast, passing through Croatia and, after merging with its main tributary Mur, forms most of the border between Croatia and Hungary, before it joins the Danube near Osijek.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Liga ce se nastaviti.
- ThrillerHz
- Kontakt:
1946~
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ekstra ako je tako.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Zasto je extra ? To ce biti pogubno za igrace, vidis kako evropski timovi imaju problema sa povredama, zamisli nase igrace.
Nemq nistq od toga jer namjerno odugovlace do zadnjeg roka ne mozes spremit ekipu za 15 dana ako planiraju nastavit 13 14 juna...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Za nas nuzno nebi trebalo biti lose, jer su igraci radili sa Jeleskovice. Plus sto treniraju evo 10tak dana...
Tad planiraju nastavak. Nisam nikakav insajder, nego drug zna jednog igraca (nije igrac Sarajeva) i on mu rece tako. Ne mora znaciti da ce stvarno tako i biti.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ma naši su jedini iole spremni na takvo nešto. Nažalost, vjerovatno će tu biti i koja povreda, ali i drugima će. Svima su isti uslovi, a titulu bismo osvojili sa velikom dominacijom garantujem.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ima li gdje info da li su sve ekipe izvrsile testiranja? I da li sve ekipe treniraju?
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Više od pola lige nema novac za testiranje + ostale troškove. Zrinjski, Borac, Čelik i mi smo se testirali.. ne znam da li mi je neko promakaoThrillerHz je napisao/la: ↑27 maj 2020, 17:43Ima li gdje info da li su sve ekipe izvrsile testiranja? I da li sve ekipe treniraju?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Jesu, promakle ti kone. Imaju nijet a to se isto uvažavaMortemHz je napisao/la: ↑27 maj 2020, 17:48Više od pola lige nema novac za testiranje + ostale troškove. Zrinjski, Borac, Čelik i mi smo se testirali.. ne znam da li mi je neko promakaoThrillerHz je napisao/la: ↑27 maj 2020, 17:43Ima li gdje info da li su sve ekipe izvrsile testiranja? I da li sve ekipe treniraju?
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
I TC je isto ja mislim..MortemHz je napisao/la: ↑27 maj 2020, 17:48Više od pola lige nema novac za testiranje + ostale troškove. Zrinjski, Borac, Čelik i mi smo se testirali.. ne znam da li mi je neko promakaoThrillerHz je napisao/la: ↑27 maj 2020, 17:43Ima li gdje info da li su sve ekipe izvrsile testiranja? I da li sve ekipe treniraju?
Bordo bijeli za život cijeli!!
-
- Kontakt:
koliko sam shvatio UEFA će platiti testove i ostale zayebancije
VVVBK
VVVBK
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šta ćemo ako se nastavi, moramo Adi onda čestitke poslati kolektivno.. 

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 30 gostiju.