Ma kontam ide sve nanovo, dosta krpljenja i supetina
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moja želja. Ono što nama treba a ugovor mu ističe za mjesec dana pa ne vidim razloga ne probati. Imao je dvije teške ozljede i to ga je spriječilo da napravi veliku karijeru. Jedini igrač za kojeg znam da bi nam mogao unaprijediti poziciju napadača.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 maj 2020, 09:40
Moguće pojačanje ili tvoja želja?Ja kad sam kopao nisu mi rekli za njega
Oduševio sam se kad sam vidio danas ove slike kako jednostavno grade na sred livade i sve po redu. Vidim da će izgradnja koštati oko 40 miliona eura i da je investitor neki mađar Lőrinc Mészáros.
ISTINA ZA VEDRANA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
**** mu 40 miliona,da svi pomalo pomognu skupili bi te **** pare..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mislim da bi se mogao naći investitor kada bi naša vlast olakšala ljudima koji žele da grade procedure,dozvole i sl.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 maj 2020, 15:09**** mu 40 miliona,da svi pomalo pomognu skupili bi te **** pare..
ISTINA ZA VEDRANA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Posebno FBiH, najkomplikovanija procedura za gradnju u Europi, vjerovatno i šire.Lecler je napisao/la: ↑27 maj 2020, 15:31Mislim da bi se mogao naći investitor kada bi naša vlast olakšala ljudima koji žele da grade procedure,dozvole i sl.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 maj 2020, 15:09**** mu 40 miliona,da svi pomalo pomognu skupili bi te **** pare..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jarane ovo ti je Drava na slici
Nije Dunav
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AngelDiMaria
- Kontakt:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo je Drava, nije Dunav.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Najbolje bi bilo srusiti SCC i na tom mjestu stadion napraviti 
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne znam kakva je situacija sa onim atletskim stadionom pored Koseva al mogao bi se fin stadion ondje napraviti. Da je kako dogovorit se sa njima da se kosevo da njima za atletku, ne treba im puno ulaganja a da mi tamo napravimo neki manji do 15 hiljada mjera. Nesto na fazon njemackih stadiona, funkcionalan ne preveliki, bez atletske staze.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Da Bog da stadion ne bio nigdje blizu koseva
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Jbte, kako ovo do sad nisam pregledao
Zna li neko koja je rijeka na slici, mozda ipak nije Dunav 
Slobodno me ispravite ako sam pogrijesio
Slobodno me ispravite ako sam pogrijesio