Da li ćemo mi ikad nešto ovako doživjeti?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa otprilike tako
Predsjednik Takmičarske komisije N/FSBiH Milorad Lale osvrnuo se na Premijer ligu BiH i mogućnost eventualnog nastavka iste.
Lale je skinuo odgovornost sa N/FSBiH kada je u pitanju odluka o nastavku lige, te istakao da su vlasti države ustvari oni koji prave najveći problem.
"I dalje čekamo stav državnih i entitetskih vlasti vezan za dozvolu igranja utakmica. Iskreno, čini mi se da Savez i ljudi u njemu najviše rade, za razliku od države koja ne želi preuzeti rizik na sebe", rekao je Lale u razgovoru za BH Radio 1.
"Mi smo donijeli termin 7. juni koji bi se mogao uklopiti u završetak prvenstva do 3. augusta, a tada je obaveza Saveza da prijavi učesnike evropskih takmičenja. Sve nakon 7. juna je besmisleno, mogao bi se eventualno uklopiti samo 10. juni. Međutim, imam osjećaj da nećemo stići nastaviti", rekao je Lale.
odkad ja to govorim, top stadion i to ne mora biti butmir. znaci ilidja, gradjeivnskog zemljista koliko hoces, tramvaji rade , tipa stup, al jok nama je bosna od bascarsije do cengic vile
Jeftinije je Hrasnicu izgraditi u Sarajevu nego onaj plan gdje tvrde da im treba 46M da to naprave.Zip je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:12Ova lokacija je bila u opcijama. Dokle je doslo, ne znam. Nzm ni da li bi se mogla dozvola izganjati. Ovo je najbolja lokacija u gradu za stadion, ma sta god ovde neko pricao.
Od putne infrastrukture, do milion prilaza stadionu, ravnica, aerodrum blizu, milion hotela, zelenila, a tramvaj bi trebao prema hrasnici.
Nzm, ovo je daleko gradskoj raji
![]()
Ovo ti je okruglo jaraneZip je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:12Ova lokacija je bila u opcijama. Dokle je doslo, ne znam. Nzm ni da li bi se mogla dozvola izganjati. Ovo je najbolja lokacija u gradu za stadion, ma sta god ovde neko pricao.
Od putne infrastrukture, do milion prilaza stadionu, ravnica, aerodrum blizu, milion hotela, zelenila, a tramvaj bi trebao prema hrasnici.
![]()
Danas ako se ne može pronaci 20 miliona za stadion, treba nam sve granice zatvoriti i da istruhnemo u Bosni. Jer za Evrope nismo.MortemHz je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:15Jeftinije je Hrasnicu izgraditi u Sarajevu nego onaj plan gdje tvrde da im treba 46M da to naprave.Zip je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:12Ova lokacija je bila u opcijama. Dokle je doslo, ne znam. Nzm ni da li bi se mogla dozvola izganjati. Ovo je najbolja lokacija u gradu za stadion, ma sta god ovde neko pricao.
![]()
![]()
Navedi izvor molim teLik je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:20"Ide se u potpunu rekonsteukciju Koseva. Rekonstrukcija ce biti u 3 faze. Prva faza 25 miliona eura, druga faza 30 miliona i treca faza 35 miliona eura. Kapacitet bi trebao biti 23 000 gledalaca sa svim pratećim sadrzajima i komforom za gledaoce. Nakon zavrsetka zadnje faze stadion ce biti u tkz. cetvrtoj kategoriji te ce moci biti domacin grupnih utakmica koje organizira UEFA. Nas list saznaje da bi uz stadion trebao biti i manji hotel od cetiri zvjezdice koji ce imati kapacitet cetrdesetak soba."
![]()
Izvor je moja glava, dosadno na poslu pa dok cekam titulu mastam o nekom j.ebackom stadionu.MortemHz je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:22Navedi izvor molim teLik je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:20"Ide se u potpunu rekonsteukciju Koseva. Rekonstrukcija ce biti u 3 faze. Prva faza 25 miliona eura, druga faza 30 miliona i treca faza 35 miliona eura. Kapacitet bi trebao biti 23 000 gledalaca sa svim pratećim sadrzajima i komforom za gledaoce. Nakon zavrsetka zadnje faze stadion ce biti u tkz. cetvrtoj kategoriji te ce moci biti domacin grupnih utakmica koje organizira UEFA. Nas list saznaje da bi uz stadion trebao biti i manji hotel od cetiri zvjezdice koji ce imati kapacitet cetrdesetak soba."
![]()
Ma ne bi se začudio, sad će izbori i toLik je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:28Izvor je moja glava, dosadno na poslu pa dok cekam titulu mastam o nekom j.ebackom stadionu.MortemHz je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:22Navedi izvor molim teLik je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:20"Ide se u potpunu rekonsteukciju Koseva. Rekonstrukcija ce biti u 3 faze. Prva faza 25 miliona eura, druga faza 30 miliona i treca faza 35 miliona eura. Kapacitet bi trebao biti 23 000 gledalaca sa svim pratećim sadrzajima i komforom za gledaoce. Nakon zavrsetka zadnje faze stadion ce biti u tkz. cetvrtoj kategoriji te ce moci biti domacin grupnih utakmica koje organizira UEFA. Nas list saznaje da bi uz stadion trebao biti i manji hotel od cetiri zvjezdice koji ce imati kapacitet cetrdesetak soba."
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 230 gostiju.