FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Postignut je kompromis.
Nama titula, zelji qurac
Nama titula, zelji qurac
Kazu da ne pristaju ako nije drveni i u trajnom vlasnistvu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne pristaju ako nije radnicki.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Znači po običaju se išlo
Haris Vučkić što je prešao iz Domžala u Newcastle. Sad mu je 27 godina i igra na poziciji napadača. Trenutno igra za Twente u Holandiji.Samozdravlje je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:36Irfan Hadzic je igrac za FKS , ako je u onoj formi iz Zrinjskog . Vezati ga ugovorom 3 god , 2 god. min .GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 maj 2020, 14:59Evo ja ću
Kovacevic
Pojacanje-Milicevic-Bešić-Pidro
Hadzic-TSS
Tatar-Rahmanović-Jukić
Pojacanje
Sto se tice pozicije desnog beka,tu stvarno ne znam koga bi volio vidjeti,mozda Cipetica?Ma da mi i on nije nesto plaho bolji od Hodzica i Sabanovica. Elem,nemaju previse posla,Dovedu vrh napadaca,zavrse Hadzica i dovedu desnog beka.Imamo para sigurno za 3 vrhunska igraca.Eventualno jos mozda neki igrac koji bi bio na klupi i to je to. Ne znam vala za Irfana,dobar je on igrac ali mislim da bi "pobjegao" dok bi prva ponuda iz inostranstva stigla,ko sto je i iz Zrinjskog otisao,doduse tamo je imao klauzulu da ako dobije ponudu da moze da ide
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Moguće pojačanje ili tvoja želja?Ja kad sam kopao nisu mi rekli za njegaArnelv52 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 09:27Haris Vučkić što je prešao iz Domžala u Newcastle. Sad mu je 27 godina i igra na poziciji napadača. Trenutno igra za Twente u Holandiji.Samozdravlje je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:36Irfan Hadzic je igrac za FKS , ako je u onoj formi iz Zrinjskog . Vezati ga ugovorom 3 god , 2 god. min .GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 maj 2020, 14:59Evo ja ću
Kovacevic
Pojacanje-Milicevic-Bešić-Pidro
Hadzic-TSS
Tatar-Rahmanović-Jukić
Pojacanje
Sto se tice pozicije desnog beka,tu stvarno ne znam koga bi volio vidjeti,mozda Cipetica?Ma da mi i on nije nesto plaho bolji od Hodzica i Sabanovica. Elem,nemaju previse posla,Dovedu vrh napadaca,zavrse Hadzica i dovedu desnog beka.Imamo para sigurno za 3 vrhunska igraca.Eventualno jos mozda neki igrac koji bi bio na klupi i to je to. Ne znam vala za Irfana,dobar je on igrac ali mislim da bi "pobjegao" dok bi prva ponuda iz inostranstva stigla,ko sto je i iz Zrinjskog otisao,doduse tamo je imao klauzulu da ako dobije ponudu da moze da ide
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Treba probati dovesti, onog Aleksandra Pantića, koji se spominjao zimus, s obzirom da nas Šerbečić uskoro napušta.Ima dosta iskustva, sa Miličevićem bi bio odličan tandem.
Ti se ocito trudis da ne glasam za tebe na skoroj anketi za insajdera godine ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 maj 2020, 09:40Moguće pojačanje ili tvoja želja?Ja kad sam kopao nisu mi rekli za njegaArnelv52 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 09:27Haris Vučkić što je prešao iz Domžala u Newcastle. Sad mu je 27 godina i igra na poziciji napadača. Trenutno igra za Twente u Holandiji.Samozdravlje je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:36
Irfan Hadzic je igrac za FKS , ako je u onoj formi iz Zrinjskog . Vezati ga ugovorom 3 god , 2 god. min .
De malo, trzni se.. daj neku informaciju, sve nesto ne znas, nisi cuo...

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
**** nisam kopao dovoljno izgledaZip je napisao/la: ↑27 maj 2020, 09:50Ti se ocito trudis da ne glasam za tebe na skoroj anketi za insajdera godine ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 maj 2020, 09:40Moguće pojačanje ili tvoja želja?Ja kad sam kopao nisu mi rekli za njega
De malo, trzni se.. daj neku informaciju, sve nesto ne znas, nisi cuo...![]()
![]()
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas je valjda ta famozna sjednica..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeli imaju clanovi kluba popuste kod ovih nasih sponzora. Recimo Nike, Gym, Hifa i tako to?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- AngelDiMaria
- Kontakt:
znam da je nekad bilo, npr ja sam kod salihbegovica imao...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Gledam city gym u scc-u, 75 KM mjesecno, kontam ako je za clanove 60, isplati se..AngelDiMaria je napisao/la: ↑27 maj 2020, 11:41znam da je nekad bilo, npr ja sam kod salihbegovica imao...
Nista od titule zvanicno
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Pa jeli igramo dalje ili se prekida bez titule. Trebaju nasi bojkotovat, ako se prekine, a nedaju nam titulu..
Ma bomba, nema nikakve odluke jos uvijek.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Treba sacekat sutra da Celik ostane bez licence pa da ih mogu rahat nabit nogom u cvajtu, onda ce neke stvari biti jasnije
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Realno niko ne zna nista.
- ElCartel11
- Kontakt:
Na kojoj ce odluciti da ce razmisliti jos do petka

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, UltraSa46 i 75 gostiju.