FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hocemo l morat socijalnu distancu ispred vjecne vatre il mozemo jedni na druge
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
mora se i nenadjebivi Adriano imati u ovakvoj ikonskoj kolekciji

Ja mislim da će @Nobel na @Cartela i po cijenu kazne.feniksptica je napisao/la: ↑26 maj 2020, 23:20Hocemo l morat socijalnu distancu ispred vjecne vatre il mozemo jedni na druge

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mislio sam da jedini imam dresove Juventusa, Rome, Intera i Milana u kolekciji.ajdohordas je napisao/la: ↑26 maj 2020, 23:35mora se i nenadjebivi Adriano imati u ovakvoj ikonskoj kolekciji![]()

Samo su kod mene Ibra (Juve), Batistuta, Kaka i Recoba.

-
- Kontakt:
aaaj brate gdje Recobu nadje hahahahaskoroalen je napisao/la: ↑26 maj 2020, 23:39Mislio sam da jedini imam dresove Juventusa, Rome, Intera i Milana u kolekciji.ajdohordas je napisao/la: ↑26 maj 2020, 23:35mora se i nenadjebivi Adriano imati u ovakvoj ikonskoj kolekciji![]()
![]()
Samo su kod mene Ibra (Juve), Batistuta, Kaka i Recoba.![]()
Ja sam print radio, Inter mi je najdraži u Italiji a Alvaro ikona, zbog njega sam ih zavolio. Uzmem Inter na PES6 i igra mi prije Ibre u prvoj. On i Adriano, i cijepaj.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Kad sam ja znao za Dulju, nego nisam htio da se kurcim i pehiram bezveze. Loši ste mi insajderi, vijest stara mjesec dana.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Svaka čast. Al samo nemoj romane pisat svega tiAlfredNobel je napisao/la: ↑26 maj 2020, 23:49Kad sam ja znao za Dulju, nego nisam htio da se kurcim i pehiram bezveze. Loši ste mi insajderi, vijest stara mjesec dana.

-
- Kontakt:
- Ono kad neko napise sta mislis , ali puno bolje objasni . Dodao bih :Denchi je napisao/la: ↑26 maj 2020, 13:19Tatar moze biti profesor fudbala Dulji,
Kad Dulja zabije bilo gdje golova i asistencija ko Tatar lani kupice ga Real Madrid....
U sezoni pod Calom, kad mu je covjek spasio karijeru stavivsi ga u sredini na amf-a, i dao mu svu slobodu u igri na kraju je dao svega 2-3 gola i 0 asistencija.....i tad se prodao!!! tj. Presao dzabe, niko ga ne bi platio sigurno da je imao ugovor....
Fanimo je jako brz, ima fin dribling, i jak mentalno, zabija svakom i kuci i na strani...konstantno dobar...ne oscilira
Jukic je takticki izuzetan, zadrzi posjed otvori prostor, mozda (jos) nije toliko opasan po gol, ali izgleda dobro i koristan takticki.....
Dulja ko sto rekoh kronicno nespreman, i ne vjerujem da je igracki se razvio uopste.....
- Legitimno je pravo da igrac svoj licni interes stavi ispred kluba , ali takav po meni nikad vise ne treba prici Kosevu . Hvala nezahvalni , ali NE .
- Eno mu Zelje , Zrinjskog , a i Evrope , pa neka dokazuje klasu . Isto mislim o Adukoru , Saricu i slicnim . Zelim mu svu srecu , ali NE .
- Priznam da sam ga prizivao na posudbu pred Celtik , sad nam ne bi donio prevagu . Nema vracanja INDIJANCI . Nema zayebancije sa FKS i Pitarima .
- Cimirot , Suljic , Mujakic ...takvi ok . Ma da je Ronaldo , mozda samo pod uslovom ugovor kao Akademcu(5 god. i 1,5 tKM ).
- Zamisli da te opet ispali , a nikakva prevaga . Ljudi bilo bi to vracanje , mi moramo naprijed . Sva sreca Duljevicu , ali NE.

- Prije Ramovic (100x , ni on NE) nego neko ko je klubu okrenuo ledja .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Prodaj mi Batistutu molim teskoroalen je napisao/la: ↑26 maj 2020, 23:39Mislio sam da jedini imam dresove Juventusa, Rome, Intera i Milana u kolekciji.ajdohordas je napisao/la: ↑26 maj 2020, 23:35mora se i nenadjebivi Adriano imati u ovakvoj ikonskoj kolekciji![]()
![]()

1946~
Al nije original, neki je pijačarskiThrillerHz je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:21Prodaj mi Batistutu molim teskoroalen je napisao/la: ↑26 maj 2020, 23:39Mislio sam da jedini imam dresove Juventusa, Rome, Intera i Milana u kolekciji.ajdohordas je napisao/la: ↑26 maj 2020, 23:35
mora se i nenadjebivi Adriano imati u ovakvoj ikonskoj kolekciji![]()
![]()
![]()

Ako ti paše, dogovorit ćemo se na narednom terminu.

-
- Kontakt:
Jedan od najboljih desnih bekova u ligi, Samir Efendić, za koji dan postaje slobodan igrač.Šta vi mislite, treba li Hadžija reagovati ?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jok..Historicar je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:27Jedan od najboljih desnih bekova u ligi, Samir Efendić, za koji dan postaje slobodan igrač.Šta vi mislite, treba li Hadžija reagovati ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jedino ako se pokrene puč na mortu i dovede se novi poglavar..Stroj1946 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:01Svaka čast. Al samo nemoj romane pisat svega tiAlfredNobel je napisao/la: ↑26 maj 2020, 23:49Kad sam ja znao za Dulju, nego nisam htio da se kurcim i pehiram bezveze. Loši ste mi insajderi, vijest stara mjesec dana.![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Irfan Hadzic je igrac za FKS , ako je u onoj formi iz Zrinjskog . Vezati ga ugovorom 3 god , 2 god. min .GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 maj 2020, 14:59Evo ja ću
Kovacevic
Pojacanje-Milicevic-Bešić-Pidro
Hadzic-TSS
Tatar-Rahmanović-Jukić
Pojacanje
Sto se tice pozicije desnog beka,tu stvarno ne znam koga bi volio vidjeti,mozda Cipetica?Ma da mi i on nije nesto plaho bolji od Hodzica i Sabanovica. Elem,nemaju previse posla,Dovedu vrh napadaca,zavrse Hadzica i dovedu desnog beka.Imamo para sigurno za 3 vrhunska igraca.Eventualno jos mozda neki igrac koji bi bio na klupi i to je to. Ne znam vala za Irfana,dobar je on igrac ali mislim da bi "pobjegao" dok bi prva ponuda iz inostranstva stigla,ko sto je i iz Zrinjskog otisao,doduse tamo je imao klauzulu da ako dobije ponudu da moze da ide
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
- Kontakt:
Po meni, prioriteti trebaju biti, kapitalci na pozicijama štopera i lijevog beka.Koliko vidim, teško cemo zadržati Šerbečića, a Pidro više od godinu dana, maltane da nije dotakao loptu.Nastaviti forsirati, ofanzivnog veznog Salčina, na lijevom beku, bilo bi neozbiljno.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nema potrebe za kapitalcem na lijevom beku,Pidro krenuo trenirati normalno i u punoj je snazi,a na ljeto ce proci i prave pripreme.Historicar je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:42Po meni, prioriteti trebaju biti, kapitalci na pozicijama štopera i lijevog beka.Koliko vidim, teško cemo zadržati Šerbečića, a Pidro više od godinu dana, maltane da nije dotakao loptu.Nastaviti forsirati, ofanzivnog veznog Salčina, na lijevom beku, bilo bi neozbiljno.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Gabriele za tebe je Skoro PeleThrillerHz je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:21Prodaj mi Batistutu molim teskoroalen je napisao/la: ↑26 maj 2020, 23:39Mislio sam da jedini imam dresove Juventusa, Rome, Intera i Milana u kolekciji.ajdohordas je napisao/la: ↑26 maj 2020, 23:35
mora se i nenadjebivi Adriano imati u ovakvoj ikonskoj kolekciji![]()
![]()
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dovest desnog beka, prekrizit Dusana i Sabanu dat jos 6
mjeseci da se dokaze u suprotnom poslat ga da trenira kick box, mma i tako te sportove.
Takode vrijeme je dovest zamjenu Ahmetu, netreba se sa spicem vise rizikovat, covjek ima blizu 40 godina, jeste on najbolji igrac al treba imat adekvarnu zamjenu posto on moze stat preko noci, a Haris nije spic za prve postave..
mjeseci da se dokaze u suprotnom poslat ga da trenira kick box, mma i tako te sportove.
Takode vrijeme je dovest zamjenu Ahmetu, netreba se sa spicem vise rizikovat, covjek ima blizu 40 godina, jeste on najbolji igrac al treba imat adekvarnu zamjenu posto on moze stat preko noci, a Haris nije spic za prve postave..