Ovaj grozni moderator me je natjerao da promjenim avatar,jer bi u suprotnom ban dobio. Zbog ovoga cu ja se licno zalagati da dovedu crnca u klub,makar ne znao hodati
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
nije loša opcija makar na par dana staviti anketu za najboljeg insajdera,simbu staviti među opcije npr,ili neku drugu zayebanciju smisliti,yebo više i ozbiljne ankete
VVVBK
VVVBK
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Organizovat ćemo nešto ako se više raje složinukleusmember je napisao/la: ↑26 maj 2020, 19:45nije loša opcija makar na par dana staviti anketu za najboljeg insajdera,simbu staviti među opcije npr,ili neku drugu zayebanciju smisliti,yebo više i ozbiljne ankete
VVVBK
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Kako bi bilo dobro zadržati Rahmanovića, do kraja evropskih kvalifikacija.Recimo, kada Zvezdan Terzić, tokom ljeta, prodaje nekog kapitalca iz Crvene zvezde, to postavi, kao obavezan uslov, budučem kupcu.
Ja kao insajder dobar vec znam rezultate potencijalne ankete,kakav bi bio insajder da nezz ko bi pobijedio,pa to I ptice (kanarinci) na grani znaju
Samo Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel to formiramo B ekipu kad se ovoliki zeljovci spominju da predju kod nas?
Realno samo bi Stilic bio u prvoj ekipi.
Realno samo bi Stilic bio u prvoj ekipi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nisi ti jos dozivio nepravde. Polako samoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 maj 2020, 19:37Ovaj grozni moderator me je natjerao da promjenim avatar,jer bi u suprotnom ban dobio. Zbog ovoga cu ja se licno zalagati da dovedu crnca u klub,makar ne znao hodati

- RajaBa1983
- Kontakt:
Da ti nisi mozda musemic samo u c.zvezdi pričasHistoricar je napisao/la: ↑26 maj 2020, 20:34Kako bi bilo dobro zadržati Rahmanovića, do kraja evropskih kvalifikacija.Recimo, kada Zvezdan Terzić, tokom ljeta, prodaje nekog kapitalca iz Crvene zvezde, to postavi, kao obavezan uslov, budučem kupcu.

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja sam rekao da je gotova jos kad je husref otisao
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Ma brate, citam puno njihovih portala, vidim kako ljudi u Zvezdi i Partizanu rade, uvijek insistiraju, da kapitalac kojeg prodaju u ljetnom prelaznom roku, odigra do kraja evropske kvalifikacije.RajaBa1983 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 20:52Da ti nisi mozda musemic samo u c.zvezdi pričasHistoricar je napisao/la: ↑26 maj 2020, 20:34Kako bi bilo dobro zadržati Rahmanovića, do kraja evropskih kvalifikacija.Recimo, kada Zvezdan Terzić, tokom ljeta, prodaje nekog kapitalca iz Crvene zvezde, to postavi, kao obavezan uslov, budučem kupcu.![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Više kopanja, manje laprdanja.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 maj 2020, 19:37Ovaj grozni moderator me je natjerao da promjenim avatar,jer bi u suprotnom ban dobio. Zbog ovoga cu ja se licno zalagati da dovedu crnca u klub,makar ne znao hodati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ado druže, kakav duks, evo ja nasao polovan radar za pracenje "nevidljivih" aviona, americka proizvodnja...ado-hz je napisao/la: ↑26 maj 2020, 18:52Prvi sam rekao da je sezona gotova i da smo prvaci. Evo jos jednom cu sa sigurnoscu reci da je sve gotovo i odluka je donesena. Samo se sad pravi malo performans al uskoro ce i ta potvrda stici. Od nastavka prvenstva nema nista, mirno spavajte braco, napunite goriva u aute dok je jeftino jos i budite spremni da trubimo i slavimo kroz grad. Duks ima da mi kupite kako znate i umijete![]()
Sampioniiiiiii![]()

Nama nisu potrebna plava g.ovna ni za klupe boljih ima u olimpiku
Fakat grozan neki lik, osveti mu se jednim tamnoputimGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 maj 2020, 19:37Ovaj grozni moderator me je natjerao da promjenim avatar,jer bi u suprotnom ban dobio. Zbog ovoga cu ja se licno zalagati da dovedu crnca u klub,makar ne znao hodati

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Malo sam kopao pa sam i prokopao do pećine
I kazu tu meni oni rudari da je Ramovic provala novinara,a da bi Dulja mogao da bane.. kazu imaju jos info ali to ce ostaviti za sutra
I kazu tu meni oni rudari da je Ramovic provala novinara,a da bi Dulja mogao da bane.. kazu imaju jos info ali to ce ostaviti za sutra
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Vanja8 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 21:45Ado druže, kakav duks, evo ja nasao polovan radar za pracenje "nevidljivih" aviona, americka proizvodnja...ado-hz je napisao/la: ↑26 maj 2020, 18:52Prvi sam rekao da je sezona gotova i da smo prvaci. Evo jos jednom cu sa sigurnoscu reci da je sve gotovo i odluka je donesena. Samo se sad pravi malo performans al uskoro ce i ta potvrda stici. Od nastavka prvenstva nema nista, mirno spavajte braco, napunite goriva u aute dok je jeftino jos i budite spremni da trubimo i slavimo kroz grad. Duks ima da mi kupite kako znate i umijete![]()
Sampioniiiiiii![]()
![]()

Dajte tu titulu više,prošao je ramazan da zalijemo 

-
- Kontakt:

izbaci uljeza

- ElCartel11
- Kontakt:
Ovaj plavi bode oci