Vjerujem u struku Vinka i Hadziju tako da treba pozitivu furati.MortemHz je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:16Ja bi prije mladog igrača stavio u vatru ako su nam domet Ramovići i njemu slični a nisu.bordobijeli je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:14Sto se tice Ramovica po meni jako dobar igrac, dok nije došao Štilic najbolji igrac zeljeznicara. Posebno dobar bio dobar 2018. Loša strana sklon povredama. On je klasicna desetaka poluspic a imamo tu Rahmanovica, Sušic i Zinedin tako da nam tu i ne treba igrac, eh sad ako ode Rahman i Zinedin onda se otvara za Ramovica.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Apsolutno,ali uz malo srece mi cemo doci do playoffa.Sto se mene tice,nek izvucemo opet Bate Borisov i mozemo lagano proci.A da ne govorim ako bi dobili Dudelange i te klubove koje moramo proci bez trunke muke.bordobijeli je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:22Ma tesko je to planirati dobijes Atalantu, Celtica ili tako nekog i kraj ti je. Treba sklopiti dobru ekipu ali i dosta srece trebaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:17Onda ima logike dolazak Hadzica,jer ce povuci Susica na prirodnu poziciju.. Nema sta,sad treba napasti EL imamo priliku nikad vecu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
To bi bingo bio,par miliona zarade Namu bi bio velik podstrek,jos da je kakav stadion napravit pucali bi cirevi masovnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:26Apsolutno,ali uz malo srece mi cemo doci do playoffa.Sto se mene tice,nek izvucemo opet Bate Borisov i mozemo lagano proci.A da ne govorim ako bi dobili Dudelange i te klubove koje moramo proci bez trunke muke.bordobijeli je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:22Ma tesko je to planirati dobijes Atalantu, Celtica ili tako nekog i kraj ti je. Treba sklopiti dobru ekipu ali i dosta srece trebaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:17Onda ima logike dolazak Hadzica,jer ce povuci Susica na prirodnu poziciju.. Nema sta,sad treba napasti EL imamo priliku nikad vecu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Doci ce i to jednog dana samo polako,puca ce cirevi svima. Prvo kada postanemo najtrofejniji klub pucat ce cirevi,a kad napravimo stadion morat ce opet respiratore krenuti koristitizagor1987 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:34To bi bingo bio,par miliona zarade Namu bi bio velik podstrek,jos da je kakav stadion napravit pucali bi cirevi masovnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:26Apsolutno,ali uz malo srece mi cemo doci do playoffa.Sto se mene tice,nek izvucemo opet Bate Borisov i mozemo lagano proci.A da ne govorim ako bi dobili Dudelange i te klubove koje moramo proci bez trunke muke.bordobijeli je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:22
Ma tesko je to planirati dobijes Atalantu, Celtica ili tako nekog i kraj ti je. Treba sklopiti dobru ekipu ali i dosta srece treba
Svojim igrama zaslužio je i poziv Duška Bajevića u reprezentaciju za utakmice baraža za plasman na Evropsko takmičenje.
U medijima se pojavila informacija da veznjak Sarajeva ima ponudu iz azerbejdžanskog Qarabaga, te da bi mogao da karijeru nastavi u redovim ovog tima. Ipak, kako smo nezvanično saznali, ponuda nije stigla u klub sa Koševa sa kojim Rahmanović ima važeći ugovor.
Mišljenje i želja čelnika Sarajeva je da sačuvaju aktuelni tim, a da klubovi koji budu htjeli angažovati nekog od fudbalera morat će platiti prilično visoku cijenu za svakog prvotimca. Rahmanović kao jedan od najboljih u timu svakako ima visok rejting u redovima aktuelnog prvaka, pa ni iznos koji je potreban za njegov angažman neće biti mali.
Ostaje da se vidi šta će se dešavati u narednom periodu.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- feniksptica
- Kontakt:
Hadzica kad bi doveli dobili bi igraca ala Adukor, zadnji vezni i stoper, samo sto je Anel kvalitetniji. To je jedini plus njegovog dolaska
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Plati pa ćemo pričati.benko21 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:40Svojim igrama zaslužio je i poziv Duška Bajevića u reprezentaciju za utakmice baraža za plasman na Evropsko takmičenje.
U medijima se pojavila informacija da veznjak Sarajeva ima ponudu iz azerbejdžanskog Qarabaga, te da bi mogao da karijeru nastavi u redovim ovog tima. Ipak, kako smo nezvanično saznali, ponuda nije stigla u klub sa Koševa sa kojim Rahmanović ima važeći ugovor.
Mišljenje i želja čelnika Sarajeva je da sačuvaju aktuelni tim, a da klubovi koji budu htjeli angažovati nekog od fudbalera morat će platiti prilično visoku cijenu za svakog prvotimca. Rahmanović kao jedan od najboljih u timu svakako ima visok rejting u redovima aktuelnog prvaka, pa ni iznos koji je potreban za njegov angažman neće biti mali.
Ostaje da se vidi šta će se dešavati u narednom periodu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rekao sam vam da ce biti prelazaka iz Zelje u Sarajevo,I da znate Veselinovic I Osmankovix su blizi,a necete vjerovati Kjosevski se nudio sam.
Samo Sarajevo
- feniksptica
- Kontakt:
Ma haj Veselinovic nekako..al nekako naguzove. Ovu dvojicu treba ignorisat..samo SEEN
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kjosevski može kao security da radi u klubu, da čuva upravu, davno se dokazao kao talentovan pesničar. Golman, onako.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Morteme hajde anketu ko je bolji insajder ,kanarinac ili GiS
Ja znam da ces ti za njega glasati

Ja znam da ces ti za njega glasati

Nikad rekao sam vam za susica prije na dva mjeseca,za hadzica znam od oktobra,I za ovo vam kazem 100 % ,ljudi nemaju primanja
Samo Sarajevo
- feniksptica
- Kontakt:
Osmankovic nece vise da ga Ahmet okrece ko ringispil pa hoce s njim igrat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
kanarinac do trofeja!!!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:50Morteme hajde anketu ko je bolji insajder ,kanarinac ili GiS![]()
Ja znam da ces ti za njega glasati![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pa nismo fk karitas jbt
Eno im fifpro pa nek njima placu
Cuj kjosevski
Eno im fifpro pa nek njima placu
Cuj kjosevski
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To je tvoj dio insajderske,ti donosis info s kim se pregovara od pocetne faze,ja donosim samo info kad je transfer skoro pa gotov

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, mnon46, MSOZ101, muhamedhulk, napoleon72, riki46, Vanja8 i 63 gosta.