Jedino ako se aktiviralo to da se produzi pa da se uzme neka cifra.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pitam, jer sam cuo da je riječ o 200.000 eura.
Neki dan objavio na insta story da je u Kaknju,vrlo moguće da će se vratit u Mladost
Prava je šteta što nije prije nekoliko godina napravio taj iskorak u karijeri. A i Željo bi tada uzeo dobru lovu da su stvari išle kako treba. Uvijek je bio član prvih 11 sve do druge polusezone 2015/2016. Na tadašnjim zimskim pripremama se nešto i povrijedio koliko se sjećam, pa i kad se vratio Mulalić ga je na klupi držao. Onda Slovenac što kažeš hoće da ga prešalta na štopera, tu dolazi do razlaza i posudbe u Sloveniji gdje je igrao redovno i poslije toga je bilo definitivno adios.
braco je napisao/la: ↑26 maj 2020, 13:53Prava je šteta što nije prije nekoliko godina napravio taj iskorak u karijeri. A i Željo bi tada uzeo dobru lovu da su stvari išle kako treba. Uvijek je bio član prvih 11 sve do druge polusezone 2015/2016. Na tadašnjim zimskim pripremama se nešto i povrijedio koliko se sjećam, pa i kad se vratio Mulalić ga je na klupi držao. Onda Slovenac što kažeš hoće da ga prešalta na štopera, tu dolazi do razlaza i posudbe u Sloveniji gdje je igrao redovno i poslije toga je bilo definitivno adios.
Ismijavani su i on i Amar prošle zime jer ga je vratio i drago mi je da je momak začepio usta mnogima. Pogotovo jer koliko znam radi se o jednom izuzetno kulturnom i finom momku. S 21 godinom je već imao haman 100 nastupa u dresu Želje. Svakako bitna karika u prvih 11 jer Željo igra najljepši fudbal u ligi ove sezone, a to ne možeš bez dobrog veznog reda sa njim i Mešom. I Štilićem ispred naravno. Odličan šut, visina, pas, broj pretrčanih kilometara po utakmici itd. Po meni jedan od najpodcjenjenijih igrača lige. Valjda jer nije "zvučno ime", instagram zvijezda, boom, janje, šta li već.
Šteta kažem, mogao se dobro unovčiti Dado kao mladi reprezentativac pogotovo poslije onakvih partija u europskim utakmicama.
@UBIPITAR je pisao da jeste.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Paromlinac i 22 gosta.