FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Reci cu da sam razocaran ........
@Pantelija ne jase niko nikoga vec svi su oni u nekom dogovoru. Usluga za uslugom. Dok redovno kaplje u njihov dzep njih. Da se ne lazemo ni ovima ovdje nije cilj stabilna i normalna drzava jer da je takva oni vrlo dobro znaju da bi im to bio kraj i da bi morali svoje sobe zamijeniti zatvorskim.
A vezano za Udruzenje Dzubur je rekao da je u izradi statut i bit ce poslan na usvajanje klubovima u ligi. Mada, ni tu ne treba nesto previse ocekivati bar u startu jer bit ce tu klubovima bruku protiv. Bit ce problem sto je sjednica u Sarajevu, a nije u Mo ili Bl. Standardni izgovori.
@Pantelija ne jase niko nikoga vec svi su oni u nekom dogovoru. Usluga za uslugom. Dok redovno kaplje u njihov dzep njih. Da se ne lazemo ni ovima ovdje nije cilj stabilna i normalna drzava jer da je takva oni vrlo dobro znaju da bi im to bio kraj i da bi morali svoje sobe zamijeniti zatvorskim.
A vezano za Udruzenje Dzubur je rekao da je u izradi statut i bit ce poslan na usvajanje klubovima u ligi. Mada, ni tu ne treba nesto previse ocekivati bar u startu jer bit ce tu klubovima bruku protiv. Bit ce problem sto je sjednica u Sarajevu, a nije u Mo ili Bl. Standardni izgovori.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jesu li odredili datume za nastavk sezona u Srbiji,Cro,Slo i ostalim zemljama ex srb ?
23
-
- Kontakt:
Yes. Hrvati, Srbi i Crnogorci mislim da ovaj vikend nastavljaju, Slovenci sljedeci.
Pantelija je napisao/la: ↑25 maj 2020, 23:27Jedno je zaje.bancija a drugo je kad se ozbiljno prica.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑25 maj 2020, 23:22Ja sam se šokirao. Prvi iole normalan komentar od pantelije, i to da nema fraza topli obrok i kokuzi.
Ustvari, toliko sam se sokirao da bih zamolio irfu da mu ne obrise komentar.
Ja znam 100% da se mi spremamo kao da ce se igrati. Zna se i da rs navlaci vici evropu jer nemaju love na bacanje al moze dole uletiti.
Isto tako zna se da nam nase politicare jasu ovi iz rs-a kako hoce jer je ridjobradi dobar politicar ko almir bekic lijevi bek.
I evo sta dobijes. Umjesto da drzavni parlament odlucje o koracima koje treba preuzeti, ovi su ( s razlogom) to supstili na entitete i imas u rs par afera oko kupovine svega i svacega kao i kod nas. Sve jasno. Je.be se njima za fudbal i drzavu, napravili su sebi idealan scenario da uzmu pare pred izbore da podmazu ovce.
Kad uspijemo napraviti udruzenje premjerligasa, mozemo pricati o fudbalu, do tada nam je kako nam je.
Samo si zaboravio jednu malu sitnicu, i to namjerno.
NS BiH
- Predsjednik Elvedin Begić FK Sarajevo
- Sekretar Adnan Džemidžić FK Sarajevo
- Direktor Elmir Pilav FK Sarajevo
- Ekspert Nihad Hodžić FK Sarajevo
Da ne nabrajam dalje.
Eto vam korona profiterska titula, uzmite, otmite, to je vaš klub. Takvi ste rođeni, takvi ćete i ostati dok postojite.
Mi smo Željini Željo je naš!
Jači od ratova, režima i partija!
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Nemoj panto djaba, haj ti kuciPlavac87 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 08:17Pantelija je napisao/la: ↑25 maj 2020, 23:27Jedno je zaje.bancija a drugo je kad se ozbiljno prica.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑25 maj 2020, 23:22Ja sam se šokirao. Prvi iole normalan komentar od pantelije, i to da nema fraza topli obrok i kokuzi.
Ja znam 100% da se mi spremamo kao da ce se igrati. Zna se i da rs navlaci vici evropu jer nemaju love na bacanje al moze dole uletiti.
Isto tako zna se da nam nase politicare jasu ovi iz rs-a kako hoce jer je ridjobradi dobar politicar ko almir bekic lijevi bek.
I evo sta dobijes. Umjesto da drzavni parlament odlucje o koracima koje treba preuzeti, ovi su ( s razlogom) to supstili na entitete i imas u rs par afera oko kupovine svega i svacega kao i kod nas. Sve jasno. Je.be se njima za fudbal i drzavu, napravili su sebi idealan scenario da uzmu pare pred izbore da podmazu ovce.
Kad uspijemo napraviti udruzenje premjerligasa, mozemo pricati o fudbalu, do tada nam je kako nam je.
Samo si zaboravio jednu malu sitnicu, i to namjerno.
NS BiH
- Predsjednik Elvedin Begić FK Sarajevo
- Sekretar Adnan Džemidžić FK Sarajevo
- Direktor Elmir Pilav FK Sarajevo
- Ekspert Nihad Hodžić FK Sarajevo
Da ne nabrajam dalje.
Eto vam korona profiterska titula, uzmite, otmite, to je vaš klub. Takvi ste rođeni, takvi ćete i ostati dok postojite.
Mi smo Željini Željo je naš!
Jači od ratova, režima i partija!

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Bas je nama neko kriv sto nemamo ljudi u savezu i sad trebamo druge optuzivati zbog nase nemoci. Zato imamo analiticare na forumu da nam daju info sta i kako. Smijurija ziva
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
To je najgora moguća priča! Kao što sam rekao juče, veze nemaš šta pričaš, nego samo mlatiš gluposti i kontriraš.
Tebi je izgleda u redu da kradeš i varaš ako imaš ljude u savezu. Po toj logici, tebi su stranke na vlasti u BiH sasvim ok, kradu jer su na pozicijama. Ko je kriv narodu, svakako ih niko ne pita ništa i samo pričaju po društvenim mrežama.
Razmisli malo šta pišeš, mućni tintarom.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Na tvoju zalost ovo je istina. S tom tvojom pricom preko Zelje su se ukrali milioni, svi su drugi krivi, mi smo posteni a od rata do sada pokradeno miliona miliona. Ne treba ti meni govoriti da mucnem, nego ti razmisli sta ti trebas pusti ti druge, prestani ti drugim da govoris sta trebaju da rade. Malo si se previse zanio da si neki bitan faktor. Ne obracam ti se, imam pravo da iznesem svoje misljenje. Valjas gluposti redovni pa nikom nista. Samo ti nastavi.
Na žalost svih nas koji živimo u okruženju sposobnom da kreira i sprovodi mišljenje, da je ok krasti ako si na vlasti, mi smo sada tu gdje jesmo. Najsmrdljivije gofvo u septičkoj jami.
Zbog takvih kao ti i slični!
Sram te bilo! Ko zna koliko djece čita, kako nekakav isfrustrurani i nadrkani kompleksaš odobrava korupciju i kriminal. Ne znam jesi li svjestan šta izjavljuješ niti me zanima, samo znam da je tvoje mišljenje direktan uzročnik većine zla koja nas guši godinama. Umjesto da se nove generacije uče ispravnim moralnim načelima, obrazovanju, radu, džukele ih edukuju da ako hoće uspjeti, moraju doći na vlast i krasti.
Fuj. Žalosno.
Zbog takvih kao ti i slični!
Sram te bilo! Ko zna koliko djece čita, kako nekakav isfrustrurani i nadrkani kompleksaš odobrava korupciju i kriminal. Ne znam jesi li svjestan šta izjavljuješ niti me zanima, samo znam da je tvoje mišljenje direktan uzročnik većine zla koja nas guši godinama. Umjesto da se nove generacije uče ispravnim moralnim načelima, obrazovanju, radu, džukele ih edukuju da ako hoće uspjeti, moraju doći na vlast i krasti.
Fuj. Žalosno.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ti si ocit primjer licemjera. Nesposobnost ljudi u klubu predstavljas kao postenje. Njihovu nemoc, i obitavanje u klubu predstavljas kao postenje dok njih 20 nisu u stanju da namaknu 100.009 maraka vec su tu zarad licnih interesa ne bi li cvaknuli koju hiljadu.
Kao sve u drzavi uvijek cemo imati tipove poput tebe koji ce krivce traziti u drugome, i svi ce drugi biti krivi. Samo sto nazalost tvoj pokusaj spina moze prolaziti samo ovdje. Jedina svijetla tacka u klubu je Amar. Ostalo su paraziti koji nisu u stanju nista uraditi u klubu a ne u savezu. Od direktora pa na dalje. Sise primaju po 3.000 maraka i nista ne rade u klubu! Ovo je istinana tvoju zalost. Meni ti ne smetas ni malo, slobodno ti pisi. Lazes zlato lazes...
Kao sve u drzavi uvijek cemo imati tipove poput tebe koji ce krivce traziti u drugome, i svi ce drugi biti krivi. Samo sto nazalost tvoj pokusaj spina moze prolaziti samo ovdje. Jedina svijetla tacka u klubu je Amar. Ostalo su paraziti koji nisu u stanju nista uraditi u klubu a ne u savezu. Od direktora pa na dalje. Sise primaju po 3.000 maraka i nista ne rade u klubu! Ovo je istinana tvoju zalost. Meni ti ne smetas ni malo, slobodno ti pisi. Lazes zlato lazes...
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Cuj ko nam je kriv sto nemamo ljude u savezu?
Ti si bezideja nalupao pozamasan broj gluposti i sranja u zadnje 2 godine, ali ova ti je bas za medalje.
Ti si bezideja nalupao pozamasan broj gluposti i sranja u zadnje 2 godine, ali ova ti je bas za medalje.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Aha, ti si kompetentan..kerimatomic1921 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 09:48Cuj ko nam je kriv sto nemamo ljude u savezu?
Aha, ti si kompetentan inace da sudis ko pise dvije godine gluposti. Izvini nisam te prepoznao.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 09:48Cuj ko nam je kriv sto nemamo ljude u savezu?
Da, mi smo krivi sto nemamo sposobnih ljudi da se izbore za klub,nego imamo sise kojima je najveci domet doci na forumu i srati i kriviti druge.
Ako treba napisati cu ja jos koji put.
Bezideja je napisao/la: ↑26 maj 2020, 09:45Ti si ocit primjer licemjera. Nesposobnost ljudi u klubu predstavljas kao postenje. Njihovu nemoc, i obitavanje u klubu predstavljas kao postenje dok njih 20 nisu u stanju da namaknu 100.009 maraka vec su tu zarad licnih interesa ne bi li cvaknuli koju hiljadu.
Nikada ja to što ti pišeš nisam izjavio. Pokušavaš zamjenom teza, daljnjim širenjem gluposti i neistina da opravdaš gore iznesene bljuvotine.
Yebo te pitarski savez a ti njih.
U ovakvoj Državi zbog takvih kao ti uvijek nagrabusi onaj pošteni, onaj ispravni. Ako uzmemo samo prošlu sezonu i licencu, zbog takvih a koji su u savezu, mi nismo dobili licencu. Kola su se slomila na nama, jeste vi ste uplatili ali niste na vrijeme. Nema veze što skoro svi ostali nisu bili u redu, mi smo ga popušili. Znaš li zašto? Zbog takvih kao ti. U redu je kriminal i korupcija ako si na vlasti. Dok su drugi plaćali svoje igrače tromjesečno, kasnili sa finansijskim izvještajima, varali na platama, porezu, doprinosima, Željo je uredno izmirivao obaveze. Na kraju ga izduvao a da nije bilo Slavke, našli bi nešto drugo. Ovo odgovorno tvrdim jer su dva mjeseca prije licenciranja, ti takvi pričali da Željo neće licencu dobiti.
I danas nakon lekcije o kriminalu i korupciji imamo sličnu situaciju. Sve je pušteno u rad, tržni centri, prodavnice, teretane, ugostiteljski objekti, vjerski objekti, svadbe, slavlja, veselja, javni prevoz, granice otvorene. U svijetu fudbala od liga koje su proglasile kraj, većina ih je bila ili pred kraj prvenstva, ili sa vrlo jasnim stanjem na tabeli, ili nije proglašen prvak ako je bilo gusto. U okruženju svi igraju, zemlje sa gorom epidemiološkom slikom nastavljaju prvenstva. Kod nas ne, još se traži pitarima titula, ne ispada niko, ulaze dva kluba i nema osvajača kupa. Apsurd nad apsurdima.
Na sve ovo dođe mi "moj", hej pa ko nam je kriv što mi nemamo ljude u savezu. Hrak, pljuc.
Prvo nas izjednači sa kriminalcima a nije tako. Drugo opravda kriminalce a ne bi smio. Treće, umjesto da se bori protiv naopakog sistema, on se bori protiv svog kluba i njemu nanosi štetu, kao da nije dovoljno što ga razni kriminalci po savezu i u državi jašu godinama. Četvrto, drži vaz onima kojima se gadi ovakav sistem i još ima obraza da im kaže, ko vam je kriv.
Kakav kreten!
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Citam i ne vjerujemkerimatomic1921 je napisao/la: ↑25 maj 2020, 23:22Ja sam se šokirao. Prvi iole normalan komentar od pantelije, i to da nema fraza topli obrok i kokuzi.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ode Dado. Hajd zasluzio je. Nek se cupa odavdje kako zna i umije.
Dadi se karijera rehabilitovala kako se vratio. Žao mi je što ide.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sa jedne strane mi je zao zbog nas sto ce otici, a sa druge iskreno drago sto ce se izvuci odavdje. U dobrim je godinama, trenutno je najbolje za njega vani da ide. Gdje god bit ce mu bolje nego u ovoj ligi sljedece sezone.
Prezivljavanje je cudo 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne nuzno. Da se pisalo i spominjalo previse gluposti oko nekih dogovora, jeste, ali vjerujem da ima istine u tome da se muti kako bi se Borcu osigurala europska takmicenja. E sad drugi par opanaka sto mi u zadnjih 5-6 godina imamo nesposobne ljude u klubu ...Bezideja je napisao/la: ↑25 maj 2020, 20:37Kod nas je problem sto svi sve znaju prije nego se donese bilo kakva odluka. A hajmo biti realni, svi lupaju gluposti i niko blage veze nema. Al dobro istina je forum je pa nam je dozvoljeno da lupetamo.
Ako se nastavi prvenstvo sve vase budalastine padaju u vodu, dodik tetak, pitari rade s vicom, rodica dodika ulazi u savez. Itd.