Bio je na pocetku karijere u SDA.
Onda se kalio u SBiH i sto je jos vaznije SDPu.
Kad se dokazao u SDPu vratio se u SDA.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mostar je njihov raj, oni bi takvu situaciju voljeli u svakom gradu. Bakir i Čović dijele novac između sebe, ponekad teatralno bace otrovne strijelice i drže ovaj status quo.Suki46 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 01:38Zanima me također što npr nikad nisu održani neki protesti u Mostaru , a imaju pokrića da svaki dan protestuju , također i u Banja Luci.Nažalost neke jake oponente ne vidim u Hercegovini i u RS-u za HDZ i SNSD.Ostaje da se mi ovdje borimo da maknemo ove zelene kmetove i smradove s vlasti![]()
![]()
Zato je Bake za vrijeme velikih priča oko respiratora i same afere , zovnuo svog prijatelja Čovića u pomoć , da mu pošalje Puljića i sama dešavanja oko Bleiburga ,da makne ljude od same tematike oko afere. Braća u nevolji , uvijek bili i bit ćeVirtu4l je napisao/la: ↑26 maj 2020, 01:56Mostar je njihov raj, oni bi takvu situaciju voljeli u svakom gradu. Bakir i Čović dijele novac između sebe, ponekad teatralno bace otrovne strijelice i drže ovaj status quo.Suki46 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 01:38Zanima me također što npr nikad nisu održani neki protesti u Mostaru , a imaju pokrića da svaki dan protestuju , također i u Banja Luci.Nažalost neke jake oponente ne vidim u Hercegovini i u RS-u za HDZ i SNSD.Ostaje da se mi ovdje borimo da maknemo ove zelene kmetove i smradove s vlasti![]()
![]()
HDZ je imao oponente, dok se nije pojavio Komšić i stvorio nikad jači HDZ.
Onda se komotno mogu ugasiti što se državnog (pa i federalnog) nivoa tiče i držati se većinski bošnjačkih kantona i opština i tu voditi borbu za vlast.tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 00:58
I onda se izvlaci argument zasto je neko tako dugo u opoziciji. On je u opozciji jer je narod odlucio da ce biti posto je SDP jasno rekao prije izbora da sa tim strankama nece u vlast.
Sve ce to Hadzija naplatiti s' kamatom. Niko ne yebe Hadziju 25 godina uzastopno.Donnie Darko je napisao/la: ↑26 maj 2020, 10:43Za tih 16 godina robije vjerovatno je više kilometara qurca prošlo kroz njega nego što se izgradilo autoputa u Bosni i Hercegovini.
Zatucani nargilaši nesigurni u svoju seksualnost, još na to mlade vehabije i eto ti ga.sljivo je napisao/la: ↑26 maj 2020, 12:14Hadžikadić ako pređe 10% bilo gdje to će biti uspjeh za njega. Ne znam da li on shvata u kojoj je državi politička opcija i kakav narod tu živi. Na prošlim izborima je većinu mladih fascinirao i bio osvježenje, do priče o homoseksualcima. Tad je kod mnogih propao, bar kod većine s kojim sa ja u kontaktu. Mnogi su mi rekli, dobar je, ali ono za ped.ere mu nije trebalo ili jesi li čuo Mirsad podržava ped.ere. Recimo, s druge strane Kifla je to mnogo bolje odradio, proturio priču kako je to demokratsko pravo svakoga, i kako će doći na proteste protiv ako njegovi glasači to zahtjevaju, i na kraju nije došao jer je lafo negdje bio na putu. Ima obje priče spremne kad zatrebaju. To je SDA politika. Tako se može i dogurati do vlasti.
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 14 gostiju.