Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ako je rat bio neizbjezan zasto je matori debilko govorio:"mirno spavajte rata nece biti"
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Pa valjda je demokratija,imam pravo govora
A za alijine simpatizere ima se uvijek pitanja
Jer ne mogu da vjerujem da neko ko ima IQ veci od 20, da moze sipmatizirat tog matorog debila
P.s. nisi ni odgovorio na pitanje
Zašto bi ti neko odgovarao, na ranije odgovore tvoja jedina reakcija je bila novo "matori debilko" i novo zašto. Pametan čovjek kad postavlja pitanja dopušta mogućnost da zbog odgovara preispita svoje stavove. Glup čovjek međutim na odgovor reagira sa novim "zašto" bez ikakve namjere da preispita svoj stav. Ja i sad dopuštam mogućnost da si ti pametan.
Bla bla blaDrape je napisao/la: ↑25 maj 2020, 18:53Zašto bi ti neko odgovarao, na ranije odgovore tvoja jedina reakcija je bila novo "matori debilko" i novo zašto. Pametan čovjek kad postavlja pitanja dopušta mogućnost da zbog odgovara preispita svoje stavove. Glup čovjek međutim na odgovor reagira sa novim "zašto" bez ikakve namjere da preispita svoj stav. Ja i sad dopuštam mogućnost da si ti pametan.
Mnogo si napisao nista rekao nisi,normalno da cu da napisem da je matori debilko kad nijedan dobar argument jos nisam procitao da me uvjeri u suprotno
Evo par citata "velikog mislioca":
Naš stav je da rasplet u Jugoslaviji treba ići mirnim putem...Moramo vjerovati da demokratija u Evropi koncem XX vijeka ne može izgubiti..." (naivni matori debilko)
Veliku polemiku izazvala njegova nova retardirna izjava data nakon mnogobrojnih kritika zbog nenoružanosti Bošnjaka i njihovih zahtjeva za nabavkom oružja radi odbrane:
"Muslimanski narod nismo naoružali i ja za to ne osjećam nikakvu odgovornost"
Kad shvatite da je Alija bio islamski radikal, biće vam mnogo lakše da razumijete njegov lik i dijelo. On je kod nas uveo nešto novo, politički islam, ne pitajući nas za mišljenje i da li se mi slažemo sa tim. Da li se slažemo da nas postavi kao glinene golubove, samo zbog svoje ideje o islamistanu u srcu Evrope. Neki to nazivaju džamahirijom, što je itekako pogrešno, jer ja bih džamahiriju sad potpisao.
Ko je pročitao njegove knjige, shvatio je da je to bio intelektualac u pokušaju koji nebrojeno puta sam sebe demantuje u leorey stilu.
Ko je pročitao njegove knjige, shvatio je da je to bio intelektualac u pokušaju koji nebrojeno puta sam sebe demantuje u leorey stilu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U psihologiji postoji teorija da čovjek mora biti pametan da bi shvatio da je neznalica i da nije u pravu. Glupom čovjeku je to nemoguće, ne postoji način i argument nakon kojeg on neće opet biti uvjeren da je u pravu. To su fiziološki procesi u mozgu. Jedino što se može sa takvim toksičnim osobama je što prije ih prepoznati i prestati se upuštati u rasprave. Ja znam da se ti ne prepoznaješ u ovom opisu jer ti je naprosto nemoguće prepoznati se, tvoj mozak to nije u stanju pojmiti.Salih1984 je napisao/la: ↑25 maj 2020, 18:58Bla bla bla
Mnogo si napisao nista rekao nisi,normalno da cu da napisem da je matori debilko kad nijedan dobar argument jos nisam procitao da me uvjeri u suprotno
Evo par citata "velikog mislioca":
Naš stav je da rasplet u Jugoslaviji treba ići mirnim putem...Moramo vjerovati da demokratija u Evropi koncem XX vijeka ne može izgubiti..." (naivni matori debilko)
Veliku polemiku izazvala njegova nova retardirna izjava data nakon mnogobrojnih kritika zbog nenoružanosti Bošnjaka i njihovih zahtjeva za nabavkom oružja radi odbrane:
"Muslimanski narod nismo naoružali i ja za to ne osjećam nikakvu odgovornost"
Naravno, poznata je ona njegova dzihadisticka izjava u zadnjem intervju kod Senada gdje kaze da svi trebamo biti vise Bosanci. Cisti poziv na klanje u ime Islama.Virtu4l je napisao/la: ↑25 maj 2020, 19:00Kad shvatite da je Alija bio islamski radikal, biće vam mnogo lakše da razumijete njegov lik i dijelo. On je kod nas uveo nešto novo, politički islam, ne pitajući nas za mišljenje i da li se mi slažemo sa tim. Da li se slažemo da nas postavi kao glinene golubove, samo zbog svoje ideje o islamistanu u srcu Evrope. Neki to nazivaju džamahirijom, što je itekako pogrešno, jer ja bih džamahiriju sad potpisao.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Prosječan Bošnjo ne konta da džamihariha nije uopšte islamska državaVirtu4l je napisao/la: ↑25 maj 2020, 19:00Kad shvatite da je Alija bio islamski radikal, biće vam mnogo lakše da razumijete njegov lik i dijelo. On je kod nas uveo nešto novo, politički islam, ne pitajući nas za mišljenje i da li se mi slažemo sa tim. Da li se slažemo da nas postavi kao glinene golubove, samo zbog svoje ideje o islamistanu u srcu Evrope. Neki to nazivaju džamahirijom, što je itekako pogrešno, jer ja bih džamahiriju sad potpisao.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Izvini drape ,ali morao sam upaliti "facts and logic machine" za ovu raspravu
Nisam ni ocekivao da ces dati dobar odgovor ,ipak Pendine taktike su prevelik nivo za tebe
Tako da me ne iznenađuje retardirani odgovor koji si dao
A sad slobodno mozes nastaviti slaviti Aliju

Nisam ni ocekivao da ces dati dobar odgovor ,ipak Pendine taktike su prevelik nivo za tebe
Tako da me ne iznenađuje retardirani odgovor koji si dao
A sad slobodno mozes nastaviti slaviti Aliju

Evo jos jedan citat,pa nek bude opet da ja "nisam upravu"

u republičkoj skupštini o odnosu prema Armiji pred poslanicima je Alija izjavio:
"Da kažem i jedno objašnjenje što se tiče Armije, Pokušavaju nas na razne načine zavaditi s snjom. Govore kako mi radimo protiv Armije...želim da kažem: odnedavno, mi Armiju dijelimo na dva dijela. Jedan dio čini redovni sastav sa regrutima, oficirskim kadrom, s kojim mi nismo imali nikakvih problema i neće ih ni biti. Ovaj drugi dio Armije, koji dolazi bez opasača, raspojasani, što pucaju u zrak, u džamije, mi imamo protiv tog dijela Armije. A mislim da ima protiv i razumni dio ostale Armije. PORUČUJEM GRAĐANIMA - NEMOJTE NIŠTA ČINITI PROTIV ARMIJE ! Nemojte praviti probleme njihovim porodicama ! Nama je Armija KAO STABILIZIRAJUĆI FAKTOR POTREBNA u ovim okolnostima, Ali, nama rezervisti ne trebaju!"
u republičkoj skupštini o odnosu prema Armiji pred poslanicima je Alija izjavio:
"Da kažem i jedno objašnjenje što se tiče Armije, Pokušavaju nas na razne načine zavaditi s snjom. Govore kako mi radimo protiv Armije...želim da kažem: odnedavno, mi Armiju dijelimo na dva dijela. Jedan dio čini redovni sastav sa regrutima, oficirskim kadrom, s kojim mi nismo imali nikakvih problema i neće ih ni biti. Ovaj drugi dio Armije, koji dolazi bez opasača, raspojasani, što pucaju u zrak, u džamije, mi imamo protiv tog dijela Armije. A mislim da ima protiv i razumni dio ostale Armije. PORUČUJEM GRAĐANIMA - NEMOJTE NIŠTA ČINITI PROTIV ARMIJE ! Nemojte praviti probleme njihovim porodicama ! Nama je Armija KAO STABILIZIRAJUĆI FAKTOR POTREBNA u ovim okolnostima, Ali, nama rezervisti ne trebaju!"
Ko još te populističke izjave uzima za ozbiljno?
Sve ovo što danas vidiš je njegova ostavština nama. Imaš njegovu stranku koja ima ekskluzivu na islam, koja smatra da isto tako ima ekskluzivu na Bošnjake, a paralelno sa svojom ideologijom vode kartel koji je uništio Bošnjake i državu. Stvorili su monstrume poput Brankovića, Čorhodžića, Veladžića, Čengića, Sarajlića, Mehmedagića, itd, itd, spisak je ogroman.
O njihovim namjerama da stvore islamsku državu najbolje govori izjava Alijinog vojnika Ediba Bukvića iz 1993. godine,
„Neophodno je definisati prostor države muslimanskog naroda koji će zadovoljiti sljedeće kriterije: da je to kompaktan prostor koji se može braniti, da ima svoj izlaz na more i da obuhvata grad Sarajevo kao istorijski centar bosanskih muslimana. Na ovaj način definisan prostor države Bosne sa minimalnim odrednicama ustavnog ustrojstva te države podržan od ovog Sabora i širokih muslimanskih masa treba da bude moitv i cilj borbe naših boraca“
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel u Tuzli smiju spominjati ko je bacao ove granate 25.05 ili se tek tako obiljezi
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
O njihovim namjerama da stvore islamsku državu najbolje govori izjava Alijinog vojnika Ediba Bukvića iz 1993. godine,
„Neophodno je definisati prostor države muslimanskog naroda koji će zadovoljiti sljedeće kriterije: da je to kompaktan prostor koji se može braniti, da ima svoj izlaz na more i da obuhvata grad Sarajevo kao istorijski centar bosanskih muslimana. Na ovaj način definisan prostor države Bosne sa minimalnim odrednicama ustavnog ustrojstva te države podržan od ovog Sabora i širokih muslimanskih masa treba da bude moitv i cilj borbe naših boraca“
Ponavljaš velikosrprsku propagandu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Svi oni koji dovode u pitanje čistoću odbrane od agresije zaslužuju da demokratskim putem izbora budu poniženi i zaboravljeni. Među ovim koji kritikuju Aliju najmanje je onih sa iskrenim namjerama koji unutar patriotskog korpusa ukazuju na pogreške. Češće to dolazi od pripadnika drugih političkih opcija koji su spremni pljunuti i na svetinju odbrambenog otpora kako bi došli do kojeg glasa preko prozivanja mrtvog Alije, kao i od vukova u janjećoj koži kojima su Bosna i Hercegovina, njena nezavisnost i vojska trn u oku u bilo kojem obliku pa mržnju zamaskiraju u kritiku donešenih odluka i poteza.
Apsolutna istina. Syebali su definicije nacije.Virtu4l je napisao/la: ↑25 maj 2020, 19:53Sve ovo što danas vidiš je njegova ostavština nama. Imaš njegovu stranku koja ima ekskluzivu na islam, koja smatra da isto tako ima ekskluzivu na Bošnjake, a paralelno sa svojom ideologijom vode kartel koji je uništio Bošnjake i državu. Stvorili su monstrume poput Brankovića, Čorhodžića, Veladžića, Čengića, Sarajlića, Mehmedagića, itd, itd, spisak je ogroman.
Ne bih rekao islamsku državu, prije neku svoju prćiju gdje će muslimani biti apsolutna većina. Otprilike kao što je HDZ dobio u Hrvatskoj.Virtu4l je napisao/la: ↑25 maj 2020, 19:53O njihovim namjerama da stvore islamsku državu najbolje govori izjava Alijinog vojnika Ediba Bukvića iz 1993. godine,
Let's talk about SIX baby!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovi što spominju prćiju vjerovatno žive u Sarajevu. 
Krajnje je licemjerno pričati o prćijama ako sam ne živiš u Foči, Bratuncu, Višegradu, Livnu, Duvnu.

Krajnje je licemjerno pričati o prćijama ako sam ne živiš u Foči, Bratuncu, Višegradu, Livnu, Duvnu.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 25 maj 2020, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
Kolika je mogucnost da je drugar ljubomoran na tebe zbog toga sto si uspjesniji od njega, imas djevojku, bolji posao i on odjednom se promijeni..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, L-Train i 23 gosta.