GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Do gola smo bili u najmanju ruku ravnopravni ako ne i bolji, a nakon penala, koji po meni nije ni postojao, pali smo i ušli u njihov mlin. PAOK pobjeđujemo u zadnjem kolu, dotad se spremiti pravo i samo treba vjerovati
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Iskreno šanse su 50-50. U prvoj utakmici smo pokazali da smo bolji, ali to Dinamu u dosta slučajeva nije bilo dovoljno. Nadam se da prolazimo.. ali previše puta sam u nadi ostao razočaran što se tiče Dinama, tako da.. Izostanak Bišćana je veliki hendikep, nadam se da će Vaha protiv PAOK-a od 1. minute gurnuti Tomečaka jer trebamo igru preko krila koju danas sa sporim Badeljem koji je više igrao u sredini i trkaćom kokoši Ibanezom nismo imali.
...što je više lome to je volim jače...
I kao takav je Barselona za nase klubove. Naravno da nemaju sanse protiv ekipa kao sto je Viljareal, jer je ta ekipa medju 10 najboljih na svijetu. Al' ipak Dinamo igra ravnopravno sa ekipama kao sto su Briz ili Paok, sto je opet veliki uspjeh za njih. Protiv ekipa iz 'liga petice' (+ Sahtjor, Zenit, Porto, PSV itd) oni mogu pobjediti spletom 'sretnih' okolnosti, ali ce u 90% slucajeva biti porazeni. Oni bi mozda i imali sanse da se igra dva puta po 20 min. (FRANK RIBERY je napisao/la:Mršav je ovaj Dinamo.Loše je to večeras izgledalo.Protiv jačih ekipa nemaju šta da traže, ali protiv timova kao što je Paok imaju šanse.Samo da ne srljaju ko protiv Sherifa.

Ne bi me iznenadilo da Paok potopi Dinamo kao sto je juce potopljen Hajduk. Paok igra u znatno jacoj ligi. Oni kroz sezonu igraju protiv jaki ekipa kao sto su Oli, Pao, Aris, Aek ili Iraklis. Dakle, imaju najmanje 10 jakih utakmica u sezoni, a vjerujem da jos neki grcki klub zna pruziti snazan otpor. Za to vrijeme Dinamo sa POLA SNAGE melje svoje protivnike. Ako Dinamo pobjedi Paok, za mene ce to biti iznenadjenje. Po meni, Paok ima 80% sanse da prodje dalje.
Mislim da je krajnje vrijeme da se napravi neka regionalna liga (mozda ukljuciti i Rumune i Bugare), jer u suprotnom ce klubovi sa ovih prostora copati mrvice i biti lagan zalogaj za klubove 'velike petice' (+ Sahtjor, Porto, Zenit, PSV itd). To ce se desiti kad tad. Sto prije, to bolje.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Nije mi jasno
Zasti Dinamo mora dobiti dva razlike?
Paok trenutno ima bod vise i ako izgubi zaostajat ce dva za dinamom.
moze li mi neko objasniti?
hvala
hvala
Ne moraju ,to se pricalo dok je Paok vodio onda bi trebal dobiti sa 2 gola razlike .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Popović Lazar
- Kontakt:
Da je Paok pobijedio večeras,Dinamo bi morao dobiti dva razlike,ovako pobjeda je samo u igriBlue_Ice je napisao/la:Nije mi jasno
hvala

Hajde lazare,hajde Lazare..
Par minuta prije kraja Paok je vodio 1-0 i svi su kontali da ce tako zavrsiti i onda je Dinamu trebala pobjeda od 2 gola razlike ali kako je Paok primio gol u posljednim minutama Dinamu sad treba samo pobjeda bilo kakvim rezultatomBlue_Ice je napisao/la:Nije mi jasno
hvala

- spielführer_21
- Kontakt:
Pa ne treba dva razlike. To je trebalo u slučaju da je paok uzeo briža.. Btw, Dinamo solidan večeras, ali kao što @Valencia reče treba igrati istim tempom 90 minuta.. Predviđam ipak pobjedu Dinama protiv Grka, neće Vaha ponoviti greške svojih prethodnika..Blue_Ice je napisao/la:Nije mi jasno
hvala
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jao PAOKa primi ga u zadnjoj ... neka ... Nadam se prolasku Dinama..
Nadam se da ćemo protiv PAOK-a povesti u početnoj fazi utakmice, pa nek se pritisak prebaci na suprotnu stranu.
Sve čestitke Kelavi na sjajnim obranama, svaka mu čast
Sve čestitke Kelavi na sjajnim obranama, svaka mu čast
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Upamtite me najvece zlo Dinamu narednih 15 dana ce biti mediji koji ce ih u svojim tekstovima vec vidjeti u finalu EL, i da PAOK nema sta traziti na Maksimiru itd itd. Po meni ce biti vazno da se svi budu stalozeni unutar kluba i da samo po potrebi daju izjave za medije. Ali imam neki osjecaj da ce ova utakmica pokazati tipicni Balkanski mentalitet.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Mislim da je Dinamo ima većih problema od novinskih naslova.amerosm je napisao/la:Upamtite me najvece zlo Dinamu narednih 15 dana ce biti mediji koji ce ih u svojim tekstovima vec vidjeti u finalu EL, i da PAOK nema sta traziti na Maksimiru itd itd. Po meni ce biti vazno da se svi budu stalozeni unutar kluba i da samo po potrebi daju izjave za medije. Ali imam neki osjecaj da ce ova utakmica pokazati tipicni Balkanski mentalitet.

Što se tiče mentaliteta.. slažem se.. tipični luzerski mentalitet.. iz godine u godinu.. od Herenveena, Basela, Salzburga, Anderlechta i mnogih drugih.. ne nadam se i PAOK-a.
...što je više lome to je volim jače...
Ma ja vjerujem u Vahu i momke, vjerujem da možemo pobijediti i bez Bišćana
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
ako nista i oni su Balkanciamerosm je napisao/la:Upamtite me najvece zlo Dinamu narednih 15 dana ce biti mediji koji ce ih u svojim tekstovima vec vidjeti u finalu EL, i da PAOK nema sta traziti na Maksimiru itd itd. Po meni ce biti vazno da se svi budu stalozeni unutar kluba i da samo po potrebi daju izjave za medije. Ali imam neki osjecaj da ce ova utakmica pokazati tipicni Balkanski mentalitet.

Nece Dinamo izgubiti tekmu protiv PAOKA.Igrat ce nerijeseno. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pobijedit ćeharishp je napisao/la:Nece Dinamo izgubiti tekmu protiv PAOKA.Igrat ce nerijeseno.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Da, krivo mi je, nadam se da će Dinamo ispasti i da će im Zlatan presuditi.Ted Mosby je napisao/la:A je ti krivoVirtu4l je napisao/la:Zabiše ga iz ničega, prije toga PAOK promašio nekoliko dobrih šansi...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja jedno,ti drugo.Virtu4l je napisao/la:Da, krivo mi je, nadam se da će Dinamo ispasti i da će im Zlatan presuditi.Ted Mosby je napisao/la:A je ti krivoVirtu4l je napisao/la:Zabiše ga iz ničega, prije toga PAOK promašio nekoliko dobrih šansi...
Zlatan je otisao pod noz.Ili ti operisao je trbusni zid u Minhenu.Tako da ce par sedmica biti odsutan.
PAOK ako ne uspije odigrati nerijeseno u Zagrebu,onda i nije zasluzio daljni prolaz.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Paok je strasna ekipa i dobrosu odigrali mec, nije ih htijela lopta, primili su tako "glup" gol, neznam kojim rijecima bi opisao. Vjerujem da mogu do pobjede u Zagrebu, al opet pun Maksimir, domaci teren, sve to daje plus Dinamu, odnosno vjetar u ledja, pa za ocekivati je da ce biti dobra tekma, a bolji nek pobjedi.
Big club, great history, Nottm Forest.
Shvatio je poentuharishp je napisao/la:Ja jedno,ti drugo.Virtu4l je napisao/la:Da, krivo mi je, nadam se da će Dinamo ispasti i da će im Zlatan presuditi.Ted Mosby je napisao/la:A je ti krivo
Zlatan je otisao pod noz.Ili ti operisao je trbusni zid u Minhenu.Tako da ce par sedmica biti odsutan.
PAOK ako ne uspije odigrati nerijeseno u Zagrebu,onda i nije zasluzio daljni prolaz.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.