Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Ovo nije smjesno vec zalosno 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ovaj post i nije toliko smiješan ali jeste činjenica da mali @D1n0 ne zna na kojem je forumu.D1n0 je napisao/la:Kad mozemo otvariti temu o Tottenhamu? Jedan od najveci klubovi u englesku, imaju puno nasi(Luka, Niko, Pletikosa, Corluka, Ibisevic mozda) i igraju LP.. Milwall, Leeds i newcastle imaju temu, ali Tottenham nema..![]()
Pleeease admine!!
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ma mislim da ste ga pogresno shvatili, mozda on pod to "nasi" podrazumjeva sve igrace s prostora bivse Juge.RiNo je napisao/la: Ovaj post i nije toliko smiješan ali jeste činjenica da mali @D1n0 ne zna na kojem je forumu.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Može i to biti, ali sumnjamLily je napisao/la:Ma mislim da ste ga pogresno shvatili, mozda on pod to "nasi" podrazumjeva sve igrace s prostora bivse Juge.RiNo je napisao/la: Ovaj post i nije toliko smiješan ali jeste činjenica da mali @D1n0 ne zna na kojem je forumu.![]()
100% sportski i krajnje opušten potpis
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
elSaik je napisao/la:Što se ovih pitara tiče, jbg, teška vremena. Shvatite ih, neko u Sloveniju po stadion, a neko u Mercator po hrenovke.
Dragon Town
Nije smiješno već isfurano.zmaj_Bosne je napisao/la:elSaik je napisao/la:Što se ovih pitara tiče, jbg, teška vremena. Shvatite ih, neko u Sloveniju po stadion, a neko u Mercator po hrenovke.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Tako jeBosco je napisao/la:Nije smiješno već isfurano.zmaj_Bosne je napisao/la:elSaik je napisao/la:Što se ovih pitara tiče, jbg, teška vremena. Shvatite ih, neko u Sloveniju po stadion, a neko u Mercator po hrenovke.
Bosco je napisao/la:Modrić je toliko dobar da kad je jednom zakasnio na trening Redknapp je kaznio ostatak tima jer su došli ranije.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
ahahahahah jedan od jacihbrazzo je napisao/la:Bosco je napisao/la:Modrić je toliko dobar da kad je jednom zakasnio na trening Redknapp je kaznio ostatak tima jer su došli ranije.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Hahahaahhahahabrazzo je napisao/la:Bosco je napisao/la:Modrić je toliko dobar da kad je jednom zakasnio na trening Redknapp je kaznio ostatak tima jer su došli ranije.
You'll never walk alone.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
koliko ja znam to se desilo u arsenal, a ne u tottenhemubrazzo je napisao/la:Bosco je napisao/la:Modrić je toliko dobar da kad je jednom zakasnio na trening Redknapp je kaznio ostatak tima jer su došli ranije.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Iniesta nece biti ni u top 10 zadnjih veznih ikada...moje misljenje
1.Zidane
2.Xavi
3.Makelele
3 najbolja vezna igraca ikada...HZ_ilidzaa
1.Zidane
2.Xavi
3.Makelele
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Rizo,da nisi ofulao temu?Rizah je napisao/la:Iniesta nece biti ni u top 10 zadnjih veznih ikada...moje misljenje
1.Zidane
2.Xavi
3.Makelele
You'll never walk alone.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Zidane zadnji vezniRizah je napisao/la:Iniesta nece biti ni u top 10 zadnjih veznih ikada...moje misljenje
1.Zidane
2.Xavi
3.Makelele
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pa najsmiješniji postovi na forumuvolimliverpool je napisao/la:Rizo,da nisi ofulao temu?Rizah je napisao/la:Iniesta nece biti ni u top 10 zadnjih veznih ikada...moje misljenje
1.Zidane
2.Xavi
3.Makelele
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Aha,aha,nisam shvatio.Znači,to je rekao taj lik što si napisao.Rizah je napisao/la:Pa najsmiješniji postovi na forumuvolimliverpool je napisao/la:Rizo,da nisi ofulao temu?Rizah je napisao/la:Iniesta nece biti ni u top 10 zadnjih veznih ikada...moje misljenje
1.Zidane
2.Xavi
3.Makelele
You'll never walk alone.
Rizo,da nisi ofulao temu?
[/quote]
Pa najsmiješniji postovi na forumu
[/quote]
Aha,aha,nisam shvatio.Znači,to je rekao taj lik što si napisao.
[/quote]
Oprošteno ti je

Pa najsmiješniji postovi na forumu
Aha,aha,nisam shvatio.Znači,to je rekao taj lik što si napisao.
Oprošteno ti je
van gall je napisao/la:Schooles kad je imao godina kolko sad ima Swajni nije bio toliko kvalitetan igrac
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Trasimaco je napisao/la:van gall je napisao/la:Schooles kad je imao godina kolko sad ima Swajni nije bio toliko kvalitetan igrac
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Postao/la cala dana 03 dec 2010, 20:50
jeli iko ovdje uclanjen u udruzenje navijaca?
Na temi Arsenala hahahaha
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.