tuzlak1987 je napisao/la: ↑25 maj 2020, 00:26Jel prohodao ovaj covjek nakon sto je pozdravio mesiju?

Najgore sto on i klepa izbore na ovim ljudima ,vidis ti kako mu je drago sto ga EL BAKE pozdravlja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
tuzlak1987 je napisao/la: ↑25 maj 2020, 00:26Jel prohodao ovaj covjek nakon sto je pozdravio mesiju?
da
1)On nikada nije imao dostojnog protivnika
Ma čisto sumnjam da će to trajati. Postaje to polako jedno od oskudnijih zanimanja.Marsal je napisao/la: ↑25 maj 2020, 00:51Ma u septembru idem završit treću srednju školuovaj put odoh za tehničara vuče tj mašinovođu jer imam 1. i 2. razred čitav, trebam položit samo razliku predmeta za 3. i 4.
Sad ne mogu nikako skontat da li osim toga da upišem fakultet pa da ganjam dobro mjesto u Mittalu ili da se zaputim za DeutscheBahn radit manevru.
Imao sam nijet upast na ŽFBH ali njima je Svjetska banka udarila moratorij na zapošljavanje koji traje već 5 godina, a kako stvari stoje trajat će još nekoliko godina i nemam više živaca čekat.
Fakat se sad sikiram oko toga i ne znam šta da radim.
Ma bolje ti je ovdje,tamo si gradzanin treceg reda.Marsal je napisao/la: ↑25 maj 2020, 00:51Ma u septembru idem završit treću srednju školuovaj put odoh za tehničara vuče tj mašinovođu jer imam 1. i 2. razred čitav, trebam položit samo razliku predmeta za 3. i 4.
Sad ne mogu nikako skontat da li osim toga da upišem fakultet pa da ganjam dobro mjesto u Mittalu ili da se zaputim za DeutscheBahn radit manevru.
Imao sam nijet upast na ŽFBH ali njima je Svjetska banka udarila moratorij na zapošljavanje koji traje već 5 godina, a kako stvari stoje trajat će još nekoliko godina i nemam više živaca čekat.
Fakat se sad sikiram oko toga i ne znam šta da radim.
Jos kad pocnu pricu da je alija ziv sda nebi ovakva bila kakva jeste. A ono sve sto prodaje drzavu i narod a pripada sda upravo alija i njegovi najblizi saradnici ugradili.
Ma ja msm da su ono statiste ala onaj lik što mu je Vučić spašavao život na Ćirilici, kasnije mu svi uredno vratili repa.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.