Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Civa
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Civa » 24 maj 2020, 23:43

Ma osim što je ugasio javni prijevoz, sve ceste u gradu osim GGM i bulevara katastrofa. Onda ondje što je započeo kod lamele prema Hitnoj 3 mjeseca iskopano i upropašten realno lijep manji park. Okej što se svađa sa zelenim i Raminim, ali vala iskreno govorim nekih specijalnih djela nema osim eto što je Samer fest napravio i baš je pun pogodak bio i Zenica je bila srce Bosne i Hercegovine u tim danima. Stvarno je bilo sadržaja za svakoga, ali opet svako ima svoje.

I Spahija Kozlić nije kandidat, napisao sam da čovjek ima privatnu firmu i njemu je predložena kandidatura i čeka se njegova odluka.
Tako blizu, a tako daleko.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 24 maj 2020, 23:44

Premalo LGBTIQ+ osvješćenosti večeras momci...
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 maj 2020, 23:44

delinjo je napisao/la:
24 maj 2020, 23:41
samo jednu zelju,da pogine Bakir !
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 24 maj 2020, 23:45

Virtu4l je napisao/la:
24 maj 2020, 23:44
delinjo je napisao/la:
24 maj 2020, 23:41
samo jednu zelju,da pogine Bakir !
raspao se dabogda sa svojom zenom,ali danas fol dijeli sirotinj bajramluk joj :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 24 maj 2020, 23:47

I kad je dijelio Bajramluk vidi se da mu teško pada, nema te radosti i sreće u osmijehu kad nekoga obraduješ. Nego smrknuto dijeli, ko da mu otimaju.
Tako blizu, a tako daleko.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 24 maj 2020, 23:48

Bajdvej @avenija brate, kako Fudo sprema strašan projekat :tokralju: da ti ispričam ne bi mi vjerovao, a dobio sam solidnu info od njemu bliskog saradnika. Jest da će i on tu dobro hajrovat, ali ako je istina :tokralju:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 24 maj 2020, 23:50

Civa je napisao/la:
24 maj 2020, 23:43
Ma osim što je ugasio javni prijevoz, sve ceste u gradu osim GGM i bulevara katastrofa. Onda ondje što je započeo kod lamele prema Hitnoj 3 mjeseca iskopano i upropašten realno lijep manji park. Okej što se svađa sa zelenim i Raminim, ali vala iskreno govorim nekih specijalnih djela nema osim eto što je Samer fest napravio i baš je pun pogodak bio i Zenica je bila srce Bosne i Hercegovine u tim danima. Stvarno je bilo sadržaja za svakoga, ali opet svako ima svoje.

I Spahija Kozlić nije kandidat, napisao sam da čovjek ima privatnu firmu i njemu je predložena kandidatura i čeka se njegova odluka.
ja ti kazem sad da naprimjer zguzi epidariusu curu ili bilo kojem zenicaninu samo da kaze to sam morao uraditi SDA bi me napala da nisam oni bi mu kitu jos popusili nek si je zguzio ako je tako krolju daj da ga polizem :urnebes:

Frajer sam uhljebio vise ljudi nego sve ostale stranke u zadnje 4 godine, sve se prasta. Bukvalno brojka je 100+ ali da su iole sposobni nego da vidis face :rol: :rol:

I taj profesor nema sanse vjeruj, takva je situacija,moj drug Marsal je najbolje rekao Alija da ustane iz mezara ne moze ga pobjediti, u Zenici ne vaze pravila kao drugdje da se moze napraviti fail, evo naprimjer da je on glavni akter afere raspiratori, dovoljno je samo da kaze SDA mi stima, nedaju mi da vas oslobodim i narod u ekstazi luduje :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 24 maj 2020, 23:50

Civa je napisao/la:
24 maj 2020, 23:47
I kad je dijelio Bajramluk vidi se da mu teško pada, nema te radosti i sreće u osmijehu kad nekoga obraduješ. Nego smrknuto dijeli, ko da mu otimaju.
jel makar cenera dao :urnebes: :urnebes:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 24 maj 2020, 23:57

avenija je napisao/la:
24 maj 2020, 23:50
Civa je napisao/la:

ja ti kazem sad da naprimjer zguzi epidariusu curu ili bilo kojem zenicaninu samo da kaze to sam morao uraditi SDA bi me napala da nisam oni bi mu kitu jos popusili nek si je zguzio ako je tako krolju daj da ga polizem :urnebes:

Frajer sam uhljebio vise ljudi nego sve ostale stranke u zadnje 4 godine, sve se prasta. Bukvalno brojka je 100+ ali da su iole sposobni nego da vidis face :rol: :rol:

I taj profesor nema sanse vjeruj, takva je situacija,moj drug Marsal je najbolje rekao Alija da ustane iz mezara ne moze ga pobjediti, u Zenici ne vaze pravila kao drugdje da se moze napraviti fail, evo naprimjer da je on glavni akter afere raspiratori, dovoljno je samo da kaze SDA mi stima, nedaju mi da vas oslobodim i narod u ekstazi luduje :mrgreen:
Gadi mi se jedno od 10 puta vise nego tebi kao i svaka uskur.cena seljacina u Ze al nisam lud da ne vidim da je bolja opcija od SDA. Za njega nit sam kad glasao nit cu kad glasati al od neceg se mora poceti kad se rusi zelena bagra koja je grad handrila godinama na celu sa seljacinom iz Obrenovaca. Moja opcija je Nasa Stranka i Sanja Renic prije svih, valjda se dohavizaju i srede malo kadar jer im raznih debila tu ima, pogotovo u Forumu mladih.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 25 maj 2020, 00:10

Civa je napisao/la:

Kako je to ugasio javni prijevoz jer ja vidim da meni ide autobus svakog dana u isto vrijeme i u istim terminima kao i prije samo što osim smrdljivog Zenicatransa koji je SDA-ovo javno preduzeće za uhljebljivanje glasača vozi Biss Tours i to sa mnogo boljim autobusima koji imaju klimu. Zna brat avenija kakav je bio bus za Banloze nekad, a kakav je sad.
A hoćeš da ti kažem zašto je Zenicatrans na rubu propasti? Jer su godinma bili krava muzara SDA stranke, iz tog preduzeća vreće novaca su se iznosile pred izbore da se finansira stranka. Hoćeš li da znaš zašto je Huso Sarvan, član sindikata, započeo štrajk? Zato što su mu ženi koja je nastavnica obećali mjesto direktora škole :urnebes: htjeli su stvorit haos, a samo su szebali firmu jer su glupi.

Plavi put kod Hitne je potreba i konačno se gradi. Istina, predugo traje i tajmira se da bude pred izbore. Ništa novo. Hoće da ubere par poena na tome ko što bi i svi ostali. Nije lijepo da grad ispašta nekoliko mjeseci zbog toga, ali biće urađeno i biće ok.

Summerfest :thumbup:
Studengrad i proslava NG :thumbup:

Ne zaboravimo da je pse lutalice sveo na historijski minimum, u zadnje vrijeme po gradu stalno viđam mačke, kera nikada.

Toplana koja se gradi munjevitom brzinom nije specijalan projekat? Pa time je rješeno pitanje grijanja u gradu za idućih 50 godina, SDA je imala priliku da se proslavi ali Huso je bio tvrdoglav pa je htio zemni plin tj gas pod svaku cijenu i nije ništa dobio.

Asfaltirana su sela, grad malo manje uređen ali kažem ti, to slijedi tek u drugom mandatu. Tu su novci za kolektor otpadnih voda u Banlozima što je mega projekat.

Jedini minus je Čelik. Tu je usro da valja, ali ima priliku da se izvadi. Uostalom ako ćemo historijski gledat ta posrnuće Čelika 90% krivice snosi SDA, ostalih deset posto je na Fuadu.

Uskoro sve MZ i čaršija dobivaju novu led rasvjetu. Od Mošćanice do Šerića, od Banloza do Babina.

Privrednik koji ima firmu, Suad Kaknjo :?: Smješniji izbor i od Spahije Kozlića. :urnebes:

Evo jedan info za Spahiju Kozlića: prije gradnje GGM kupi zemljište od starca na samrti za mizerne, jako mizerne novce. Dođe GGM na red, eksproprijacija i Kozlić dobije 160.000 maraka, dok ljudi sa boljim zemljištem dobiju duplo manje cifre. :geek:
Evo ti info i za uspješnog privrednika Kaknju: osim svoje firme Arel ima i građevinsku firmu kojoj svojim političkim utjecajem redovno namješta tendere po Zenici i koja u zadnje vrijeme izgleda jedina zna radit fasade na području grada. :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 maj 2020, 00:10

delinjo je napisao/la:
Pogledao sam maloprije ovaj današnji intervju sa njim, kunem ti se da mi je bilo muka. Lik se predstavlja kao da je zlatni ljiljan, kombinacija rahmetli Safeta Zajke i Izeta Nanića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 25 maj 2020, 00:13

delinjo je napisao/la:
Civa je napisao/la:
Da sam dijete rekao bi mu “Hvala čika Bakire što ste mi vratili pare.” :mrgreen:

Jesil u kafani :kafa:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 25 maj 2020, 00:17

Najveća Fudina greška oko Čelika je što ga na razne načine pokušava ostaviti u ligi iako je to pogrešno.
Čelik je toliko godina loše vođen da je ispadanje iz lige najpametnija stvar.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 maj 2020, 00:20

Marsal je napisao/la:
25 maj 2020, 00:10

Jedini minus je Čelik. Tu je usro da valja, ali ima priliku da se izvadi. Uostalom ako ćemo historijski gledat ta posrnuće Čelika 90% krivice snosi SDA, ostalih deset posto je na Fuadu.
Uostalom koga boli qurac. Dok je Čelik minus koji se izdvaja, sve dok od svih minusa fudbalski klub bode oči, od kojeg ima brat bratu jedno 100 miliona važnijih i ozbiljnijih stvari za riješit, to može biti samo pozitivna stvar.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 maj 2020, 00:21

Virtu4l je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Pogledao sam maloprije ovaj današnji intervju sa njim, kunem ti se da mi je bilo muka. Lik se predstavlja kao da je zlatni ljiljan, kombinacija rahmetli Safeta Zajke i Izeta Nanića.
strasan je fkt,raduje me samo sto ide u historiju ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 25 maj 2020, 00:22

Marsal je napisao/la:
Civa je napisao/la:

Kako je to ugasio javni prijevoz jer ja vidim da meni ide autobus svakog dana u isto vrijeme i u istim terminima kao i prije samo što osim smrdljivog Zenicatransa koji je SDA-ovo javno preduzeće za uhljebljivanje glasača vozi Biss Tours i to sa mnogo boljim autobusima koji imaju klimu. Zna brat avenija kakav je bio bus za Banloze nekad, a kakav je sad.
A hoćeš da ti kažem zašto je Zenicatrans na rubu propasti? Jer su godinma bili krava muzara SDA stranke, iz tog preduzeća vreće novaca su se iznosile pred izbore da se finansira stranka. Hoćeš li da znaš zašto je Huso Sarvan, član sindikata, započeo štrajk? Zato što su mu ženi koja je nastavnica obećali mjesto direktora škole :urnebes: htjeli su stvorit haos, a samo su szebali firmu jer su glupi.

Plavi put kod Hitne je potreba i konačno se gradi. Istina, predugo traje i tajmira se da bude pred izbore. Ništa novo. Hoće da ubere par poena na tome ko što bi i svi ostali. Nije lijepo da grad ispašta nekoliko mjeseci zbog toga, ali biće urađeno i biće ok.

Summerfest :thumbup:
Studengrad i proslava NG :thumbup:

Ne zaboravimo da je pse lutalice sveo na historijski minimum, u zadnje vrijeme po gradu stalno viđam mačke, kera nikada.

Toplana koja se gradi munjevitom brzinom nije specijalan projekat? Pa time je rješeno pitanje grijanja u gradu za idućih 50 godina, SDA je imala priliku da se proslavi ali Huso je bio tvrdoglav pa je htio zemni plin tj gas pod svaku cijenu i nije ništa dobio.

Asfaltirana su sela, grad malo manje uređen ali kažem ti, to slijedi tek u drugom mandatu. Tu su novci za kolektor otpadnih voda u Banlozima što je mega projekat.

Uskoro sve MZ i čaršija dobivaju novu led rasvjetu. Od Mošćanice do Šerića, od Banloza do Babina.

Privrednik koji ima firmu, Suad Kaknjo :?: Smješniji izbor i od Spahije Kozlića. :urnebes:

Evo jedan info za Spahiju Kozlića: prije gradnje GGM kupi zemljište od starca na samrti za mizerne, jako mizerne novce. Dođe GGM na red, eksproprijacija i Kozlić dobije 160.000 maraka, dok ljudi sa boljim zemljištem dobiju duplo manje cifre. :geek:
Evo ti info i za uspješnog privrednika Kaknju: osim svoje firme Arel ima i građevinsku firmu kojoj svojim političkim utjecajem redovno namješta tendere po Zenici i koja u zadnje vrijeme izgleda jedina zna radit fasade na području grada. :rol:
Koliko sam uspio upratit za Zenicatrans, SDA je tu blokirao firmu da bi skupili neke poene iako je njihov dug smijesan u poredjenju s nekim drugim firmama u gradovima gdje SDA jos drma.

Za Toplanu su mi pricali stari i jaran koji rade u Mittalu kao inzinjeri i tu je valjda vec jako dugo sve spremno da se pravi al je SDA blokirala dozvole na sve moguce nacine.

Za Spahiju opet nemam neki previse referentan uzorak, cisto s par tribina u Boni gdje mi se skroz okej cinio. Sa sinom sam mu dobar i momak je apsolutno normalan. Nikad nije sekundu koristio polozaj oca da se progura bilo gdje. Freelanceao je jako dugo iz Ze za strane firme kao programer i sad je prije mozda godinu otisao u Njemacku raditi kao programer.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 maj 2020, 00:24

BosniaBoston je napisao/la:
25 maj 2020, 00:13
delinjo je napisao/la:
Civa je napisao/la:
Da sam dijete rekao bi mu “Hvala čika Bakire što ste mi vratili pare.” :mrgreen:

Jesil u kafani :kafa:
ne bi od njega milion uzeo :mrgreen: :mrgreen:

ma jok ne idem u kafanu ako ne cugam :kafa:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 25 maj 2020, 00:25

Covjek iz naroda. Hvala ti majko bosno sto si rodila ovakvog gospodina i ljudsku gromadu :bow: :bow: :bow:

slika
slika

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 maj 2020, 00:26

Jel prohodao ovaj covjek nakon sto je pozdravio mesiju?

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 25 maj 2020, 00:27

Epidaurus je napisao/la:
25 maj 2020, 00:22
Koliko sam uspio upratit za Zenicatrans, SDA je tu blokirao firmu da bi skupili neke poene iako je njihov dug smijesan u poredjenju s nekim drugim firmama u gradovima gdje SDA jos drma.

Za Toplanu su mi pricali stari i jaran koji rade u Mittalu kao inzinjeri i tu je valjda vec jako dugo sve spremno da se pravi al je SDA blokirala dozvole na sve moguce nacine.

Za Spahiju opet nemam neki previse referentan uzorak, cisto s par tribina u Boni gdje mi se skroz okej cinio. Sa sinom sam mu dobar i momak je apsolutno normalan. Nikad nije sekundu koristio polozaj oca da se progura bilo gdje. Freelanceao je jako dugo iz Ze za strane firme kao programer i sad je prije mozda godinu otisao u Njemacku raditi kao programer.
Dug Zenicatransa je 4 miliona maraka. Smiješan dug, ali SDA šalje inspekciju i svoje ljude da naprave haos Fudi.
Toplana se gradi, svojim očima vidio.

Spahija je za mene ljigavi seljak. Sina mu ne znam.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 2 gosta.