Toplo mi je oko srca.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Re: Chat
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Ne radujem, sta cu se radovati kada se ishod izbora zna, lahko je nepismenom zeničkom sirotinjom manipulisati.
Ali nepismeni Fudji ce nas pokarati a SDA uhljebi imaju kanton svi se snadju boli ih racku

Najneuspjesniji gradonacelnik svih opstina i gradova u historiji BiH.
Nestalo 200 miliona, šaraf u gradu nije zamijenjen

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Mi u Tz se striktno ovoga držimo. Zato nas 1500 ode na Soni Trg
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pratite kako Nazif Gljiva pada u trans kad Sajo krene sa Suljaginom Fatom
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kakva je fora sa ovim avatarima gdje je BiH u gay bojama?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Fantasista
- Kontakt:
Momci šire ljubav i žele jednakost. Vodimo ljubav a ne rat.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 21:39Kakva je fora sa ovim avatarima gdje je BiH u gay bojama?
MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑24 maj 2020, 19:53Toplo mi je oko srca.

Covjek tvrdi da se ne osjeca ugrozeno uopste.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 24 maj 2020, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ne znam zašto vi Zeničani se toliko radujete Fudi. Nisam zeleni, ali realno ništa specijalno nije uradio u gradu i još je grad pofino zapušten, a ne može samo svaljivati kako ga SDA blokira. Bojim se da bi mu se njihova taktika asfaltiranja seoskih puteva mogla obiti od glavu, ako ga ne podrži par lijevih stranaka.
A kako sam načuo i SDA mu na megdan priprema u Zenici Univerzitetskog profesora, uspješnog i privatno, tako da će biti gutavo. Doduše tu je i prof. Skelić koji će uzeti glasova sa te lijeve strane.
A kako sam načuo i SDA mu na megdan priprema u Zenici Univerzitetskog profesora, uspješnog i privatno, tako da će biti gutavo. Doduše tu je i prof. Skelić koji će uzeti glasova sa te lijeve strane.
Tako blizu, a tako daleko.
Ostaje odluka Svjetske zdravstvene organizacije iz 1977. da je homoseksualnost bolest.
Malo je jedan mandat za procijenit kakav je. Nije on nekakav kvalitet, ali u njemu makar malo nade vidim dok u zelenim znaš šta te čeka.Civa je napisao/la: ↑24 maj 2020, 22:12Ne znam zašto vi Zeničani se toliko radujete Fudi. Nisam zeleni, ali realno ništa specijalno nije uradio u gradu i još je grad pofino zapušten, a ne može samo svaljivati kako ga SDA blokira. Bojim se da bi mu se njihova taktika asfaltiranja seoskih puteva mogla obiti od glavu, ako ga ne podrži par lijevih stranaka.
Fudu u Zenici mogu samo pokojni Broz i možda Huso dobiti na izborima. A i oni ne mogu iz ahiretskih razloga. Isti ti je qurac ili izbacio Hamzu Alića ili profesora sa Univerziteta na listu, kad je 70% naroda glupa i u njima ne vidi razliku.
Frajer je stvorio jak temelj, zna gdje se glasovi skupljaju, veća je šansa da pola države umre od korone nego da Fudo zijani izbore. Isti je to sve qurac, ali kad dobije većinu u vijeću tek će se tada moći vidjeti prava slika i lik Kasuma.
"We need to suffer. And we need to fight."
- Marsal
- Kontakt:
Nek nam bude 10 puta gore samo nek nije SDA.avenija je napisao/la: ↑24 maj 2020, 20:09
Ne radujem, sta cu se radovati kada se ishod izbora zna, lahko je nepismenom zeničkom sirotinjom manipulisati.
Ali nepismeni Fudji ce nas pokarati a SDA uhljebi imaju kanton svi se snadju boli ih racku
Najneuspjesniji gradonacelnik svih opstina i gradova u historiji BiH.
Nestalo 200 miliona, šaraf u gradu nije zamijenjen![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Marsal
- Kontakt:
Skelić uzeti glasove
A univ. profesor u liku i djelu Nezira Pivića ili Sedada Delića će bit potučen sa 20.000 glasova razlike.
Da Alija ustane iz mezara, nema šanse.

A univ. profesor u liku i djelu Nezira Pivića ili Sedada Delića će bit potučen sa 20.000 glasova razlike.
Da Alija ustane iz mezara, nema šanse.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne znam ja da sam građanin Zenice meni ne bi ulijevao toliko povjerenje. Jedno 60% bi mu dao šansu, ali bojim se da ukoliko ostvari i većinu i vijeću mogao se baš ponašati kabadahijski.
Uglavnom 30km sjevernije zeleni ostaju na čelu sa duplom razlikom da ponude kandidata sa osnovnom školom
.
Nisu Maršale ti profesori
Uglavnom 30km sjevernije zeleni ostaju na čelu sa duplom razlikom da ponude kandidata sa osnovnom školom

Nisu Maršale ti profesori

Tako blizu, a tako daleko.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imamovic u Tuzli jedno 70% ce uzeti. Ima tu i do toga da vjerovatno nece niko pokusati ni ponuditi kvalitetne kandidate ili cak i nemaju kvalitetne kandidate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.