Nemam ništa bgm, al ako je definitivno, onda je 100 posto.Milim boga da pogodiš, samo sam komentarisao iz razloga šta se god odluci u NSBIH ti ćeš pogoditi, eto samo to.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2020, 17:40Ne znam sta ti imas protiv mene ali ti si na svaki moj info morao napisati jedan negativan komentar,postujem tvoje misljenje jer ne vrijedjas nikome u njemu,pozdrav!amypitar je napisao/la: ↑24 maj 2020, 17:32Ono što je definitivno i gotovo nema čuda jbg.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2020, 16:20Gotovo je braco,definitivno sampioni!Treba se cudo desiti da ne budemo sampioni!
Pp za vise informacija![]()
Ti ko da igras troznak na kladionici 1x2 .
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Brate evo pp pogledaj sada pa ces se uvjeriti. Zavisi,kad bi odlucili da nema prvaka ljudi bi me objesili,pogotovo @Vanja8 koji bi Bizzija pustio po 2 put na mene kuknjavaamypitar je napisao/la: ↑24 maj 2020, 21:39Nemam ništa bgm, al ako je definitivno, onda je 100 posto.Milim boga da pogodiš, samo sam komentarisao iz razloga šta se god odluci u NSBIH ti ćeš pogoditi, eto samo to.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2020, 17:40Ne znam sta ti imas protiv mene ali ti si na svaki moj info morao napisati jedan negativan komentar,postujem tvoje misljenje jer ne vrijedjas nikome u njemu,pozdrav!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun. braco pitari
Da mi svi budete zdravi, zivi, nafakali i u svakom hajru
sa svojim najdrazim i nasim FKS
Bajram barecola
I da aBd proslavimo titulu!
sa svojim najdrazim i nasim FKS
Bajram barecola
I da aBd proslavimo titulu!
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2020, 21:42Brate evo pp pogledaj sada pa ces se uvjeriti. Zavisi,kad bi odlucili da nema prvaka ljudi bi me objesili,pogotovo @Vanja8 koji bi Bizzija pustio po 2 put na mene kuknjavaamypitar je napisao/la: ↑24 maj 2020, 21:39Nemam ništa bgm, al ako je definitivno, onda je 100 posto.Milim boga da pogodiš, samo sam komentarisao iz razloga šta se god odluci u NSBIH ti ćeš pogoditi, eto samo to.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2020, 17:40
Ne znam sta ti imas protiv mene ali ti si na svaki moj info morao napisati jedan negativan komentar,postujem tvoje misljenje jer ne vrijedjas nikome u njemu,pozdrav!

-
- Kontakt:
Vidi mu se umiljatost i nevinost na licu 

Ma beba je to...

-
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim mojim pitarima.
Imal đe te titule?
Imal đe te titule?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Bajrambarećola svima koji slave
Evo evoo tituleeeeeeee
U iscekivanju titule, hajmo malo pogledati i suziti listu eventualnih pojacanja iz nase lige. Koga biste vi zeljeli vidjeti naredne sezone? Izuzet cemo Fanima jer je navodno vec nas igrac od ljeta, tako se barem pisalo ranije.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Po svemu sudeci mozda dovedu napadaca, i stopera( u zavisnosti hoce li Besim ostati) cak evo nema nista zvanicno ni za lazica jel bivsi ili ne... treba sacekati vidjeti sta i kako mada vjerujem da to nasi zavrsavaju.... Nadam se da ce Mustanagic ostati, Milicevic je izrazio zelju za ostankom kad je dao intervju.. Mada vjerujem da ce biti igraca za nase pojmove vrhunski... Nadamo se da ce biti sta ova 2 naredna mjeseca....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- belosevic23
- Kontakt:
šefko okic !
Bajram Serif Mubarek Olsun
- AlfredNobel
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: keli, MaroonBjelave, Tatamata1946 i 67 gostiju.