Jel' tvoja stvar,il mazanje očiju ili šta god drugo TEBE TREBA DA BOLI RACKU ZA TO,ali ti si kompleksas koji mrzi više Željezničar nego što voli svoje malo sarajevo .UPS je napisao/la:nema se sta ni potpisati. Znas sta je pismo namjere? informativni, neobavezni akt, pokusaj da se nesto pokrene, sto u slucaju BiH moze znaciti samo jedno - mazanje ociju, zivi bili pa vidjeliMandrak je napisao/la:UPS nesretnice, ništa još nije potpisano![]()
Ima jos 30 dana da se odluci pa tek onda neko parafiranje vazeceg ugovora, paprocitaj malo bolje clanak i razmišljaj malo majka mu stara...pa ne mozes tako jbg.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Popović Lazar
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hajde lazare,hajde Lazare..
Naprotiv ja ti vec sad kazem, potpisalo se ili ne, gotovo je nemoguce naci investitora. A ja vam zaista zelim da nesto napravite.Mandrak je napisao/la: Vrlo mogucekad je nasa drzava u pitanju sve je moguce... ali toga si se tek sad sjetio, tek ti sad sinulo u glavi sta znaci pismo namjere i da to nista ne znaci bez potpisa pravog ugovora...a maloprije si potrcao da pises komentare i pravis neku zajebanciju na racun stadiona...pa stani malo, prvo da vidimo hoce li ista biti od toga, pa onda pravi zezancije i šukove neke.

samo neka bude sve kontra od onoga što nam ti želiš,pa šta god to bilo.UPS je napisao/la:Naprotiv ja ti vec sad kazem, potpisalo se ili ne, gotovo je nemoguce naci investitora. A ja vam zaista zelim da nesto napravite.Mandrak je napisao/la: Vrlo mogucekad je nasa drzava u pitanju sve je moguce... ali toga si se tek sad sjetio, tek ti sad sinulo u glavi sta znaci pismo namjere i da to nista ne znaci bez potpisa pravog ugovora...a maloprije si potrcao da pises komentare i pravis neku zajebanciju na racun stadiona...pa stani malo, prvo da vidimo hoce li ista biti od toga, pa onda pravi zezancije i šukove neke.
Pa red je majka mu stara da i vi jednom zaigrate na pravom stadionu

ali nema para,sve se rastalilo....
Ima tu i za i protiv...jako malo ljudi zna o cemu se zapravo radi vezano za taj veliki projekat...i oni malobrojni koji znaju sta se treba zrtvovati i kako bi mogao ici taj posao,apsolutno nemaju namjeru ovde o tome pisati...reci cu samo kratko da je projekat moguc...trebaju da se dese neke stvari,i trebaju nasi da imaju stav oko ponude koja se desila u Ljubljani...a ponuda se zaista desila i ona je vrlo ozbiljna...slovenac je to i on vidi mogucnosti u ovom jako skupom projektu...nase velike legende predvodjene naravno Ivicom Osimom,pa nadalje,zajedno sa ostalim clanovima ekspedicije koje su dosle na ovaj sportsko-poslovni susret,nisu dolazile bez veze,niti bi to radili da vec nisu znali o cemu se otprilike radi,pa su zato i napravili ovako ozbiljnu delegaciju...sada su konkretno pricali oci u oci i koliko ja vidim ,nasima se dopalo ono sto su culi...sve ovo nisu prazne price i moguce jee da se desi,naravno u ovakvim poslovima koji toliko kostaju,sitnica moze da poremeti sve i da projekat propadne...zato se i ne zuri ni sa cim,i zato ce se jos jedno vrijeme samo pricati oko toga....nista ovo nije bez veze ukoliko mi pristanemo na uslove koji nam oni traze...uslovi sigurno nisu lagani po nas,ali moguce je da su prihvatljivi cim su se nasi vratili sa optimizmom...zato da jos jednom ponovim,u ovakvim teskim vremenima,treba ipak da se zna,da svijet i dalje posluje i da se bavi biznisom,mi malo nismo navikli da se to kod nas tako moze,ali uz ozbiljnost i uz pravu poslovnost,ovaj cilj se moze postici...naravno,ako nasi pristanu...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
Ja lično bih bio prezadovoljan, ali to ne bi ispunilo uslove za igranje evropskih utakmica.Tarantino je napisao/la:ja sam jedan od tih,pa i sad mi nije jasno zašto bi bili nezadovoljni i nezahvalni rekostrukcijom,nismo ni mi mančester pa da možemo šta hoćemo.TheDinoRules je napisao/la:Bilo ih je više koji su govorili u smislu: "Dajte što ste gladni. Budite zadovoljni i sa rekonstrukcijom koja će se raditi. Naložila se djeca Mercedes-Arenom"elSaik je napisao/la:I ovdje se svakakve gluposti pišu.![]()
Što se tiče izgradnje stadiona, ne znam otkud vama uopšte ideja da se stadion mogao renovirati? Kao što napisah, a onaj neki sa "bosna" u niku me ispravi i reče da idem spavati, pravit će se iznova kako treba sve ili se na stadionu neće ništa raditi.
Ovo im je sad začepilo usta.
U mom svijetu važe moja pravila
-
- Kontakt:
treba organizovat skupljanje para pa koliko toliko !
Svaku utakmicu po malo nabere se !
- themaniaks
- Kontakt:
Pa red je i vi da zaigrate na svom stadionuUPS je napisao/la:Naprotiv ja ti vec sad kazem, potpisalo se ili ne, gotovo je nemoguce naci investitora. A ja vam zaista zelim da nesto napravite.Mandrak je napisao/la: Vrlo mogucekad je nasa drzava u pitanju sve je moguce... ali toga si se tek sad sjetio, tek ti sad sinulo u glavi sta znaci pismo namjere i da to nista ne znaci bez potpisa pravog ugovora...a maloprije si potrcao da pises komentare i pravis neku zajebanciju na racun stadiona...pa stani malo, prvo da vidimo hoce li ista biti od toga, pa onda pravi zezancije i šukove neke.
Pa red je majka mu stara da i vi jednom zaigrate na pravom stadionu
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
dobra stvar je da je sad pauza tako da se uprava moze na miru pozabavit sa ponudom i pravno-imovinskom karticom...nadam se da ce se potpisat ugovor do praznika pa da dobijem naljepsi Bozicni poklon i da napokon udjem sretan u novu godinu
PS : a ovim kitari sto seru sto smo vodili polticare i da mi trosimo pare gradjana sarajeva zaboravljaju da oni godinama zive na gradskoj sisi jer jadnici nemaju para ni da plate najam stadiona....a da negovorimo o potrosenom novcu za stolice koji su njihovi navijaci (citaj: divljaci ) polupali
PS : a ovim kitari sto seru sto smo vodili polticare i da mi trosimo pare gradjana sarajeva zaboravljaju da oni godinama zive na gradskoj sisi jer jadnici nemaju para ni da plate najam stadiona....a da negovorimo o potrosenom novcu za stolice koji su njihovi navijaci (citaj: divljaci ) polupali
kakvo skupljanje paramirsoooTM87 je napisao/la:treba organizovat skupljanje para pa koliko toliko !

treba nam jos igraca iz BiH
Zato što je na onakvom stadionu kakva je Grbavica nemoguće raditi kvalitetnu rekonstrukciju. Maksimalno što se može uraditi jeste da se zakrpi stadion i ispuni minimum minimuma zahtjeva, pa da na njemu igramo pretkola europskih takmičenja.Tarantino je napisao/la:ja sam jedan od tih,pa i sad mi nije jasno zašto bi bili nezadovoljni i nezahvalni rekostrukcijom,nismo ni mi mančester pa da možemo šta hoćemo.TheDinoRules je napisao/la:Bilo ih je više koji su govorili u smislu: "Dajte što ste gladni. Budite zadovoljni i sa rekonstrukcijom koja će se raditi. Naložila se djeca Mercedes-Arenom"elSaik je napisao/la:I ovdje se svakakve gluposti pišu.![]()
Što se tiče izgradnje stadiona, ne znam otkud vama uopšte ideja da se stadion mogao renovirati? Kao što napisah, a onaj neki sa "bosna" u niku me ispravi i reče da idem spavati, pravit će se iznova kako treba sve ili se na stadionu neće ništa raditi.
Ovo im je sad začepilo usta.
Što se ovih pitara tiče, jbg, teška vremena. Shvatite ih, neko u Sloveniju po stadion, a neko u Mercator po hrenovke.
elSaik je napisao/la:Što se ovih pitara tiče, jbg, teška vremena. Shvatite ih, neko u Sloveniju po stadion, a neko u Mercator po hrenovke.

Pite cujem fructal djeli sokove onim koji kupe hrenovke,pozurite jos malo pa nestalo.Dobri neki ljudi,garant culi od nasih da pitari vole virslice pa da ih malo nagrade.Cudno od Slovenaca.
Nisu ovo pravi pitari, to su djecurlija, koja ima kompleks od boljeg i veceg kluba
Onaj stadion u Sloveniji je prelijep, ali meni nije najljepsi tamo, najljepsi je od Maribora, Ljudski Vrt, sve neko šarenilo. Kada bi upola ovoga bila istina sto se prica, ja bi bio zadovoljan.

Onaj stadion u Sloveniji je prelijep, ali meni nije najljepsi tamo, najljepsi je od Maribora, Ljudski Vrt, sve neko šarenilo. Kada bi upola ovoga bila istina sto se prica, ja bi bio zadovoljan.
Big club, great history, Nottm Forest.
- bistrikboy
- Kontakt:
Od obojice je u tome svemu vazniji Koldzo,al' o tome u drugoj epizodi.1921 je napisao/la:Zato su išli Behmen i Mujezinović u Sloveniju.BlingBling je napisao/la:Neko je vec napisao,ali kljuc svega i glavna kocnica su ovi imovinsko-pravni odnosi!!
Nema sanse da nam ljudi i naprave stadion i oni zarade i mi zaradimo,to je ne moguce,ljudi ce gledati svoj interes a kada istekne koncesija onda smo mi na redu,ali s tim da se o detaljima jako malo zna sacekajmo jos neko vrijeme.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Normalno, neće niko raditi stadion sa svojim parama ako neće izvući neki interes. Ali to je za nas jedini način, samo je pitanje kako će dogovoriti (ako dogovore) uslove koncesije.bistrikboy je napisao/la:Od obojice je u tome svemu vazniji Koldzo,al' o tome u drugoj epizodi.1921 je napisao/la:Zato su išli Behmen i Mujezinović u Sloveniju.BlingBling je napisao/la:Neko je vec napisao,ali kljuc svega i glavna kocnica su ovi imovinsko-pravni odnosi!!
Nema sanse da nam ljudi i naprave stadion i oni zarade i mi zaradimo,to je ne moguce,ljudi ce gledati svoj interes a kada istekne koncesija onda smo mi na redu,ali s tim da se o detaljima jako malo zna sacekajmo jos neko vrijeme.
Pa bolje dati ljudima koncesiju 30 godina, nego u idućih 50 ne napraviti ništa.
Ja bi prod'o dušu đavolu samo da se to realizuje.

Ja bi prod'o dušu đavolu samo da se to realizuje.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
UPS haj malo prosetaj sa ove teme, bavi se hrenovkama i pastetama, sto neko rece ovdje
Nevjerovatno je to kako nam pokusavaju dokazati nesto momci koji su do prije mjesec dana se kleli u onakvo Sarajevo i govorili kako je sve za 5, a sada se prave strucnjaci i dodju ovdje na temu pametovati.
Nijedna invsticija od lupam 50 miliona se ne moze vratiti za 3-6 godina, valjd ces to jednom shvatiti, na legalan nacin skoro pa da je teorecki nemoguce povratiti i jos zaraditi za 3-6 godina. Tako da moze biti nesto potpisano na 10-20-30 godina manje ne sigurno. I opet i ako bi se dal koncesija to bi opet bilo Zeljino vlasinistvo, samo sto bi prihodi isli investitoru, prihodi od svih mogucih objekata, dok bi ulaznice isle Zelji tako da je ovo izvodivo, jedino sto je problem to su nase vlade ako one ne poguraju projekat onda nece biti nista od toga.
I da ovo nije mazanje ociju, mazanje ociju je ona vasa prica kroz cijelu sezonu, tamo neki kvazi biznismeni su uspjeli unistiti i derbi, a vi svi ste ih slusali ko papci, iako vam to nista nije smetala 15 godina, sad vam je odjednom pocelo smetati, e to je mazanje ociju a ne ovo, ovo ce ili biti ili nece, oci ne mogu zamazati nikako
Nevjerovatno je to kako nam pokusavaju dokazati nesto momci koji su do prije mjesec dana se kleli u onakvo Sarajevo i govorili kako je sve za 5, a sada se prave strucnjaci i dodju ovdje na temu pametovati.
Nijedna invsticija od lupam 50 miliona se ne moze vratiti za 3-6 godina, valjd ces to jednom shvatiti, na legalan nacin skoro pa da je teorecki nemoguce povratiti i jos zaraditi za 3-6 godina. Tako da moze biti nesto potpisano na 10-20-30 godina manje ne sigurno. I opet i ako bi se dal koncesija to bi opet bilo Zeljino vlasinistvo, samo sto bi prihodi isli investitoru, prihodi od svih mogucih objekata, dok bi ulaznice isle Zelji tako da je ovo izvodivo, jedino sto je problem to su nase vlade ako one ne poguraju projekat onda nece biti nista od toga.
I da ovo nije mazanje ociju, mazanje ociju je ona vasa prica kroz cijelu sezonu, tamo neki kvazi biznismeni su uspjeli unistiti i derbi, a vi svi ste ih slusali ko papci, iako vam to nista nije smetala 15 godina, sad vam je odjednom pocelo smetati, e to je mazanje ociju a ne ovo, ovo ce ili biti ili nece, oci ne mogu zamazati nikako
Mes Que Un Club
ko o čemu, oni o mazanju očiju. nema dva mjeseca kako je sarajevo bilo na evropskom, a oni na argentinskom putu, blekić bog, u blekića vjerujemo...
a bleki se kleo, da vas je voleo...
a bleki se kleo, da vas je voleo...

jutros sam citao avazov sport i u njemu pise da cemo mi njima ustupiti pomocni teren,a oni ce graditi stadion s tim sto bi mi trebali zavrsiti sve sto se tice dozvola oko gradnje i stadiona i tog objekta koji ce se praviti na pomocnom terenu koji bi trebao biti vlasništvo slovenaca. tako da koncesija i nebi trebala biti duze od deset godina to je moje misljenje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.