Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Da je Luli Subašićeva brzina, prodornost, agresivnost, igra prema naprijed....
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
i tecno govorenje Njemackoga jezikaŽeljovac je napisao/la:Da je Luli Subašićeva brzina, prodornost, agresivnost, igra prema naprijed....

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Onda bi Klaponja trljao ruke zadovoljnoDylan Dog je napisao/la:i tecno govorenje Njemackoga jezikaŽeljovac je napisao/la:Da je Luli Subašićeva brzina, prodornost, agresivnost, igra prema naprijed....

1921-2011
To samo pomaže kad ideš u Bundesligu. Ne da pomaže, već ti je to pola transfera. Odmah se velikani Bundeslige otimaju za tebe.Dylan Dog je napisao/la:i tecno govorenje Njemackoga jezikaŽeljovac je napisao/la:Da je Luli Subašićeva brzina, prodornost, agresivnost, igra prema naprijed....
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Pogodi Lulic precku, steta, super sut inace. Bicakcic igra za njemce, koji imaju bjele dresove
nemozes vidjet igraca jebote od snjega haha.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sad ce precka biti kud ikamo laksa.Lula je otresao sav snijeg sa precke . 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
da, za bicakcica (ermin) komentator kaze da je iz b tima, 20 g. a mali lulic je pravi dasa, steta sto ona greda neudje.sajo10 je napisao/la:Pogodi Lulic precku, steta, super sut inace. Bicakcic igra za njemce, koji imaju bjele dresovenemozes vidjet igraca jebote od snjega haha.
inace, igra se na umetnoj travi zato tako lopta ima brzu putanju..,mogucnost povreda na takvoj podlozi su jako veliki.
Nije tacno, ali je cinjenica da ima puno povreda kada se non-stop mjenja podloga, to jeste kad igraci igraju jedne sedmice na prirodnoj pa onda na umjetnoj i sve tako - tada nastaju problemi. Veliki problemi.cole-ch je napisao/la:inace, igra se na umetnoj travi zato tako lopta ima brzu putanju..,mogucnost povreda na takvoj podlozi su jako veliki.
Ukoliko si mislio na snijeg i da je mogucnost povreda znacajno veca zbog toga onda molim te ignorisi ovo iznad

kakav je bio lulić????
Da, Subasic sa pozicije lijevog beka po meni je agresivniji, prodorniji, brzi za ispratiti igraca - od Lulica. Lulic je dobra opcija na poziciji srednjeg bocnog jer nemamo boljeg. Kada se vrati Salihovic posto je njegova pozicija neupitna ja bih Lulica prebacio na desnu stranu jer je podjednako dobar i lijevom i desnom. Kako sam vec negdje rekao; Mujdza - Lulic (Bukva ako hoce) i Subasic - Salihovic su nasa perspektiva za bocne pozicije. Iskreno - u pocetku sam mislio da je totalni promasaj, kasnije shvatio da sam bio prestrog iako jos nije Bog zna sta pokazao u reprezentaciji.Željovac je napisao/la:Da je Luli Subašićeva brzina, prodornost, agresivnost, igra prema naprijed....
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Lulic zabio za Young Boys
- Principatus
- Kontakt:
Zabio je jedan gol, a dva je pripremio. Svaka cast.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma nema on pojma nije on za repkePrincipatus je napisao/la:Zabio je jedan gol, a dva je pripremio. Svaka cast.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Principatus
- Kontakt:
Lulic upravo igra protiv Zenit Petersburga.
Posto bi mogao igrati u veznom protiv Rumunije, bit ce interesantno kako ce se danas da pokaze.
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=1 ... art=sports
Posto bi mogao igrati u veznom protiv Rumunije, bit ce interesantno kako ce se danas da pokaze.
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=1 ... art=sports
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- legenda reala
- Kontakt:
Goooooooooooooooooooooooooo
Senad Lulić
Senad Lulić
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Goalgetter
- Kontakt:
Goooooooooo za Young Boys .. 1:1
Strijelac: Senad Lulic
Strijelac: Senad Lulic

- bosanac723
- Kontakt:
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Uvalja ga Lulara @dilan dogovocima. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Utrpa ga Senad 

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, hurem, Proximic i 29 gostiju.