Zelji ide titula ove god,jer jedini se nisu testirali,mjerili im iz saveza temperaturu rektalno,I utvrdili su da nijedan nema povisenu temp
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo Sarajevo
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Mozel mi ko objasniti kako ovi misle da se igraju tekme sa navijacima?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- feniksptica
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Drzacemo distancu izmedju sebe 1m i kad padne gol, ako neko poleti u zagrljaj odmah ga iznose vani.AngelDiMaria je napisao/la: ↑23 maj 2020, 20:48Mozel mi ko objasniti kako ovi misle da se igraju tekme sa navijacima?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
<3ElCartel11 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 22:28Drzacemo distancu izmedju sebe 1m i kad padne gol, ako neko poleti u zagrljaj odmah ga iznose vani.AngelDiMaria je napisao/la: ↑23 maj 2020, 20:48Mozel mi ko objasniti kako ovi misle da se igraju tekme sa navijacima?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ti u kući ženi povučeš distancionu liniju kad gledaš Sarajevo?AlfredNobel je napisao/la: ↑23 maj 2020, 22:39<3ElCartel11 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 22:28Drzacemo distancu izmedju sebe 1m i kad padne gol, ako neko poleti u zagrljaj odmah ga iznose vani.AngelDiMaria je napisao/la: ↑23 maj 2020, 20:48Mozel mi ko objasniti kako ovi misle da se igraju tekme sa navijacima?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sjedi 2 metra od ekranaskoroalen je napisao/la: ↑23 maj 2020, 22:40Ti u kući ženi povučeš distancionu liniju kad gledaš Sarajevo?AlfredNobel je napisao/la: ↑23 maj 2020, 22:39<3ElCartel11 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 22:28
Drzacemo distancu izmedju sebe 1m i kad padne gol, ako neko poleti u zagrljaj odmah ga iznose vani.

1946~
Treba komsijama poslat ponudu za Stilica sad, ponudit im 200 testova, nesto bacit na kafu i zavrsit posao.
since 1973
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma HDMI babo, spojim i kauč. Ima i tri metra..
Rukavice, maske, asepsoli nepotrebni, još jedna prednost stream uživanja. Dokazano korona ne može stići preko kablova, servera i linkova.
Rukavice, maske, asepsoli nepotrebni, još jedna prednost stream uživanja. Dokazano korona ne može stići preko kablova, servera i linkova.
-
- Kontakt:
samo jedna od izjava anamo onih... "ako ne dadnu da se odigra kup neka ga daju nama, najbolje smo plasirani na tabeli od svih" hahahaha ja ne vjerujem oca mi moga hahaha 

- ElCartel11
- Kontakt:
Kako ces nam sad poredati stolice za stream?AlfredNobel je napisao/la: ↑23 maj 2020, 23:45Ma HDMI babo, spojim i kauč. Ima i tri metra..
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ja samo znam da bi ovaj cirkus davno završio, liga prekinuta i titula potvrđena da je BILO KO DRUGI na prvome mjestu, ali pošto je FKS lider onda se sve diglo na noge (očekivano) da nas nekako zakinu i zaustave! Jedni dušmani što su kompleksaši i sirotinja ljubomorna...a drugi dušmani što ovaj klub ipak nosi ime GLAVNOGA GRADA-HEROJA države koju mrze i koju bi sutra opet pokušali uništiti i rasturiti da im se pruži prilika!
Samo se nadam da su prije svega u klubu spremni odgovoriti na sve scenarije a potom i mi navijači da to podržimo i ispratimo svi kao jedan, bilo da nas čeka: "SVI PRED VJEČNU NA PROSLAVU TITULE!" ili "PRAVNO I NA SVAKI DRUGI MOGUĆI NAČIN U BORBU PROTIV NEPRADE I OTETE TITULE!"
Samo se nadam da su prije svega u klubu spremni odgovoriti na sve scenarije a potom i mi navijači da to podržimo i ispratimo svi kao jedan, bilo da nas čeka: "SVI PRED VJEČNU NA PROSLAVU TITULE!" ili "PRAVNO I NA SVAKI DRUGI MOGUĆI NAČIN U BORBU PROTIV NEPRADE I OTETE TITULE!"

- AlfredNobel
- Kontakt:
Taktika baklava ili ti ga 4-1-4-1.ElCartel11 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 00:47Kako ces nam sad poredati stolice za stream?AlfredNobel je napisao/la: ↑23 maj 2020, 23:45Ma HDMI babo, spojim i kauč. Ima i tri metra..
Četvorke razmaknute dva metra, a kečeve predstavljaju ljudi rizične starosne dobi, zato su oni sami i izolovani u odnosu na druge.
-
- Kontakt:
Sretan Bajram svim Pitarima islamske vjeroispovijesti i posebne cestitke postacima. Zivi i zdravi bili jos 100 godina i docekali isto toliko titula naseg FKS

- ElCartel11
- Kontakt:
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Bajram Mubarek Olsun, braco Pitari
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- RajaBa1983
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Bajram Serif Mubarek Olsun.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, Napapijri, rimljanin90, skoJaa i 44 gosta.