Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Red je da se zovu i igraci Zelje na proslavu. Nek i oni nesto konkretno jedu i piju jadni
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Eklatantan primjer bijednika. Vicini pušikurci.
Tačno je trebalo ovo da se desi, da ispliva sav taj hinjavi pitarluk na površinu.
Tačno je trebalo ovo da se desi, da ispliva sav taj hinjavi pitarluk na površinu.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- RajaBa1983
- Kontakt:

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Izdrzi Plavac nedaj se kume znam da ti nije lako hahhaha
Zadnja izmjena: Herero, dana/u 23 maj 2020, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
HŠKZ
Mi smo Saraj'vo, daj titulu
Pishaj malu zeljanu krezavu

Pishaj malu zeljanu krezavu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Kockoglavi
- Kontakt:
I još Ramazan spominju.zagor1987 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 17:10Kakvo licemjerje haha evo bas nas je stid sto vi lazete i ublehe piseteZaZelju je napisao/la: ↑23 maj 2020, 17:01Nijedna liga u regionu nije prekinuta. Situacija sa koronom kod nas nije nimalo gora nego kod njih. Osim Banja Luka svi gradovi iz kojih dolaze premijerligasi vec mjesec dana korona-free. Komotno mozemo igrati sa publikom na tribinama. Ne znam za tebe, ali mene je stid da ostali u regioni igraju, a mi ne. Ali bas me je stid i trebalo bi biti svakoga ko ima ponos i obraz. Jos vise me je stid za vas kad vidim koliko zapinjete i zelite zavrsetak sezone da se okitite politickom korona titulom. Pogledajte vase postove, mislim na navijace Sarajeva. Ne vjerujem da istinski navijac svoga kluba, u ovom slucaju Sarajeva, moze biti ponosan na ovakvu titulu. Padate u ocima navijaca drugih klubova bez obzira sto ismijavate drugacija misljenja od vaseg i ubiste se da dokazete da ste upravu,a znate da niste. Treba se boriti za pravdu pa makar bila protiv tebe. Ramazan je, sveti mjesec. Ali jok, vi zelite prekid po svaku cijenu, pa makar vas podrzavali Borac i Vico, zajedno sa valjda Zrinjskim, ili ko vec ovo podrzava. Da, savez koji nista ne radi da popravi stanje u nasem fudbalu. I sa nastavkom sezone imate daleko najvecu sansu da isvojite titulu, ali cistu titulu, ali ne ovako. Siguran sam da je 70% ovih sto su na anketi glasali za prekid sezone vasi navijaci.
Svašta ćeš pročitati od malenih, fakat su se počeli gubiti.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Mogu sve razumjeti, da traze nastavak lige, da se zale, sta god, ali ne mogu prihvatiti licemjerje da oni kao ne bi prihvatili titulu, da su prvi na tabeli.
Koga lazete?
Koga lazete?
Nek daju titulu, ali nek se ispostuje i ispadanje i nastavak Kupa. Ako ce se ovo uzeti kao zavrsena sezona onda neka se sve ispostuje kao sto bi bilo da je sezona odigrana do kraja. Ne moze da nema ispadanja, nema nastavka Kupa samo da se dodijeli titula. To nije fer. Ili cemo sve ili nemojte nista.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ko kaze da ce nam dati titulu? To jos visi u zraku, prije nece nego hoce.LjoZee je napisao/la: ↑23 maj 2020, 18:02Nek daju titulu, ali nek se ispostuje i ispadanje i nastavak Kupa. Ako ce se ovo uzeti kao zavrsena sezona onda neka se sve ispostuje kao sto bi bilo da je sezona odigrana do kraja. Ne moze da nema ispadanja, nema nastavka Kupa samo da se dodijeli titula. To nije fer. Ili cemo sve ili nemojte nista.
Ali, ako daju, mi je ne trebamo prihvatiti?
Vi da ste u nasoj situaciji, odbili bi?
Ovo manijaka sto pise ovdje vecinom su smece. Vecih bijednika BIH nije vidjela od lopovskih managmenta njihovog kluba, godinu za godinu, svaki put isto.
Pa njima je i onaj jadni Tifa otisao u cetnike...
Truhlo od samo nastanka do danas. Trebali smo ih ugasiti 1946 a ne pustit ih da zagadjuju okolinu.
Pa njima je i onaj jadni Tifa otisao u cetnike...
Truhlo od samo nastanka do danas. Trebali smo ih ugasiti 1946 a ne pustit ih da zagadjuju okolinu.
Zadnja izmjena: Steven11, dana/u 23 maj 2020, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Nece klinac.
Da sam na celu Zelje, a da su ove glasine trazio bih isto sto sam naveo gore da ne bi imao ko pravo da prigovori jer je jedino tako posteno. Ako se samo da titula bez kupa i ispadanja svako ko je bio u igri i za Kup i ovako ko Tuzla, Radnik za 4. mjesto ima pravo da prigovara i ovu odluku smatra sramotom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Provjeren info je taj da oni nisu da se nastavi liga,al zato lobiraju na sve strane da se sve ponisti jer jos jedna nasa titula u grob bi ih odvukla
Ma ne bi komso prihvatio titulu,ma nema sanse
A sami priznali nepriznatu titulu i 46-te, al postenje je postenje, samo regularno
Pa prvi bi ovaj debil plavac ovde pisao i pišao po svemu da im se dodijeli, slavio bi je vise nego sto slavi poraz Sarajeva.

A sami priznali nepriznatu titulu i 46-te, al postenje je postenje, samo regularno

Pa prvi bi ovaj debil plavac ovde pisao i pišao po svemu da im se dodijeli, slavio bi je vise nego sto slavi poraz Sarajeva.

- forza_juve
- Kontakt:
Zalili su se klubovi u Francuskoj pa su cundaru dobili

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.