Zašto onda Benjo Tatar nije trenirao poslije testova ?
Jesi li siguran da su svi negativni u Sarajevu ?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pozdravlja te Benjo Tatar.bombaysaphire je napisao/la: ↑23 maj 2020, 16:33Zašto onda Benjo Tatar nije trenirao poslije testova ?
Laz, savez nije dobio pare za ovo. Dobio ih je da trosi kako zeli, tako UEFA rekla. Ne provlacite po hiljaditi put ovu llaznu informaciju.ZaZelju je napisao/la: ↑23 maj 2020, 16:31Jasno je kao dan da ukoliko prvenstvo bude prekinuto da ce to biti politicka odluka. Ovo vise nema veze sa koronom. Medjutim, da li treba sutiti na takvu odluku? Tuzla city, Siroki, Radnik i Velez ostaju bez prilike da se bore za Evropu. To su klubovi koji prekidom najvise gube, iako realno cijela liga, svi klubovi i fudbal uopce ce imati nenadoknadive, ogromne gubitke. Najpametnije bi bilo da ovi klubovi, ali i drugi koji zele da im se pridruze, zajedno nastupe i posalju dopis UEFI sta se ustvari ovdje dogadja. Savez je dobio i pare da se ova situacija prevazidje, a para nigdje. Mozda nesta dobro izadje iz ovoga i nadam se da konacno vidimo ledja onima koji unistavaju fudbal u nasoj zemlji.
Pozdravi i ti njega , dobar momak .HordasOdMalena je napisao/la: ↑23 maj 2020, 16:39Pozdravlja te Benjo Tatar.bombaysaphire je napisao/la: ↑23 maj 2020, 16:33Zašto onda Benjo Tatar nije trenirao poslije testova ?
![]()
Pa evo pošto ne trenira, izgleda da je pozitivan.bombaysaphire je napisao/la: ↑23 maj 2020, 16:42Pozdravi i ti njega , dobar momak .HordasOdMalena je napisao/la: ↑23 maj 2020, 16:39Pozdravlja te Benjo Tatar.bombaysaphire je napisao/la: ↑23 maj 2020, 16:33
![]()
Samo ga priupitaj kakav je sa koronom ?
Pa eto ako je pozitivan onda se liga pogotovo ne smije nastavit. Zar su životi bitniji od fudbala?bombaysaphire je napisao/la: ↑23 maj 2020, 16:33Zašto onda Benjo Tatar nije trenirao poslije testova ?
Nijedna liga u regionu nije prekinuta. Situacija sa koronom kod nas nije nimalo gora nego kod njih. Osim Banja Luka svi gradovi iz kojih dolaze premijerligasi vec mjesec dana korona-free. Komotno mozemo igrati sa publikom na tribinama. Ne znam za tebe, ali mene je stid da ostali u regioni igraju, a mi ne. Ali bas me je stid i trebalo bi biti svakoga ko ima ponos i obraz. Jos vise me je stid za vas kad vidim koliko zapinjete i zelite zavrsetak sezone da se okitite politickom korona titulom. Pogledajte vase postove, mislim na navijace Sarajeva. Ne vjerujem da istinski navijac svoga kluba, u ovom slucaju Sarajeva, moze biti ponosan na ovakvu titulu. Padate u ocima navijaca drugih klubova bez obzira sto ismijavate drugacija misljenja od vaseg i ubiste se da dokazete da ste upravu,a znate da niste. Treba se boriti za pravdu pa makar bila protiv tebe. Ramazan je, sveti mjesec. Ali jok, vi zelite prekid po svaku cijenu, pa makar vas podrzavali Borac i Vico, zajedno sa valjda Zrinjskim, ili ko vec ovo podrzava. Da, savez koji nista ne radi da popravi stanje u nasem fudbalu. I sa nastavkom sezone imate daleko najvecu sansu da isvojite titulu, ali cistu titulu, ali ne ovako. Siguran sam da je 70% ovih sto su na anketi glasali za prekid sezone vasi navijaci.Evander je napisao/la: ↑23 maj 2020, 16:40Laz, savez nije dobio pare za ovo. Dobio ih je da trosi kako zeli, tako UEFA rekla. Ne provlacite po hiljaditi put ovu llaznu informaciju.ZaZelju je napisao/la: ↑23 maj 2020, 16:31Jasno je kao dan da ukoliko prvenstvo bude prekinuto da ce to biti politicka odluka. Ovo vise nema veze sa koronom. Medjutim, da li treba sutiti na takvu odluku? Tuzla city, Siroki, Radnik i Velez ostaju bez prilike da se bore za Evropu. To su klubovi koji prekidom najvise gube, iako realno cijela liga, svi klubovi i fudbal uopce ce imati nenadoknadive, ogromne gubitke. Najpametnije bi bilo da ovi klubovi, ali i drugi koji zele da im se pridruze, zajedno nastupe i posalju dopis UEFI sta se ustvari ovdje dogadja. Savez je dobio i pare da se ova situacija prevazidje, a para nigdje. Mozda nesta dobro izadje iz ovoga i nadam se da konacno vidimo ledja onima koji unistavaju fudbal u nasoj zemlji.
Prekinuto mnostvo liga, tako da, zaliti se mozete do sutra.
Kakvo licemjerje haha evo bas nas je stid sto vi lazete i ublehe piseteZaZelju je napisao/la: ↑23 maj 2020, 17:01Nijedna liga u regionu nije prekinuta. Situacija sa koronom kod nas nije nimalo gora nego kod njih. Osim Banja Luka svi gradovi iz kojih dolaze premijerligasi vec mjesec dana korona-free. Komotno mozemo igrati sa publikom na tribinama. Ne znam za tebe, ali mene je stid da ostali u regioni igraju, a mi ne. Ali bas me je stid i trebalo bi biti svakoga ko ima ponos i obraz. Jos vise me je stid za vas kad vidim koliko zapinjete i zelite zavrsetak sezone da se okitite politickom korona titulom. Pogledajte vase postove, mislim na navijace Sarajeva. Ne vjerujem da istinski navijac svoga kluba, u ovom slucaju Sarajeva, moze biti ponosan na ovakvu titulu. Padate u ocima navijaca drugih klubova bez obzira sto ismijavate drugacija misljenja od vaseg i ubiste se da dokazete da ste upravu,a znate da niste. Treba se boriti za pravdu pa makar bila protiv tebe. Ramazan je, sveti mjesec. Ali jok, vi zelite prekid po svaku cijenu, pa makar vas podrzavali Borac i Vico, zajedno sa valjda Zrinjskim, ili ko vec ovo podrzava. Da, savez koji nista ne radi da popravi stanje u nasem fudbalu. I sa nastavkom sezone imate daleko najvecu sansu da isvojite titulu, ali cistu titulu, ali ne ovako. Siguran sam da je 70% ovih sto su na anketi glasali za prekid sezone vasi navijaci.Evander je napisao/la: ↑23 maj 2020, 16:40Laz, savez nije dobio pare za ovo. Dobio ih je da trosi kako zeli, tako UEFA rekla. Ne provlacite po hiljaditi put ovu llaznu informaciju.ZaZelju je napisao/la: ↑23 maj 2020, 16:31Jasno je kao dan da ukoliko prvenstvo bude prekinuto da ce to biti politicka odluka. Ovo vise nema veze sa koronom. Medjutim, da li treba sutiti na takvu odluku? Tuzla city, Siroki, Radnik i Velez ostaju bez prilike da se bore za Evropu. To su klubovi koji prekidom najvise gube, iako realno cijela liga, svi klubovi i fudbal uopce ce imati nenadoknadive, ogromne gubitke. Najpametnije bi bilo da ovi klubovi, ali i drugi koji zele da im se pridruze, zajedno nastupe i posalju dopis UEFI sta se ustvari ovdje dogadja. Savez je dobio i pare da se ova situacija prevazidje, a para nigdje. Mozda nesta dobro izadje iz ovoga i nadam se da konacno vidimo ledja onima koji unistavaju fudbal u nasoj zemlji.
Prekinuto mnostvo liga, tako da, zaliti se mozete do sutra.
bombaysaphire je napisao/la: ↑23 maj 2020, 16:42Pozdravi i ti njega , dobar momak .HordasOdMalena je napisao/la: ↑23 maj 2020, 16:39Pozdravlja te Benjo Tatar.bombaysaphire je napisao/la: ↑23 maj 2020, 16:33
![]()
Samo ga priupitaj kakav je sa koronom ?
mjauu
Mislis ovo vas sto je ovdje ste bijednici,na drugom vasem forumu pisu normalnije,znaju da ste Amawowa prcija, da imate 0km,da ste lopovi itd ird
124 zovi da ti infuziju prikljuce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.