Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

bombaysaphire
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la bombaysaphire » 23 maj 2020, 16:33

skoroalen je napisao/la:
23 maj 2020, 16:28
Lakoste je napisao/la:
23 maj 2020, 16:22
Neko od upucenijih, zbog cega se nisu igraci Zeljeznicara testirali na koronavirus?
Navodno se Bogom zakleli da nemaju virus, a nije lijepo u ramazanu lagat. Meni je dovoljno, ne znam što ostalim smeta.
Zašto onda Benjo Tatar nije trenirao poslije testova ?
Jesi li siguran da su svi negativni u Sarajevu ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 23 maj 2020, 16:39

bombaysaphire je napisao/la:
23 maj 2020, 16:33
skoroalen je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:
Neko od upucenijih, zbog cega se nisu igraci Zeljeznicara testirali na koronavirus?
Navodno se Bogom zakleli da nemaju virus, a nije lijepo u ramazanu lagat. Meni je dovoljno, ne znam što ostalim smeta.
Pozdravlja te Benjo Tatar.

slika
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 maj 2020, 16:40

ZaZelju je napisao/la:
23 maj 2020, 16:31
Jasno je kao dan da ukoliko prvenstvo bude prekinuto da ce to biti politicka odluka. Ovo vise nema veze sa koronom. Medjutim, da li treba sutiti na takvu odluku? Tuzla city, Siroki, Radnik i Velez ostaju bez prilike da se bore za Evropu. To su klubovi koji prekidom najvise gube, iako realno cijela liga, svi klubovi i fudbal uopce ce imati nenadoknadive, ogromne gubitke. Najpametnije bi bilo da ovi klubovi, ali i drugi koji zele da im se pridruze, zajedno nastupe i posalju dopis UEFI sta se ustvari ovdje dogadja. Savez je dobio i pare da se ova situacija prevazidje, a para nigdje. Mozda nesta dobro izadje iz ovoga i nadam se da konacno vidimo ledja onima koji unistavaju fudbal u nasoj zemlji.
Laz, savez nije dobio pare za ovo. Dobio ih je da trosi kako zeli, tako UEFA rekla. Ne provlacite po hiljaditi put ovu llaznu informaciju.
Prekinuto mnostvo liga, tako da, zaliti se mozete do sutra.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 23 maj 2020, 16:40

HahaahhahahahahHahHhhHahahahahHahahaha

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 23 maj 2020, 16:42

HordasOdMalena je napisao/la:
23 maj 2020, 16:39
skoroalen je napisao/la:

slika
Pozdravi i ti njega , dobar momak .

Samo ga priupitaj kakav je sa koronom ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 23 maj 2020, 16:43

23 maj 2020, 16:42

slika

Pa evo pošto ne trenira, izgleda da je pozitivan. :plac:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 maj 2020, 16:56

skoroalen je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:
Pa eto ako je pozitivan onda se liga pogotovo ne smije nastavit. Zar su životi bitniji od fudbala?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 23 maj 2020, 17:01

Evander je napisao/la:
23 maj 2020, 16:40
ZaZelju je napisao/la:
Jasno je kao dan da ukoliko prvenstvo bude prekinuto da ce to biti politicka odluka. Ovo vise nema veze sa koronom. Medjutim, da li treba sutiti na takvu odluku? Tuzla city, Siroki, Radnik i Velez ostaju bez prilike da se bore za Evropu. To su klubovi koji prekidom najvise gube, iako realno cijela liga, svi klubovi i fudbal uopce ce imati nenadoknadive, ogromne gubitke. Najpametnije bi bilo da ovi klubovi, ali i drugi koji zele da im se pridruze, zajedno nastupe i posalju dopis UEFI sta se ustvari ovdje dogadja. Savez je dobio i pare da se ova situacija prevazidje, a para nigdje. Mozda nesta dobro izadje iz ovoga i nadam se da konacno vidimo ledja onima koji unistavaju fudbal u nasoj zemlji.
Laz, savez nije dobio pare za ovo. Dobio ih je da trosi kako zeli, tako UEFA rekla. Ne provlacite po hiljaditi put ovu llaznu informaciju.
Nijedna liga u regionu nije prekinuta. Situacija sa koronom kod nas nije nimalo gora nego kod njih. Osim Banja Luka svi gradovi iz kojih dolaze premijerligasi vec mjesec dana korona-free. Komotno mozemo igrati sa publikom na tribinama. Ne znam za tebe, ali mene je stid da ostali u regioni igraju, a mi ne. Ali bas me je stid i trebalo bi biti svakoga ko ima ponos i obraz. Jos vise me je stid za vas kad vidim koliko zapinjete i zelite zavrsetak sezone da se okitite politickom korona titulom. Pogledajte vase postove, mislim na navijace Sarajeva. Ne vjerujem da istinski navijac svoga kluba, u ovom slucaju Sarajeva, moze biti ponosan na ovakvu titulu. Padate u ocima navijaca drugih klubova bez obzira sto ismijavate drugacija misljenja od vaseg i ubiste se da dokazete da ste upravu,a znate da niste. Treba se boriti za pravdu pa makar bila protiv tebe. Ramazan je, sveti mjesec. Ali jok, vi zelite prekid po svaku cijenu, pa makar vas podrzavali Borac i Vico, zajedno sa valjda Zrinjskim, ili ko vec ovo podrzava. Da, savez koji nista ne radi da popravi stanje u nasem fudbalu. I sa nastavkom sezone imate daleko najvecu sansu da isvojite titulu, ali cistu titulu, ali ne ovako. Siguran sam da je 70% ovih sto su na anketi glasali za prekid sezone vasi navijaci.
Zadnja izmjena: ZaZelju, dana/u 23 maj 2020, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 23 maj 2020, 17:02

Pa Tatar je pozitivan na koronu
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 23 maj 2020, 17:10

ZaZelju je napisao/la:
23 maj 2020, 17:01
Evander je napisao/la:
23 maj 2020, 16:40
ZaZelju je napisao/la:
Nijedna liga u regionu nije prekinuta. Situacija sa koronom kod nas nije nimalo gora nego kod njih. Osim Banja Luka svi gradovi iz kojih dolaze premijerligasi vec mjesec dana korona-free. Komotno mozemo igrati sa publikom na tribinama. Ne znam za tebe, ali mene je stid da ostali u regioni igraju, a mi ne. Ali bas me je stid i trebalo bi biti svakoga ko ima ponos i obraz. Jos vise me je stid za vas kad vidim koliko zapinjete i zelite zavrsetak sezone da se okitite politickom korona titulom. Pogledajte vase postove, mislim na navijace Sarajeva. Ne vjerujem da istinski navijac svoga kluba, u ovom slucaju Sarajeva, moze biti ponosan na ovakvu titulu. Padate u ocima navijaca drugih klubova bez obzira sto ismijavate drugacija misljenja od vaseg i ubiste se da dokazete da ste upravu,a znate da niste. Treba se boriti za pravdu pa makar bila protiv tebe. Ramazan je, sveti mjesec. Ali jok, vi zelite prekid po svaku cijenu, pa makar vas podrzavali Borac i Vico, zajedno sa valjda Zrinjskim, ili ko vec ovo podrzava. Da, savez koji nista ne radi da popravi stanje u nasem fudbalu. I sa nastavkom sezone imate daleko najvecu sansu da isvojite titulu, ali cistu titulu, ali ne ovako. Siguran sam da je 70% ovih sto su na anketi glasali za prekid sezone vasi navijaci.
Kakvo licemjerje haha evo bas nas je stid sto vi lazete i ublehe pisete

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 maj 2020, 17:13

Evo i mene bas stid, isto kao sto bi i tebe bilo, da ste dobili Velez :rol:

Pa da li vas je sramota, vi trazite titulu za nekakv Bajramski turnir 1946.?
Licemjerni kao i u svemu.

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 23 maj 2020, 17:13

23 maj 2020, 16:42

slika

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 23 maj 2020, 17:13

Ovo navijača Sarajeva što piše ovde, većinom je smeće, kao i savez, Begić, Džemidžić, Vico, Beus i ostali koji se zalažu za prekid lige!

Pitari, vi ste bijednici kakve BiH vidjela nije!
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 23 maj 2020, 17:14

Plavac87 je napisao/la:
23 maj 2020, 17:13
Ovo navijača Sarajeva što piše ovde, većinom je smeće, kao i savez, Begić, Džemidžić, Vico, Beus i ostali koji se zalažu za prekid lige!

mjauu :urnebes:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 maj 2020, 17:18

Plakyy
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 23 maj 2020, 17:20

Plavac87 je napisao/la:

Mislis ovo vas sto je ovdje ste bijednici,na drugom vasem forumu pisu normalnije,znaju da ste Amawowa prcija, da imate 0km,da ste lopovi itd ird

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 23 maj 2020, 17:23

Plavac87 je napisao/la:

124 zovi da ti infuziju prikljuce
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 23 maj 2020, 17:24

Ko o cemu **** o postenju,zadnje kolo odigrano znamo kako su pobijedili svjetskom kradjom,hoce nastavak prvenstva a jos nisu testirali igrace,protiv saveza digli hajku a svi znamo da je njihov savez,jeer ovaj savez je njima u amanet ostavio njihov car,kralj,ljudi im grade stadion,sigurno et onako poklopilo se kao I za respiratore bas njima da grade a ostale ko j...,da I ovaj respirator za njih navija,I oni su jedini klub u historiji koji je izbacen iz lige zbog namjestanja,sa srbima svi suradjuju,samo oni cisti a znamo kako su Leotar ostavili,I za kraj da vam kazem vasi iz kluba zele u medijima nastavak kunu sve redom,a mole boga da prvenstvo ne pocne,vasi igraci ove godine nisu dobili marke,jedan od najboljih vasih igraca ozbiljno koketira sa novim starim sampionom.
Samo Sarajevo

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 23 maj 2020, 17:29

:rol: :rol:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.