FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

elSaik
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la elSaik » 02 dec 2010, 22:15

I ovdje se svakakve gluposti pišu. :|

Što se tiče izgradnje stadiona, ne znam otkud vama uopšte ideja da se stadion mogao renovirati? Kao što napisah, a onaj neki sa "bosna" u niku me ispravi i reče da idem spavati, pravit će se iznova kako treba sve ili se na stadionu neće ništa raditi.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 02 dec 2010, 22:16

Naime, moraju se definisati imovinsko - pravni odnosi.Treba vidjeti koliko zemljišta pripada timu sa Grbavice. Naravno da je bolje da imaju što više.
Kljucna recenica je ova.. I zato mislim da su sanse da nam se izgradi novi stadion 0,1%..
Imam neki osjecaj da ce na kraju reci, propalo je, jer nemamo dovoljno zemljista, ali gradonacelnik i nacelnik opstine su nam obecali da ce se to brzo rijesiti, i nista na kraju.. :cry:

Nadam se da sam debelo pogrijesio..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 02 dec 2010, 22:18

elSaik je napisao/la:I ovdje se svakakve gluposti pišu. :|

Što se tiče izgradnje stadiona, ne znam otkud vama uopšte ideja da se stadion mogao renovirati? Kao što napisah, a onaj neki sa "bosna" u niku me ispravi i reče da idem spavati, pravit će se iznova kako treba sve ili se na stadionu neće ništa raditi.
Bilo ih je više koji su govorili u smislu: "Dajte što ste gladni. Budite zadovoljni i sa rekonstrukcijom koja će se raditi. Naložila se djeca Mercedes-Arenom"
Ovo im je sad začepilo usta.
U mom svijetu važe moja pravila

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 dec 2010, 22:18

mene je obradovalo kad sam procitao, ako se bude gradilo da ce ostaviti lokomotivu kao simbol kluba :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 02 dec 2010, 22:30

Prodajem TM87 bar sal , za vise inf. pm :D
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 02 dec 2010, 23:09

Neko je vec napisao,ali kljuc svega i glavna kocnica su ovi imovinsko-pravni odnosi!!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 02 dec 2010, 23:11

19TM87 je napisao/la:slika

samo mene bi bilo stid pogledat igracima sarajeva u oci nakon ove slike hahahahaha

Hajde nek su se i vasi konacno najeli da nisu dzaba isli gore 8-) Prica o stadionu je smjesna koliko god vi brisali postove (a ne bi ih brisali da strumfovi pisu na nasoj temi) jer vi nemate ni 0,00001% nacina i mogucnosti da otplatite jednu takvu investiciju, ne budite smijesni. To bi znacilo da bi stadion odmah postao vlasnisto investitora. Hocu reci, sad barem imate nesto pa makar i 'ono' a ovako ne bi imali nista. Zanimljiva je to racunica, nema sta. pogotovo nakon vasih izjava kako je bolje imati 'svoje' pa makar ne licilo ni na sta nego biti podstanar. Pa eto, da vidimo i to 8-)

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 02 dec 2010, 23:13

BlingBling je napisao/la:Neko je vec napisao,ali kljuc svega i glavna kocnica su ovi imovinsko-pravni odnosi!!
Zato su išli Behmen i Mujezinović u Sloveniju.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 02 dec 2010, 23:14

UPS je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:slika

samo mene bi bilo stid pogledat igracima sarajeva u oci nakon ove slike hahahahaha

Hajde nek su se i vasi konacno najeli da nisu dzaba isli gore 8-) Prica o stadionu je smjesna koliko god vi brisali postove (a ne bi ih brisali da strumfovi pisu na nasoj temi) jer vi nemate ni 0,00001% nacina i mogucnosti da otplatite jednu takvu investiciju, ne budite smijesni. To bi znacilo da bi stadion odmah postao vlasnisto investitora. Hocu reci, sad barem imate nesto pa makar i 'ono' a ovako ne bi imali nista. Zanimljiva je to racunica, nema sta. pogotovo nakon vasih izjava kako je bolje imati 'svoje' pa makar ne licilo ni na sta nego biti podstanar. Pa eto, da vidimo i to 8-)
Tebe mora da je neki manijak dobro opecatio :mrgreen:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 02 dec 2010, 23:16

UPS je napisao/la: Hajde nek su se i vasi konacno najeli da nisu dzaba isli gore 8-) Prica o stadionu je smjesna koliko god vi brisali postove (a ne bi ih brisali da strumfovi pisu na nasoj temi) jer vi nemate ni 0,00001% nacina i mogucnosti da otplatite jednu takvu investiciju, ne budite smijesni. To bi znacilo da bi stadion odmah postao vlasnisto investitora. Hocu reci, sad barem imate nesto pa makar i 'ono' a ovako ne bi imali nista. Zanimljiva je to racunica, nema sta. pogotovo nakon vasih izjava kako je bolje imati 'svoje' pa makar ne licilo ni na sta nego biti podstanar. Pa eto, da vidimo i to 8-)
Imao si ti i boljih pokušaja provokacije...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 02 dec 2010, 23:17

TheDinoRules je napisao/la:
elSaik je napisao/la:I ovdje se svakakve gluposti pišu. :|

Bilo ih je više koji su govorili u smislu: "Dajte što ste gladni. Budite zadovoljni i sa rekonstrukcijom koja će se raditi. Naložila se djeca Mercedes-Arenom"
Ovo im je sad začepilo usta.
ja sam jedan od tih,pa i sad mi nije jasno zašto bi bili nezadovoljni i nezahvalni rekostrukcijom,nismo ni mi mančester pa da možemo šta hoćemo.
ali nema para,sve se rastalilo....

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 02 dec 2010, 23:17

1921 je napisao/la:
BlingBling je napisao/la:Neko je vec napisao,ali kljuc svega i glavna kocnica su ovi imovinsko-pravni odnosi!!
Cuj zasto?? Pa zar zeljeznicari nisu nadaleko poznati rezimsko-stranacki klub? pa nemoj zezati ;) Al igraci klopaju, ne skidaju se oci sa sofre 8-)

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 02 dec 2010, 23:20

UPS idolu zato i ima 30 dana da se razmisli o svemu i razgledaju sve mogucnosti. u vise navrata se govorilo da ce se odluciti za opciju koja najvise odgovara klubu a da je u skladu sa zakonima, imovinsko-pravnim fintama i naravno interesima investitora. ali nek' si nas ti prosvjetlio i ukazao nam na neke stvari. super si!
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 02 dec 2010, 23:21

Ne kontam zasto se trudite da nesto odgovarate ovom paceniku..

Ziletaaaa :mrgreen:
1921-2011

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 02 dec 2010, 23:24

1921 je napisao/la:
Išli su jer se i oni vole dobro najesti, neće valjda ići na hrenovke sa nekima..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 02 dec 2010, 23:24

Znam samo da je u nasem( zeljinom) vlasnistvu stadion,Plavi zamak i pomocni stadion i ako to slovencima bude dovoljno( nekima nije bilo) onda nema frke!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 02 dec 2010, 23:26

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
UPS je napisao/la: Hajde nek su se i vasi konacno najeli da nisu dzaba isli gore 8-) Prica o stadionu je smjesna koliko god vi brisali postove (a ne bi ih brisali da strumfovi pisu na nasoj temi) jer vi nemate ni 0,00001% nacina i mogucnosti da otplatite jednu takvu investiciju, ne budite smijesni. To bi znacilo da bi stadion odmah postao vlasnisto investitora. Hocu reci, sad barem imate nesto pa makar i 'ono' a ovako ne bi imali nista. Zanimljiva je to racunica, nema sta. pogotovo nakon vasih izjava kako je bolje imati 'svoje' pa makar ne licilo ni na sta nego biti podstanar. Pa eto, da vidimo i to 8-)
Imao si ti i boljih pokušaja provokacije...

Nikakva provokacija - osim dijela vezanog za igrace :D - samo saberite 2 i 2. Nema tog investitora na dunjaluku koji ne zahtijeva povrat investicije u periodu od 3-6 godina. Pa ti vidi kako se mogu vratiti ulozenih par desetina miliona eura i jos da se zaradi! Nemoguce, pa nije autoput u pitanju!Kao sto je uopste nemoguce danas za BiH naci investitora. Sve je to patka ;) ne znam zasto vam i dalje trebaju ti mitovi i legende

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 02 dec 2010, 23:29

UPS nesretnice, ništa još nije potpisano :!:
Ima jos 30 dana da se odluci pa tek onda neko parafiranje vazeceg ugovora, pa procitaj malo bolje clanak i razmišljaj malo majka mu stara...pa ne mozes tako jbg.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 02 dec 2010, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 02 dec 2010, 23:35

Mandrak je napisao/la:UPS nesretnice, ništa još nije potpisano :!:
Ima jos 30 dana da se odluci pa tek onda neko parafiranje vazeceg ugovora, paprocitaj malo bolje clanak i razmišljaj malo majka mu stara...pa ne mozes tako jbg.
nema se sta ni potpisati. Znas sta je pismo namjere? informativni, neobavezni akt, pokusaj da se nesto pokrene, sto u slucaju BiH moze znaciti samo jedno - mazanje ociju, zivi bili pa vidjeli ;)

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 02 dec 2010, 23:37

UPS je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:UPS nesretnice, ništa još nije potpisano :!:
Ima jos 30 dana da se odluci pa tek onda neko parafiranje vazeceg ugovora, paprocitaj malo bolje clanak i razmišljaj malo majka mu stara...pa ne mozes tako jbg.
nema se sta ni potpisati. Znas sta je pismo namjere? informativni, neobavezni akt, pokusaj da se nesto pokrene, sto u slucaju BiH moze znaciti samo jedno - mazanje ociju, zivi bili pa vidjeli ;)
Vrlo moguce :!: kad je nasa drzava u pitanju sve je moguce... ali toga si se tek sad sjetio, tek ti sad sinulo u glavi sta znaci pismo namjere i da to nista ne znaci bez potpisa pravog ugovora...a maloprije si potrcao da pises komentare i pravis neku zajebanciju na racun stadiona...pa stani malo, prvo da vidimo hoce li ista biti od toga, pa onda pravi zezancije i šukove neke.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, F1921B, GIBRA, Napaceni87 i 21 gost.