Liku bas tesko palo sto sam mu rekao da je komplikovano to za njega. Uopste ga nisam mislio uvrijediti, samo znam da je momku 16 godina, a ne doima se kao najbistriji decko a Dark nije bas jednostavan
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
U pravu si bilo je u istoj odlicnih glumaca, al' sve u svemu je katastrofa.jolicnikola je napisao/la: ↑21 maj 2020, 01:46a samo bi nam još falilo da se mi koljemo oko toga ko voli Susjede il ih ne voli, i da budemo podjeljeni oko toga, al neka, bar nikad dosadno
Ferdo, Jura, Sanja, Lili, Grof, Koma itd. (osim Viki i Anđe naravno) problem br 1 na ovim prostorima, rak rana našeg društva hahahaha![]()
![]()
![]()
kome trebaju Bakir, Dodo, škutor, Fikret i ostala bagra kad imamo ove![]()
![]()
![]()
Ja bi zauvjek susjede puštao robijasima u zatvoru. Ti zvake u zivotu više ne bi ukrali.jolicnikola je napisao/la: ↑21 maj 2020, 01:46a samo bi nam još falilo da se mi koljemo oko toga ko voli Susjede il ih ne voli, i da budemo podjeljeni oko toga, al neka, bar nikad dosadno
Ferdo, Jura, Sanja, Lili, Grof, Koma itd. (osim Viki i Anđe naravno) problem br 1 na ovim prostorima, rak rana našeg društva hahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobaar ti je jutub kanal nisam ti ranije stigao reciImranEDC je napisao/la: ↑21 maj 2020, 01:57Ja bi zauvjek susjede puštao robijasima u zatvoru. Ti zvake u zivotu više ne bi ukrali.jolicnikola je napisao/la: ↑21 maj 2020, 01:46a samo bi nam još falilo da se mi koljemo oko toga ko voli Susjede il ih ne voli, i da budemo podjeljeni oko toga, al neka, bar nikad dosadno
![]()
![]()
![]()
![]()
Da li ovo trebam shvatiti kao provokaciju ?RollMan je napisao/la: ↑21 maj 2020, 02:05dobaar ti je jutub kanal nisam ti ranije stigao reciImranEDC je napisao/la: ↑21 maj 2020, 01:57Ja bi zauvjek susjede puštao robijasima u zatvoru. Ti zvake u zivotu više ne bi ukrali.jolicnikola je napisao/la: ↑21 maj 2020, 01:46a samo bi nam još falilo da se mi koljemo oko toga ko voli Susjede il ih ne voli, i da budemo podjeljeni oko toga, al neka, bar nikad dosadno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav je to kanalRollMan je napisao/la: ↑21 maj 2020, 02:05dobaar ti je jutub kanal nisam ti ranije stigao reciImranEDC je napisao/la: ↑21 maj 2020, 01:57Ja bi zauvjek susjede puštao robijasima u zatvoru. Ti zvake u zivotu više ne bi ukrali.jolicnikola je napisao/la: ↑21 maj 2020, 01:46a samo bi nam još falilo da se mi koljemo oko toga ko voli Susjede il ih ne voli, i da budemo podjeljeni oko toga, al neka, bar nikad dosadno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ni govora o tome , ja samo postam u svrhu istine , kad se dokaže suprotno ja prestajem da tipkam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.