Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Johnyx95
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la Johnyx95 » 02 dec 2010, 21:21

Hoce li igrati vasa prva postava protiv nas ?

Takodjer ocekujem jednu dobru utakmicu,dinamicnu i punu ritma,a cak bi se usudio reci,uzevsi u obzir nasu formu i stanje s povredama te vjerovatni sastav,da cete biti blagi favoriti u tom mecu.Sve u svemu,nasi ce igraci jurisati i na sestu pobjedu,a bit ce interesantno vidjeti kako ce Marseille odigrati.To je za vas pravi test koliko mozete protiv jakih ekipa u nastavku takmicenja. 8-)
Iskreno,volio bih da odete daleko ove godine u LP,a uvjeren sam da cete biti prvaci Ligue 1. ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 02 dec 2010, 21:24

Johnyx95 je napisao/la:Hoce li igrati vasa prva postava protiv nas ?

Takodjer ocekujem jednu dobru utakmicu,dinamicnu i punu ritma,a cak bi se usudio reci,uzevsi u obzir nasu formu i stanje s povredama te vjerovatni sastav,da cete biti blagi favoriti u tom mecu.Sve u svemu,nasi ce igraci jurisati i na sestu pobjedu,a bit ce interesantno vidjeti kako ce Marseille odigrati.To je za vas pravi test koliko mozete protiv jakih ekipa u nastavku takmicenja. 8-)
Iskreno,volio bih da odete daleko ove godine u LP,a uvjeren sam da cete biti prvaci Ligue 1. ;)
Ne vjerujem da ce igrati bas najjaci sastav, Deschamp ce sigurno neke od kljucnih igraca ostaviti na klupi jer ova tekma je vise onako za prestiz i dizanje samopouzdanja a liga je sada vaznija od toga. Ja ocekujem dobru tekmu pa cemo vidjeti ko ce pobijediti
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 02 dec 2010, 21:38

bice dobra utakmica ali mislim da necemo geldati dosta zvijezda, kazem steta ja bih sada volio da marseille ima sanse da sipadne jer znam kaka bi onda samo to utakmica bilai atmosfera na veledromu, ali opet se nadam , mislim najvaznije mi je da malo ovi neupuceni u marseille i sto brbljaju u prazno da malo vide sta je veledrom i kakav je to stadion kada ga napune nasi vatreni navijaci to je ono sto mi je sada najvaznije

slika

e ovo je bas slika kada su igralui marseille i chelsea u lp 99 i kada je marseille pobijedio onim cudnim golom piresa iz mrtvog ugla kada je lopta pogodila blizu stativu odbila se cudom od drugu stativu i usla u gol
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

DinoZaa
Kontakt:

Post Postao/la DinoZaa » 02 dec 2010, 21:49

U svakom slučaju utakmica će biti u nekom pogledu i zanimljiva,jer trebamo zapamtiti da za svaku pobjedu u LP se dobivaju novci i ja ipak mislim da će Deschamp izvest najači sastav,te skinuti skalp Chelseau koji je u velikoj krizi....
Nekako imam predosjećaj da ćemo u srijedu pogledati pravu utakmicu sa puno golova i moja je prognoza 2:2 ;)....
Allez l´OM !
Allez l'OM

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 03 dec 2010, 06:42

ako bude puno golova to je nasa pobjeda onda uglavnom u svakom slucaju pobjeda je nasa ba siguran sam u to marseille na veledromu punom je nesto posebno, ma smijem se kalditi na pobejdu toliko sam nesto uvjeren
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 03 dec 2010, 07:00

Pa i nisam bas siguran, Marseille je strasno dobar, ali nije kao prosle godine, fali tu par igraca. Vjerujem da moze Marseille izvuci povoljan rezultat, al sad neku dominaciju da pokaze, tesko.
Big club, great history, Nottm Forest.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 03 dec 2010, 13:47

onoffon je napisao/la:Pa i nisam bas siguran, Marseille je strasno dobar, ali nije kao prosle godine, fali tu par igraca. Vjerujem da moze Marseille izvuci povoljan rezultat, al sad neku dominaciju da pokaze, tesko.
Neki su igraci otisli, novi su dosli i zasad se sjajno uklopili. Veliki je nedikep povrdda Azpilicuete ali Remy se vec sada pokazao kao pravo pojacanje a Gignac ce ubrzo da proradi nadam se. Istina je da fali Niang, veliki vodja ali jbg, koga nema bez njega se mora. Marseille je ove godine dalje dogurao u LP nego prosle, dijelom zbog lakse grupe, a 100% sam ubijedjen da cemo opet osvojiti ligu

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 04 dec 2010, 12:22

BHT1 u srijedu prenos Arsenal - Partizan a ne Chelsea Marseille kao sto sam ja rekao. Jbg my bad, ali ce biti snimak navecer oko ponoci.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 05 dec 2010, 19:09

Pu jbm ti utakmicu. U zadnjoj minuti izgubismo od amatera iz Nice. Fuj, pravo sam se iznervirao. Nije mi se od pocetka tekme svidjao stav igraca, nekako su podjenjivacki krenuli, mnogo smo fulali, a Deschamp me iznenadio nelogickim izmjenama. Remyja je na klupi ostavio i 20 minuta pred kraj ga je ubacio umjesto najboljeg pojedinca na tekmi Andre Ayew-a. Lucho je los bio, Brandaa necu spominjati, plus 10 minuta pred kraj je ubacio Jordana Ayew-a koji se sastavio s loptom nije. Kod gola mi je neobjasnjivo ponasanje odbrane bilo, kao da je gotova tekma su stajali.
Jbg idemo dalje, ovo se vise ne smije desavati, idemo sad ruse dobiti za podizanje samopouzdanja

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 07 dec 2010, 21:21

i to se desava najboljim sve ce biti uredu bez brige
Tuzlanski_Malisa

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 08 dec 2010, 00:18

Sutra ocekujem deranje Plavaca iz Londona jer su pali skroz u formi.
1921-2011

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 08 dec 2010, 04:39

slobodno igraj keca a ako te strah 1x je milion posto
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 08 dec 2010, 20:42

sretno momci
Tuzlanski_Malisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 08 dec 2010, 22:08

Kako je docekan Drogba, bio sam na treningu pa nisam vidio? VIdio sam kad je izlazio da je bilo dosta aplauza ali i zvizduka malih.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 08 dec 2010, 22:38

Dobili smo Ruse da da da 8-) Nema zajebancije sa Marseilleom. Brandao dao gol, jedva cekam pregled da vidim. Svaka nam cast, sad koga god da dobijemo moze se desiti svasta, samo bih Real volio da izbjegnemo , onako navijacki :D

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 08 dec 2010, 22:46

Marseille igrao hrabro,bila je dosta izjednacena utakmica,ali ste zasluzili ovaj gol zbog borbenosti i zalaganja,i dosta dobro odigranog drugog poluvremena.Volio bih da prodjete u cetvrtfinale sto nije nemoguce,ako bude imali srece sa zrijebom.

Samo mi nije jasno,ima li Deschamps boljeg napadaca od Brandaa ?Je li on standardan ili Gignac u prvenstvu ?
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 08 dec 2010, 22:47

Johnyx95 je napisao/la:Marseille igrao hrabro,bila je dosta izjednacena utakmica,ali ste zasluzili ovaj gol zbog borbenosti i zalaganja,i dosta dobro odigranog drugog poluvremena.Volio bih da prodjete u cetvrtfinale sto nije nemoguce,ako bude imali srece sa zrijebom.

Samo mi nije jasno,ima li Deschamps boljeg napadaca od Brandaa ?Je li on standardan ili Gignac u prvenstvu ?
Gignac je standardan ali ima problema sa povredom. Brandao nije napadac, on je panj i mislim da ga se treba sto prije rijesiti. Al eto , hvala mu za ovaj gol vcrs

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 08 dec 2010, 22:59

Cestitke.Utakmica bez znacaja!
Chelsea F.C.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 08 dec 2010, 23:01

Blue_He4rt je napisao/la:Cestitke.Utakmica bez znacaja!
Utakmica za podizanje samopouzdanja 8-)

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 08 dec 2010, 23:30

Esii TM87 je napisao/la:Sutra ocekujem deranje Plavaca iz Londona jer su pali skroz u formi.
Da se citiram :lol:

Cestitke!
1921-2011

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.