Houston Rockets

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: Houston Rockets

Post Postao/la alfarouqaminu » 27 nov 2010, 17:07

Da je T-Mac u rocketse, i da je onaj stari, sada bi lagano bili sampioni....

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 30 nov 2010, 22:20

E steta sto je Tracy bio povredjen one sezone 2008-2009, tada bi sigurno bili sampioni.... Imali su strasnu ekipu T-Mac, ming, artest,scola,brooks,battier,mutombo..... Sjajna ekipa, ali nisu imali srece.... Dobili portland u laganom ritmu u prvom krugu playoffa, u drugom gube od Lakersa bez T-Maca koji nije igrao ni u prvom krugu.... Kasnije u 5 utakmici gube i Minga, i Mutomboa..........Mogu samo reci da bi lagano osvojili naslov.... Pa oni su se nosili sa Lakersima bez T-Maca, Minga i Mutomboa

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 dec 2010, 20:51

Lakerse smo ponovo naguzili i to na fin nacin. Shane je poludio sinoc kao da je cuo mogucnost njegovog trade-a pa je htjeo da se dokaze da nije za baciti. Zato bi ja njega ostavio a u trejd ubacio Lee-ja. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 02 dec 2010, 21:11

Samo ne razumem sto su dali Arizu. To mi nije jasno????

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 02 dec 2010, 21:15

zato sto nisu zeljeli placat luxury tax.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 dec 2010, 16:34

Ja se necu zavarati ovom pobjedom na Cavsima, ona nije nikakvo mjerilo. Martin se jedino i razigra protiv ovakvih ekipa i ostajem pri svojoj da ga treba trade-ati. Mnogi igraci imaju svoju noc. Nama treba vodja kojeg ocito nemamo, Scola i Ming mi nisu bas za vodje, nisu mi takvi tipovi. Ja ocekujem trade za Anthony-a jer stvarno smo ekipa koja ima puno ponuditi. Dadnemo im pik prve runde, Martina i Lee-ja. Ming se uskoro vraca. Moramo krenut naprijed vise.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 12 dec 2010, 20:57

BIHfan je napisao/la:Ja se necu zavarati ovom pobjedom na Cavsima, ona nije nikakvo mjerilo. Martin se jedino i razigra protiv ovakvih ekipa i ostajem pri svojoj da ga treba trade-ati. Mnogi igraci imaju svoju noc. Nama treba vodja kojeg ocito nemamo, Scola i Ming mi nisu bas za vodje, nisu mi takvi tipovi. Ja ocekujem trade za Anthony-a jer stvarno smo ekipa koja ima puno ponuditi. Dadnemo im pik prve runde, Martina i Lee-ja. Ming se uskoro vraca. Moramo krenut naprijed vise.
uprvo tako...

vec sam rekao...vise mi smjesno gledat martina kako pokusava neku odbranu odigrati,pa ga naprave budalom..a nama je odbrana prijeko potrebna..jer nemamo neke Bog zna odbrambebe igrace,,osim betiera...
a i napadu,iole ga bolji odbrambeni igrac zaustavi,pa se onda samo ispucava...

i ja se nadam nekom trejdu,jer ovako ocigledno neide
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 13 dec 2010, 01:05

Da li znate gde se mogu skidati utakmice NBA lige??

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 13 dec 2010, 01:08

alfarouqaminu je napisao/la:Da li znate gde se mogu skidati utakmice NBA lige??
postavi pitanje na pravom mjestu, i ja cu ti dat najbolju stranicu za skidanje.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 13 dec 2010, 01:21

Wolverine je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:Da li znate gde se mogu skidati utakmice NBA lige??
postavi pitanje na pravom mjestu, i ja cu ti dat najbolju stranicu za skidanje.
daj wolwerin molim te/... to trazim vec duze vvreme??? Please

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 08 jan 2011, 01:04

Sta ce nam Howard veceras raditi. :( :( :( :(
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 08 jan 2011, 03:35

Muka mi je vise ovo gledat. Ovaj Martin nece nimalo da se potrudi u odbrani, pa covjece Richardson nas ubi. Mislio sam da ce Howard praviti probleme, ali smo ga kolko tolko zaustavili. Dzaba sad ih je i krenulo. :(
FK DELFIN NEUM

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 08 jan 2011, 03:40

Nema Houston ideja u napadu,dok Orlando ne maša.Richardson 4/4 trice,za dva poena 3/3.Ubi čola. :?
Chelsea F.C.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 08 jan 2011, 16:44

BIHfan je napisao/la:Muka mi je vise ovo gledat. Ovaj Martin nece nimalo da se potrudi u odbrani, pa covjece Richardson nas ubi. Mislio sam da ce Howard praviti probleme, ali smo ga kolko tolko zaustavili. Dzaba sad ih je i krenulo. :(
jedno vrijeme stigli smo na 8 mjesto...ali portland nas oba puta dobi i kuci i u gostima..i svaki ozbiljniji protivnik koji dodze porazi rocketse..
kako god okrenes idemo medzu prosjecne nba ekipe..
a niko nista ne poduzima...drze martina pored kojeg cu i ja utprat 20 poena..iako on zabije te poene ali brate nace se neko drugi ko ce zabijati..samo da se odbrana popravi...jedini koji donekle mogu igrati odbranu su bettier i lee...ostalo tanko...
i sad opet bez centra,,,
ako se ne desi kakav trade opet mi mogli bez play ofa ostati... :evil:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 jan 2011, 03:19

Hhaahahha koja ljepota od igre bez Martina. Neprocjenjivo. Vidim i Lowry ubi ovog Ronda najboljeg pleya lige. :lol:
Budinger je ludjak, kakva samo energija sa klupe. 8-)
FK DELFIN NEUM

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 jan 2011, 03:24

BIHfan je napisao/la:Hhaahahha koja ljepota od igre bez Martina. Neprocjenjivo. Vidim i Lowry ubi ovog Ronda najboljeg pleya lige. :lol:
budinger je u houstonu je nesto ko nama dudley u phoenixu. strasan hustle sa klupe. inace obozavam takve igrace :) a budinger ima fizicke predispozicije da bude omiljen kod navijaca posto je narandzast,a takvi su u modi kod navijaca zadnjih godina.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 11 jan 2011, 03:25

BIHfan je napisao/la:Hhaahahha koja ljepota od igre bez Martina. Neprocjenjivo. Vidim i Lowry ubi ovog Ronda najboljeg pleya lige. :lol:
onaj martin nije ni za k.urac,po meni najgori bek u nba,al iskreno
dobar ovaj Patrick Paterson,moze biti nesto od njega 8-)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 jan 2011, 04:08

Rondo pogrijesi u zadnjem napadu, pogresan pas koji dovodi Houstonu vaznu pobjedu u TD Gardenu. Brooks novi comeback i to kakav.
FK DELFIN NEUM

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 11 jan 2011, 04:14

BIHfan je napisao/la:Rondo pogrijesi u zadnjem napadu, pogresan pas koji dovodi Houstonu vaznu pobjedu u TD Gardenu. Brooks novi comeback i to kakav.
svaka cast houstonu,mada cisto sumnjam da ce uci u playoff na jakom zapadu....al zelim im sve najbolje

king10000
Kontakt:

Post Postao/la king10000 » 20 apr 2011, 13:44

Otpušten je trener ;)
King Kevin Durant

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.