Borac je poceo ono sto ceka skoro sve u ligi. Pod izgovorom da se okrecu mladjim snagama otpustas one iskusnije, skuplje igrace. Samo kad svirnu zvanicno kraj bit ce takvih objava svaki dan sa razlicitih strana. Mislim da ce sljedeca sezona biti bas, bas slaba sto se tice kvalitete. Ispod nivoa ove sezone definitivno.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ugasit ces i ovako 
Borac je poceo ono sto ceka skoro sve u ligi. Pod izgovorom da se okrecu mladjim snagama otpustas one iskusnije, skuplje igrace. Samo kad svirnu zvanicno kraj bit ce takvih objava svaki dan sa razlicitih strana. Mislim da ce sljedeca sezona biti bas, bas slaba sto se tice kvalitete. Ispod nivoa ove sezone definitivno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
hahahah jest rekao vlasnik ekipe koja se grcevito bori za opstanak,kao u Engleskoj koronu imaju samo ekipe koje se bore za opstanak

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- UstanikSBII
- Kontakt:
A simpatični su mi ti što bi Dubrovčani rekli "orđinali"NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑18 maj 2020, 22:33Kakav mostarac nije ovaj vidio Mostara i libo me racku ne zanima me uopste. Vidim ti si to detaljno to prostudirao i pomno proucio. Preplati mu se na kanalUstanikSBII je napisao/la: ↑18 maj 2020, 22:27Pa mislim Mostaracovi Mortemovi penzioneri su isto simpa ... Šta se imaš ogradivati ono je samo za "sprdnje" malo
ja se isto ne ogradujem od "naših" debila jel to ne smatram nužnim! Al što je je lik je kreativac
![]()
![]()
![]()
![]()
SB Fidelis jesi li ti iza ovog nika
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
To vi za sebe pricajte, mi imamo druge planoveLjoZee je napisao/la: ↑18 maj 2020, 23:21Ugasit ces i ovako
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Baš me zanima šta bi željovci izabrali od ove dvije opcije:
1. Prekid fudbala, titula Sarajevu, u evropu prve četiri ekipe (FKS, FKŽ, HŠKZ, FKB)
2. Prekid fudbala, poništenje lige, nikom trofej, u evropu prošlogodišnje ekipe (FKS, HŠKZ, NKŠ, FKR)
1. Prekid fudbala, titula Sarajevu, u evropu prve četiri ekipe (FKS, FKŽ, HŠKZ, FKB)
2. Prekid fudbala, poništenje lige, nikom trofej, u evropu prošlogodišnje ekipe (FKS, HŠKZ, NKŠ, FKR)
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Dzaba ti svi planovi kad grohne cijela liga na 3,4 nivoa ispod ovog sad tj. u rangu CG. Kome ce biti zanimljiva od jacih imena dok se opet “ne oporavi”? Kao liga smo krenuli odlicno sto se tice toga i ova sezona je imala kvalitet i imalo se sta vidjeti, ali yebat ga.
- feniksptica
- Kontakt:
Jacim imenima je jedino bitno novac, to kakav je kvalatite za vecinu manje vise, ionako tu budu prosjek godinu mozda malo vise.
I to proslogodisnji scenario ( koliko god i ja volio, zbog rivaliteta) je nemoguc, zavrsili su 4ti prosle godine nisu imali licencu ove vjerovatno hoce i to je to.
Nego posle antifsista sledeci se mi okupljamo uskoro u Sa

I to proslogodisnji scenario ( koliko god i ja volio, zbog rivaliteta) je nemoguc, zavrsili su 4ti prosle godine nisu imali licencu ove vjerovatno hoce i to je to.
Nego posle antifsista sledeci se mi okupljamo uskoro u Sa
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dovest ces jednog zbog vece love i to je to. Nije isto za jace ime da dodje u ligu gdje npr. igraci kao sad trenutno i da dodje gdje ce vecinom biti mladji igraci. A nasoj ligi kao ligi ce trebat neko vrijeme da se oporavi pod uslovom da ne bude vise ovakvih prekida tj. da nas nekako zaobidje drugi val. 
To za pare bi ti bilo isto da sad Buducnost u CG nudi velike pare, ali tesko ce doci u tu ligu jer je takva kakva jeste. Ovako si stvarno i mogao privuci jer kad vidi taj igrac da su tu Stilic, Vranjes, Zec, Ahmetovic pa i Zakaric od tih nekih poznatijih imena drugacije je.
To za pare bi ti bilo isto da sad Buducnost u CG nudi velike pare, ali tesko ce doci u tu ligu jer je takva kakva jeste. Ovako si stvarno i mogao privuci jer kad vidi taj igrac da su tu Stilic, Vranjes, Zec, Ahmetovic pa i Zakaric od tih nekih poznatijih imena drugacije je.
E mnogo poznata imena....
Samo lova. Hint cz dinamo
Samo lova. Hint cz dinamo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Jel istina da ce zeljo svoje pulene testirati cim namaknu neku donaciju za testove
NEMA NAZAD
- kolezeljovac
- Kontakt:
Evo i ja cu pred Begovom da skupljam sergiju.... Ybg sirotinja smo... Vi ste bogatasi.... Hajmo raja da nam se puleni testiraju.... Moze nam i FKS zekat dati.... Taman za to.... Mi nemamo paaaraaa 
Znam da bi voljeli da je ovo istina, ali nijee dusmani
Znam da bi voljeli da je ovo istina, ali nijee dusmani
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ne bih se ja smijao da sam na tvom mjestu, ako fkt volis želju.. shvatit ces ubrzokolezeljovac je napisao/la: ↑19 maj 2020, 03:04Evo i ja cu pred Begovom da skupljam sergiju.... Ybg sirotinja smo... Vi ste bogatasi.... Hajmo raja da nam se puleni testiraju.... Moze nam i FKS zekat dati.... Taman za to.... Mi nemamo paaaraaa
Znam da bi voljeli da je ovo istina, ali nijee dusmani![]()
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Volite zelju ko sto ga osim voli 
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Mi moremo namaket para samo preko Amara,Jasmina
Kad prodamo nekog fudbalera
Kirijom od poslovnih prostora
Hipotekarnim kreditom
Preko fan-shopa
Godisnjim ulaznicama
Clanarinom
Ulaznicama-u ovom slucaju kad nejma publike na stadionima donacijom od 5 marki
Sponzori
Ako bude srece tj.ako nam Savez dadne da organizujemo neku tekmu za reprezentaciju i tako
Sta je rec
Kad prodamo nekog fudbalera
Kirijom od poslovnih prostora
Hipotekarnim kreditom
Preko fan-shopa
Godisnjim ulaznicama
Clanarinom
Ulaznicama-u ovom slucaju kad nejma publike na stadionima donacijom od 5 marki
Sponzori
Ako bude srece tj.ako nam Savez dadne da organizujemo neku tekmu za reprezentaciju i tako
Sta je rec
Kad ove godine ne može titula, može iz 46-te
Sada je pravo vrijeme da se lobira da NSBIH prizna titulu iz 1946
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Srpskohrvatska logika.
7 prvaka jedne drzave sastavljene od 6 republika
Inace prvak jugoslavije 1946 je splitski hajduk koji je bio pobjednik mini lige sastavljene od tih prvaka 6 republika i pokrajine vojvodine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.