Od 1993. imaju zakon ,dzaba sto je zastava sr hrvatske , nije ni sfrj , dzaba i sto je okačena na jedno od prikladnih mjesta za to ,svinjac , i dalje mogu kaznjavati
Zadnja izmjena: RollMan, dana/u 18 maj 2020, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Problem je što se LZN dosta gleda od malena, nauče djeca svakave gluposti. Serija je dosegnula kultni status, gdje neće djeca upijat kad je svaki dan na TVu . Baš je odron onaj vulgarni humor, pogotovo kad skontaš da se to uglavnom familijarno gleda. Ja bih zabranio da mi kćerka/sin ono gledaju i da preko toga uče kako Kenan taslači Keniju i slično.
Bitange su drugo, nemaju taj kultni status kao LZN, a humor je punopuno kvalitetniji. Vjerovatno zato što je Kulenović miljama ispred Isovića. Mada i Bitange su pale od treće sezone, prve dvije su bile nadrealne.
Rewatchao sam bitange ovaj mjesec,prve 2 sezone su nesto nenadmasno na ovim prostorima.Treca i vecina cetvrte su okej jos uvijek kvalitetnije od ostalih stvari.Peta sezona mi je negledljiva.Iskreno prije bi gledao vizu za buducnost nego petu sezonu bitangi
Problem je što se LZN dosta gleda od malena, nauče djeca svakave gluposti. Serija je dosegnula kultni status, gdje neće djeca upijat kad je svaki dan na TVu . Baš je odron onaj vulgarni humor, pogotovo kad skontaš da se to uglavnom familijarno gleda. Ja bih zabranio da mi kćerka/sin ono gledaju i da preko toga uče kako Kenan taslači Keniju i slično.
Bitange su drugo, nemaju taj kultni status kao LZN, a humor je punopuno kvalitetniji. Vjerovatno zato što je Kulenović miljama ispred Isovića. Mada i Bitange su pale od treće sezone, prve dvije su bile nadrealne.
Bitange i jesu dostigle kultni status ali nisu gledane kod nas kao LZN.
Meni ima dosta dobrih stvari u LZN. Rekao sam. Prije svega gluma. Glumački kadar je dosta bolji nego u Bitangama recimo.
Ali ima i loših. Ne mogu se nasmijati svaki put na neku slučajnost kada je očito da prema tome ide. Lik Izeta je trash. On je napravljen da zadovolji prosječnog SDA glasača.
Komunisti više ne postoje. Debela su manjina. Nemamo nikakvih problema sa njima. Šanse da dođu na vlast su nikakve.
Naš su problem divljaci iz SDA i njihova mašinerija.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 18 maj 2020, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
Svi isto , a tito i partijaši , privatizovali otoke , obale , stotine auta dok se narod vozio konjskim kolima ako i to najbolesnija utopija , cuj svima isto hahahah
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png