A sve se kao nema.. A ono odjednom 4svrakino1921 je napisao/la: ↑16 maj 2020, 08:094 prijedloga za nastavak PL
Najtrofejnijeg kluba u BiH
4-malo li je

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A sve se kao nema.. A ono odjednom 4svrakino1921 je napisao/la: ↑16 maj 2020, 08:094 prijedloga za nastavak PL
4-malo li je

Ujebali nas antifašisti sad će se korona raširitisvrakino1921 je napisao/la: ↑16 maj 2020, 08:094 prijedloga za nastavak PL
4-malo li je

sve može samo ne nogomet i navijači. Željo jedna od rijetkih podupire transparentnost lige i bori se za napredak
 sve može samo ne nogomet i navijači. Željo jedna od rijetkih podupire transparentnost lige i bori se za napredak  
Definicije ljudskog uma se izgleda svela samo na jednu recenicu...
A sta ocekivati od navijaca koji ce napisati ,"Allah je jedan, Osima su dva..." ili "dodji NAJDRAŽI..."

Ma dje si strumfu, sjecas se one tvoje legendarne..."...Napisase pitari recenicu koja nikada nije bila napisana..."

hvala.........

"Kao prvo, gospodin Slavko Petrović nije bio sudionik tuče, ali ako i zanemarimo tu činjenicu, iako je, mora se priznati, neozbiljno tvrditi da si bio sudionik tuče ako više od petnaest ljudi može potvrditi da niste, jako je neodgovorno tvrditi nešto što nije istina. Naš stav po koristenju stadiona je poznat, službeno smo ga poslali klubu, a prezentirali smo ga i ovim danasnjim činom. Jučer smo ponovili da ćemo poštovati svaku odluku kluba, ali smo u kontekstu priče o eventualnom koristenju igralista samo za potrebe igraca, konstatirali da je to moguće samo u teoriji. Naime, smatramo da je potpuno nerealno da stadion koriste samo igraci i uposlenici FK Radnik a nas lokalne narkomane ko jjebe. E pa nece da moze! Mi smo u prethodnim godinama koristili ovaj stadion za nase potrebe i ne vidimo zasto tako ne bi bilo i u buducnosti", istakli su iz udruzenja 'Drogom protiv sporta'.
Ja konto nešto ozbiljno kad ono
I da je metak izletio ne bi mu ništa bilo. Možda bi čak prije "ubica" nastradala.Uperio mi je pištolj u stomak
Iskreno u pravi si...Jednostavno ne mogu bez prosjaka, jedino mi od njih suze idu od smijeha...Ponekad se dvoumim da li gledati neku komediju na tv ili citatli strumfovske komentare i vjeruj mi u 90% slucajeva se odlucim za tekstove intelektualnih umova sa "Senad Misimovic-Pizuan" stadiona...

4 prijedloga za 4 neisplacene plate,malo li jeTheIvicnjak je napisao/la: ↑16 maj 2020, 08:16A sve se kao nema.. A ono odjednom 4svrakino1921 je napisao/la: ↑16 maj 2020, 08:094 prijedloga za nastavak PL
4-malo li je

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.