Polako kad bude obavijestit ce nasmirsoooTM87 je napisao/la:Ima li sta za DUKSERICE ??

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Polako kad bude obavijestit ce nasmirsoooTM87 je napisao/la:Ima li sta za DUKSERICE ??
Mi ga svejedno imamo, samo treba da se "renovira - poboljsa", a vi ?FCS-FCS je napisao/la:he he bice stadion , bice heh hehehe
pitajte torabija kad
Nisi fer imace i oni blekic ustupa zemlju u blekinom potoku za izgradnju stadiona(zijopolje)Elegant je napisao/la:Mi ga svejedno imamo, samo treba da se "renovira - poboljsa", a vi ?FCS-FCS je napisao/la:he he bice stadion , bice heh hehehe
pitajte torabija kad
paaaa, i ako cekaju oktobarsku to je mjesec zaostatka... kod vas godina+ekii je napisao/la:Stadion se uskoro gradi jos da legne oktobarska plata igracima gdje bi kraj bio!
starigrad je napisao/la:paaaa, i ako cekaju oktobarsku to je mjesec zaostatka... kod vas godina+ekii je napisao/la:Stadion se uskoro gradi jos da legne oktobarska plata igracima gdje bi kraj bio!
na cemu god da sam... plata se zaradi da bi se isplatila. oktoborska se isplacuje u novembru, novembarska u decembru... mozda su vasi i obecavali isplatu unaprijedekii je napisao/la:starigrad je napisao/la:paaaa, i ako cekaju oktobarsku to je mjesec zaostatka... kod vas godina+ekii je napisao/la:Stadion se uskoro gradi jos da legne oktobarska plata igracima gdje bi kraj bio!
Na cemu si ti pogledaj kalendar!
sta se prepucavate sa obozavaocima mesne indusrtije OVAKO? Oni fol znaju kakve su plate kod nas, rodjaci im rekli... pustite uhljupe, oni bi vise volili da i nasi ne dobivaju pare nego da se njihovi plasiraju u ligu prvaka... to je bolesno ljubomorno... imaju pricat obraza o OKTOBARSKOJ plati, a njihovi nemaju za telece snicle, struje, benzina itd... stavit ih na ignore, a okrenut se ljepsim danima koji dolaze... makar ove price oko izgradnje su nesto... pokazatelj da se radi i da se tezi boljem... trebamo razmisljat sta svaki od nas moze uraditi za klub, da bi svi zajedno krenuli jos jace naprijed... ne treba trosit energiju u prepirci sa hajvanima... sta ce kad nemaju cemu da se raduju jer ih je "veliki gospodin" nasamario ko magarce, pa sad traze i sitnicu naseg neuspjeha da se nasladjuju... samo sreca sto nemaju sa cim... dakle, ide pauza, samo opusteno i ZELJO JE SAMPION...starigrad je napisao/la:paaaa, i ako cekaju oktobarsku to je mjesec zaostatka... kod vas godina+ekii je napisao/la:Stadion se uskoro gradi jos da legne oktobarska plata igracima gdje bi kraj bio!
Ekii ne brini se ti za plate našim igračima,vaši je očima nisu vidjeli nikako pa tiše.ekii je napisao/la:Stadion se uskoro gradi jos da legne oktobarska plata igracima gdje bi kraj bio!
BlueIsTheColor je napisao/la:sta se prepucavate sa obozavaocima mesne indusrtije OVAKO? Oni fol znaju kakve su plate kod nas, rodjaci im rekli... pustite uhljupe, oni bi vise volili da i nasi ne dobivaju pare nego da se njihovi plasiraju u ligu prvaka... to je bolesno ljubomorno... imaju pricat obraza o OKTOBARSKOJ plati, a njihovi nemaju za telece snicle, struje, benzina itd... stavit ih na ignore, a okrenut se ljepsim danima koji dolaze... makar ove price oko izgradnje su nesto... pokazatelj da se radi i da se tezi boljem... trebamo razmisljat sta svaki od nas moze uraditi za klub, da bi svi zajedno krenuli jos jace naprijed... ne treba trosit energiju u prepirci sa hajvanima... sta ce kad nemaju cemu da se raduju jer ih je "veliki gospodin" nasamario ko magarce, pa sad traze i sitnicu naseg neuspjeha da se nasladjuju... samo sreca sto nemaju sa cim... dakle, ide pauza, samo opusteno i ZELJO JE SAMPION...starigrad je napisao/la:paaaa, i ako cekaju oktobarsku to je mjesec zaostatka... kod vas godina+ekii je napisao/la:Stadion se uskoro gradi jos da legne oktobarska plata igracima gdje bi kraj bio!
Pusti Bole pa s ovim moze samo sam sebe zadeverati, legla je lova od evrope isplaceno sve ne samo igracima nego i ljudima koji rade u klubu!!! Samo opusteno nek lijece oni svoje frustracijeboccaccio je napisao/la:
Ono sto ja cujem od igraca Sarajeva je mogucnost da mnogi od njih predju da igraju za Pofalicki jer su tamo mnogo ozbiljniji uslovi i zagarantovana mjesecna primanja do 200 km...cuo sam od igraca Sarajeva da postoji mogucnost i da celni ljudi Pofalickog imaju namjeru da ponude solidne uslove kako bi presli na Kosevo,jer ce Sarajevo izgubiti to pravo zbog nekih nelegalnih radnji...igraci koji su mi ovo rekli su mi jos svasta ispricali,ali su me zakleli da ne kazem imena,da ne pukne bruka i da se na njih ne navali gnjev velikih hordi zla...
E sad Ekii,ako ti ovo shvatis ozbiljno,i ja cu taj tvoj post ozbiljno shvatiti..smaras bolan pretjerano,cuj rekli ti igraci Zelje...izvini na smaranju,brate,ali ova informacija za tvoj klub je tacna
Ma generalno se desava ono sto smo pricali prije godinu dana...lagana stabilizacija u klubu,dolazak sponzora,plate redovne da ne mogu biti redovnije,pokusaj pronalaska investitora za jacanje kluba i pravljenje stadiona grbavica,uz to lagano dodatno pojacavanje igrackog kadra...kao i pojacavanje kadra u struci na mjestima koje su nam jako bitne na funkcionisanju kluba...lagano rastemo,vrcamo dugove,oko milion km je vraceno do sada,lijezu pare od evrope,prodaja dzeke,stilica u dogledno vrijeme koje ce nam donijeti ekstra stabilnost,uz izlazak u evropu naredne tri godine,dovodi klub u situaciju kao sto je i siroki otprilike,a to je vrlo dobro...ja sam zadovoljan,bas zato sto se nista ne radi preko noci nego se postepeno dize nivo...Zeljeznicar lagano preuzima mjesto koje mu pripada...pile87 je napisao/la:Igraci isplaceni i radnici u klubu ne duguje se ni fening nikom cak su i vraceni neki dugovi od prije eto legle neke pare od evrope!!! Situacija u klubu je plaho fina tako da
Nevjerovatno mi je Pile da postoje ovakvi likovi sa ovakvim razmisljanjima,kao da ce im biti nesto bolje zato sto sami sebi lazu...to njihovo poznavanje nase situacije i ovakvo pisanje im ne moze pomoci,svakako nece moci mirnije spavati...nista njima nece biti bolje zato sto napisu o nama ovako i kontaju ,sto je najtuznije da ce nas zadeverati ovim pisanjem,kao da mi ne znamo igrace,kao da ne znamo ljude u upravi,kao da ne znamo sta se nama desava...dugo nismo bili jaci...ima i bicejos problema koliko hoces,ali ovo je za sada jako stabilno i tezi prema uspjehu ako se nastavi raditi na ovakav nacinpile87 je napisao/la:Pusti Bole pa s ovim moze samo sam sebe zadeverati, legla je lova od evrope isplaceno sve ne samo igracima nego i ljudima koji rade u klubu!!! Samo opusteno nek lijece oni svoje frustracijeboccaccio je napisao/la:
Ono sto ja cujem od igraca Sarajeva je mogucnost da mnogi od njih predju da igraju za Pofalicki jer su tamo mnogo ozbiljniji uslovi i zagarantovana mjesecna primanja do 200 km...cuo sam od igraca Sarajeva da postoji mogucnost i da celni ljudi Pofalickog imaju namjeru da ponude solidne uslove kako bi presli na Kosevo,jer ce Sarajevo izgubiti to pravo zbog nekih nelegalnih radnji...igraci koji su mi ovo rekli su mi jos svasta ispricali,ali su me zakleli da ne kazem imena,da ne pukne bruka i da se na njih ne navali gnjev velikih hordi zla...
E sad Ekii,ako ti ovo shvatis ozbiljno,i ja cu taj tvoj post ozbiljno shvatiti..smaras bolan pretjerano,cuj rekli ti igraci Zelje...izvini na smaranju,brate,ali ova informacija za tvoj klub je tacna
Mah j.ebes NJIHAboccaccio je napisao/la:
Nevjerovatno mi je Pile da postoje ovakvi likovi sa ovakvim razmisljanjima,kao da ce im biti nesto bolje zato sto sami sebi lazu...to njihovo poznavanje nase situacije i ovakvo pisanje im ne moze pomoci,svakako nece moci mirnije spavati...nista njima nece biti bolje zato sto napisu o nama ovako i kontaju ,sto je najtuznije da ce nas zadeverati ovim pisanjem,kao da mi ne znamo igrace,kao da ne znamo ljude u upravi,kao da ne znamo sta se nama desava...dugo nismo bili jaci...ima i bicejos problema koliko hoces,ali ovo je za sada jako stabilno i tezi prema uspjehu ako se nastavi raditi na ovakav nacin
Trenutno korisnika/ca: Anpa, EmirTM87, grbavicka1921, legendarnadruga, NazorUso, ristagrad i 75 gostiju.