Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
O kakvoj mržnji ne mora značit ako je metal da je mržnja mani se glupih predrasudamajestic24 je napisao/la:Neocekujem da bas ide s takvom pjesmom na eurosong. Ma i ovaj ES je postao sranje...pa sjetite se samo Lordija od prije 2-3 godine. Pjesma puna mrznje i zla i na kraju pobjedi. Ona proslogodisnja pjesma mi je takodjer bila bezze. Sad koliko vidim i onaj njihov odbor se ukljucio u bodovanje. Pola bodova daju oni a pola zemlja koja glasa...sad mozemo ocekivati da pobjedjuju "velesile" evropske muzike kao sto su Njemacka,Engleska,Francuska i Holandija.RiNo je napisao/la:A pjesme poput: To mora da je ljubav, Mahir i Alma, Rek'o sam joj, Bomba...?majestic24 je napisao/la:Ja bi poslao Edu Maajku na eurosong jer realno takve pjesme prolaze tamo...ljubav i slicna sranja NE

A Gremlina ne mogu na slici jednostavno meni je toliko odbojan da ide u kos sa Cicama i ostalim kol´ko mi se digne kosa na glavi kad ga cujem.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Ma treba poslat neku rok grupu ili repera
ps kako se zove ona pjesma ruska ili turska ja mislim rok isto s nekim cudovistima

ps kako se zove ona pjesma ruska ili turska ja mislim rok isto s nekim cudovistima
Our religion is not for business !
Contro il calcio moderno !
Contro il calcio moderno !
zna li neko kad i gdje je marchelov koncert u sarajevu ?
- legenda reala
- Kontakt:
http://www.rtvbpk.com/index.php?option= ... &catid=666
http://www.rtvbpk.com/index.php?option= ... &catid=667
http://www.rtvbpk.com/index.php?option= ... &catid=667
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Aaaa ljepote, napokon sam dobio svoj office na poslu, svoj sobicak... Jest da mi je sutkinja s kojom sam bio u sobi prava maca i stalno se uteze sa tolama i kosuljicama, al rahatluk je ipak rahatluk... 

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sretan rodjendan lajla 

- the scouser
- Kontakt:
Sutra navece,samo ne znam je li Dom Mladih ili Sloga u pitanju.Makaveli je napisao/la:zna li neko kad i gdje je marchelov koncert u sarajevu ?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Googlajte jbt
Sloga Sarajevo

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- sarajlija89
- Kontakt:
Sta je sa Megamonom..alias Hairlija
...nema ga nesto na forumu..nisam upratio,znal ko???

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Da li se plaća skidanje sa ovog sharecasha i sličnih stranica
Hajd zivi bili pomozite
Banovase me na Partis.si zbog skidanja puno
Skidao 3,4 filma na dan,pa bi vas milio ako neko zna kako mogu promjeniti svoju IP adresu ??
KOji mi je program potreban za to ? ? ili sta vec ?

Skidao 3,4 filma na dan,pa bi vas milio ako neko zna kako mogu promjeniti svoju IP adresu ??
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
kako ćeš to? 

probaj T-CompressorjunioR je napisao/la:Hajd zivi bili pomozite![]()
![]()

http://www.tcompressor.com/Download.aspx
Vidim ima vas koji igrate Counter Strike
pa moguL' znati na kojem serveru, da mi neko posalje, usao bih nekad da vam objasnim neke stvari

- Popović Lazar
- Kontakt:
sarajlija89 je napisao/la:Sta je sa Megamonom..alias Hairlija...nema ga nesto na forumu..nisam upratio,znal
ko???
Tuljumbe su ga zajebale

Hajde lazare,hajde Lazare..
Qatar ce igrati SP 

DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Kaže meni da neće više pisat po forumu, dosadilo mu šta li već.sarajlija89 je napisao/la:Sta je sa Megamonom..alias Hairlija...nema ga nesto na forumu..nisam upratio,znal ko???
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa njihov prolaz se nije nikada dovodio u pitanje.D1n0 je napisao/la:Qatar ce igrati SP