Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Tačno, Vlakanje i jest genocidaš i agresor.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Zbog takvih bosnjaka poput tebe, nama se ovo desava, nama je ovakva drzava.
Zaboravljate, oprastate, zalazete se za suzivot. Zato nas ista sudbina zakaci svakih 50 godina
Zaboravljate, oprastate, zalazete se za suzivot. Zato nas ista sudbina zakaci svakih 50 godina
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Mortem post statistics:kerimatomic1921 je napisao/la: ↑15 maj 2020, 11:29Gledaj ti mortemu potpisa na profilu, i onda citas ova lizanja sa genocidasima. Kakav licemjerluk
70% kopije tekstova sa portala
25%
5% glupi postovi tipa 'Sarajevo je bilo trofejnije ali nas je malo stalo'
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Uvlačite samo ovim politiku u fudbal. Nek nam Šeranić objasni kako kafići rade u Banja Luci a fudbal se zabranjuje?Fighter1926 je napisao/la: ↑15 maj 2020, 11:18Volio bih da vidim kako bi ljudi pisali na forumu da je tipa Zeljo prvi, Velez na poziciji za evropu...
Navlačite bezveze gnjev ostatka drzave. Ovo će najviše opletiti po glavi upravo Borac.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaš li šta je generalizacija?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑15 maj 2020, 11:37Zbog takvih bosnjaka poput tebe, nama se ovo desava, nama je ovakva drzava.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
dejavu je napisao/la: ↑15 maj 2020, 11:40Mortem post statistics:kerimatomic1921 je napisao/la: ↑15 maj 2020, 11:29Gledaj ti mortemu potpisa na profilu, i onda citas ova lizanja sa genocidasima. Kakav licemjerluk
25%![]()
![]()
![]()
Bio bi i kerimtomic1921 agresor i genocidaš da je njegov klub prvi, ovako bacaa demagogiju.
I nama je dr Alen napunio klubsku kasu, hvala mu od srca.
Ali najjače je od svega što savez nije ni poslao dopis UEFI da li će se igrati ili ne, ali ovdje krenula histerija plavog proljeća i istočnomostaraca.
Ali najjače je od svega što savez nije ni poslao dopis UEFI da li će se igrati ili ne, ali ovdje krenula histerija plavog proljeća i istočnomostaraca.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
- kerimatomic1921
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑15 maj 2020, 11:42Znaš li šta je generalizacija?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑15 maj 2020, 11:37Zbog takvih bosnjaka poput tebe, nama se ovo desava, nama je ovakva drzava.
Ne mogu ja tebe mrziti vise od njih nema Boga, bez obzira sto si pitar. Likovanje tipa "dadoše nam je vlasi" su meni van svake pameti. Tako smo se lizali prije svakog klanja i govorili nece on mene mi smo komsije. Kako vise ne shvatate **** NAS dan glupi bosnjacki
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel ima cevabdzinica Mujo jos u Banja luciRiziko je napisao/la: ↑15 maj 2020, 11:45Bio bi i kerimtomic1921 agresor i genocidaš da je njegov klub prvi, ovako bacaa demagogiju.
Moj stav je da se na opstrukcije treba adekvatno odgovoriti. Uvjek smo taoci nekih manjina. Treba kontra pristup!vlakanje je napisao/la: ↑15 maj 2020, 11:32Znaci ti prizivas pl kakva je bila do 2001?!mozak je napisao/la: ↑15 maj 2020, 11:21Ok. Ako se nemoze igrati premijer liga zbog stava iz manjeg entiteta ( ocigledne opstrukcije), onda se moze adekvatno odgovoriti na ovu situaciju.
Dozvoliti takmicenja u federaciji, i odigrati kup do kraja ( svakako nema kluba iz manjeg entiteta).
U kupu navijati za gosk i siroki.
Zdravo!
Zasto dijelis drzavu? Ja sam protiv toga....
Ako se nemoze igrati na teritoriji jednog grada, ima klubova koji ce ugostiti te timove.
Radnik sad kao namoze igrati npr u Tuzli, a moze evropu igrati u Zenici.
Kad treba igrat evropa ligu, onda mogu i u tunguziji igrat.
Treba se pitat drzava, a ne entitet. Dakle, odluka treba biti donjeta u Savezu, a ne u dodikovom uredu..bakirovom, covicevom...
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Mladji,bolji,uspjesniji pami plavi sugavci nemaju za plata i osma godina nista nisu osvojili sugav timdejavu je napisao/la: ↑15 maj 2020, 11:40Mortem post statistics:kerimatomic1921 je napisao/la: ↑15 maj 2020, 11:29Gledaj ti mortemu potpisa na profilu, i onda citas ova lizanja sa genocidasima. Kakav licemjerluk
25%![]()
![]()
![]()
- kerimatomic1921
- Kontakt:
I kad pocnu debili pisati eto ko da bi zeljo prestigao sarajevo. 200 puta sam ponovio, mozemo biti prvi a mozemo zavrsiti osmi, takva je liga kod nas. Ali nam daj sansu ako se zivot vraca u normalu. Daj sansu bh fudbalu. Sta misle klubovi za 6 mjeseci???
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
UEFA je napravila kardinalnu grešku kad su dozvolili to, nije bilo tako u početku.mozak je napisao/la: ↑15 maj 2020, 11:47Moj stav je da se na opstrukcije treba adekvatno odgovoriti. Uvjek smo taoci nekih manjina. Treba kontra pristup!vlakanje je napisao/la: ↑15 maj 2020, 11:32Znaci ti prizivas pl kakva je bila do 2001?!mozak je napisao/la: ↑15 maj 2020, 11:21Ok. Ako se nemoze igrati premijer liga zbog stava iz manjeg entiteta ( ocigledne opstrukcije), onda se moze adekvatno odgovoriti na ovu situaciju.
Dozvoliti takmicenja u federaciji, i odigrati kup do kraja ( svakako nema kluba iz manjeg entiteta).
U kupu navijati za gosk i siroki.
Zdravo!
Zasto dijelis drzavu? Ja sam protiv toga....
Ako se nemoze igrati na teritoriji jednog grada, ima klubova koji ce ugostiti te timove.
Radnik sad kao namoze igrati npr u Tuzli, a moze evropu igrati u Zenici.
Kad treba igrat evropa ligu, onda mogu i u tunguziji igrat.
Treba se pitat drzava, a ne entitet. Dakle, odluka treba biti donjeta u Savezu, a ne u dodikovom uredu..bakirovom, covicevom...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
To je vjerovatno to sto se tice ove sezone. Okrenuti se pripremama za Evropu i narednu sezonu. Bio sam za nastavak ali sam isto tako i ubjedjen da bi nakon 3-4-5 kola neki igrac bio pozitivan ili vise njih i svakako bi se prekinulo.
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑15 maj 2020, 11:37Zbog takvih bosnjaka poput tebe, nama se ovo desava, nama je ovakva drzava.
- FKS -
Pod broj 1, Bosna nije samo Bosnjacka drzava. Mortem prvi nije Bosnjak.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑15 maj 2020, 11:37Zbog takvih bosnjaka poput tebe, nama se ovo desava, nama je ovakva drzava.
Pod broj 2, zbog Bosnjaka kao to sto si, danas i imamo ovakvu vlast i razno razne afere, tipa malina. Nacionalisti kao ti, na svim stranama, unistili su ovu drzavu.
Plave suge moralisu sad kad nemaju para,kad nema titula prije dok su harali sa Osimom lopovom nisu moralisali sve je bilo super od saveza,sudija itd gmazovi nije da se znamo od juce pa da pomislimo da ste moralna vertikala
Tobetov dezurni rektalni alpinista.dejavu je napisao/la: ↑15 maj 2020, 11:40Mortem post statistics:kerimatomic1921 je napisao/la: ↑15 maj 2020, 11:29Gledaj ti mortemu potpisa na profilu, i onda citas ova lizanja sa genocidasima. Kakav licemjerluk
25%![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.