FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 02 dec 2010, 15:46

mirsoooTM87 je napisao/la:Ima li sta za DUKSERICE ??
Polako kad bude obavijestit ce nas ;)
svoj ti pos'o !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 dec 2010, 16:05

Dolaze li nova pojacanja, znaju li se imena ?

P.S. Mislim da od stadiona nema nista !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 02 dec 2010, 16:10

he he bice stadion , bice heh hehehe
pitajte torabija kad :roll:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 dec 2010, 16:11

FCS-FCS je napisao/la:he he bice stadion , bice heh hehehe
Mi ga svejedno imamo, samo treba da se "renovira - poboljsa", a vi ? :roll:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 02 dec 2010, 16:15

Elegant je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:he he bice stadion , bice heh hehehe
Mi ga svejedno imamo, samo treba da se "renovira - poboljsa", a vi ? :roll:
Nisi fer imace i oni blekic ustupa zemlju u blekinom potoku za izgradnju stadiona(zijopolje) ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 02 dec 2010, 16:17

Stadion se uskoro gradi jos da legne oktobarska plata igracima gdje bi kraj bio! ;)

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 02 dec 2010, 16:20

ekii je napisao/la:Stadion se uskoro gradi jos da legne oktobarska plata igracima gdje bi kraj bio! ;)
paaaa, i ako cekaju oktobarsku to je mjesec zaostatka... kod vas godina+
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 02 dec 2010, 16:25

starigrad je napisao/la:
ekii je napisao/la:Stadion se uskoro gradi jos da legne oktobarska plata igracima gdje bi kraj bio! ;)

Na cemu si ti pogledaj kalendar! :idea:

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 02 dec 2010, 16:30

ekii je napisao/la:
starigrad je napisao/la:

Na cemu si ti pogledaj kalendar! :idea:
na cemu god da sam... plata se zaradi da bi se isplatila. oktoborska se isplacuje u novembru, novembarska u decembru... mozda su vasi i obecavali isplatu unaprijed :o svi znamo kako je zavrsilo :lol:

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 02 dec 2010, 16:31

starigrad je napisao/la:
sta se prepucavate sa obozavaocima mesne indusrtije OVAKO? Oni fol znaju kakve su plate kod nas, rodjaci im rekli... pustite uhljupe, oni bi vise volili da i nasi ne dobivaju pare nego da se njihovi plasiraju u ligu prvaka... to je bolesno ljubomorno... imaju pricat obraza o OKTOBARSKOJ plati, a njihovi nemaju za telece snicle, struje, benzina itd... stavit ih na ignore, a okrenut se ljepsim danima koji dolaze... makar ove price oko izgradnje su nesto... pokazatelj da se radi i da se tezi boljem... trebamo razmisljat sta svaki od nas moze uraditi za klub, da bi svi zajedno krenuli jos jace naprijed... ne treba trosit energiju u prepirci sa hajvanima... sta ce kad nemaju cemu da se raduju jer ih je "veliki gospodin" nasamario ko magarce, pa sad traze i sitnicu naseg neuspjeha da se nasladjuju... samo sreca sto nemaju sa cim... dakle, ide pauza, samo opusteno i ZELJO JE SAMPION...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 02 dec 2010, 16:32

Ekii ne brini se ti za plate našim igračima,vaši je očima nisu vidjeli nikako pa tiše.
Hajde lazare,hajde Lazare..

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 02 dec 2010, 16:36

BlueIsTheColor je napisao/la:
starigrad je napisao/la:
sta se prepucavate sa obozavaocima mesne indusrtije OVAKO? Oni fol znaju kakve su plate kod nas, rodjaci im rekli... pustite uhljupe, oni bi vise volili da i nasi ne dobivaju pare nego da se njihovi plasiraju u ligu prvaka... to je bolesno ljubomorno... imaju pricat obraza o OKTOBARSKOJ plati, a njihovi nemaju za telece snicle, struje, benzina itd... stavit ih na ignore, a okrenut se ljepsim danima koji dolaze... makar ove price oko izgradnje su nesto... pokazatelj da se radi i da se tezi boljem... trebamo razmisljat sta svaki od nas moze uraditi za klub, da bi svi zajedno krenuli jos jace naprijed... ne treba trosit energiju u prepirci sa hajvanima... sta ce kad nemaju cemu da se raduju jer ih je "veliki gospodin" nasamario ko magarce, pa sad traze i sitnicu naseg neuspjeha da se nasladjuju... samo sreca sto nemaju sa cim... dakle, ide pauza, samo opusteno i ZELJO JE SAMPION...

Ono sto ja cujem od igraca Zelje nista bolje nije ni u Zeljeznicaru,samo sto oni ne dizu glas, jer imaju obecanja da ce biti isplaceni dok na Kosevu tu garanciju igraci nemaju! :idea: Vjeruj mi na rijec pitanje je kad ce i kod vas puci, i kad ce igraci izaci u javnost sa kasnjenjem plata,a o premijama da ne pricamo! Izvinite na smaranju necu vise,ali je ova informacija tacna ! :cry:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 02 dec 2010, 16:58

[quote="ekii

Ono sto ja cujem od igraca Zelje nista bolje nije ni u Zeljeznicaru,samo sto oni ne dizu glas, jer imaju obecanja da ce biti isplaceni dok na Kosevu tu garanciju igraci nemaju! :idea: Vjeruj mi na rijec pitanje je kad ce i kod vas puci, i kad ce igraci izaci u javnost sa kasnjenjem plata,a o premijama da ne pricamo! Izvinite na smaranju necu vise,ali je ova informacija tacna ! :cry:[/quote]

Ono sto ja cujem od igraca Sarajeva je mogucnost da mnogi od njih predju da igraju za Pofalicki jer su tamo mnogo ozbiljniji uslovi i zagarantovana mjesecna primanja do 200 km...cuo sam od igraca Sarajeva da postoji mogucnost i da celni ljudi Pofalickog imaju namjeru da ponude solidne uslove kako bi presli na Kosevo,jer ce Sarajevo izgubiti to pravo zbog nekih nelegalnih radnji...igraci koji su mi ovo rekli su mi jos svasta ispricali,ali su me zakleli da ne kazem imena,da ne pukne bruka i da se na njih ne navali gnjev velikih hordi zla...
E sad Ekii,ako ti ovo shvatis ozbiljno,i ja cu taj tvoj post ozbiljno shvatiti..smaras bolan pretjerano,cuj rekli ti igraci Zelje...izvini na smaranju,brate,ali ova informacija za tvoj klub je tacna :cry:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 dec 2010, 17:02

Igraci isplaceni i radnici u klubu ne duguje se ni fening nikom cak su i vraceni neki dugovi od prije eto legle neke pare od evrope!!! Situacija u klubu je plaho fina tako da :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 dec 2010, 17:04

boccaccio je napisao/la:
Ono sto ja cujem od igraca Sarajeva je mogucnost da mnogi od njih predju da igraju za Pofalicki jer su tamo mnogo ozbiljniji uslovi i zagarantovana mjesecna primanja do 200 km...cuo sam od igraca Sarajeva da postoji mogucnost i da celni ljudi Pofalickog imaju namjeru da ponude solidne uslove kako bi presli na Kosevo,jer ce Sarajevo izgubiti to pravo zbog nekih nelegalnih radnji...igraci koji su mi ovo rekli su mi jos svasta ispricali,ali su me zakleli da ne kazem imena,da ne pukne bruka i da se na njih ne navali gnjev velikih hordi zla...
E sad Ekii,ako ti ovo shvatis ozbiljno,i ja cu taj tvoj post ozbiljno shvatiti..smaras bolan pretjerano,cuj rekli ti igraci Zelje...izvini na smaranju,brate,ali ova informacija za tvoj klub je tacna :cry:
Pusti Bole pa s ovim moze samo sam sebe zadeverati, legla je lova od evrope isplaceno sve ne samo igracima nego i ljudima koji rade u klubu!!! Samo opusteno nek lijece oni svoje frustracije :D

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 02 dec 2010, 17:08

pile87 je napisao/la:Igraci isplaceni i radnici u klubu ne duguje se ni fening nikom cak su i vraceni neki dugovi od prije eto legle neke pare od evrope!!! Situacija u klubu je plaho fina tako da :D
Ma generalno se desava ono sto smo pricali prije godinu dana...lagana stabilizacija u klubu,dolazak sponzora,plate redovne da ne mogu biti redovnije,pokusaj pronalaska investitora za jacanje kluba i pravljenje stadiona grbavica,uz to lagano dodatno pojacavanje igrackog kadra...kao i pojacavanje kadra u struci na mjestima koje su nam jako bitne na funkcionisanju kluba...lagano rastemo,vrcamo dugove,oko milion km je vraceno do sada,lijezu pare od evrope,prodaja dzeke,stilica u dogledno vrijeme koje ce nam donijeti ekstra stabilnost,uz izlazak u evropu naredne tri godine,dovodi klub u situaciju kao sto je i siroki otprilike,a to je vrlo dobro...ja sam zadovoljan,bas zato sto se nista ne radi preko noci nego se postepeno dize nivo...Zeljeznicar lagano preuzima mjesto koje mu pripada...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 02 dec 2010, 17:12

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:
Pusti Bole pa s ovim moze samo sam sebe zadeverati, legla je lova od evrope isplaceno sve ne samo igracima nego i ljudima koji rade u klubu!!! Samo opusteno nek lijece oni svoje frustracije :D
Nevjerovatno mi je Pile da postoje ovakvi likovi sa ovakvim razmisljanjima,kao da ce im biti nesto bolje zato sto sami sebi lazu...to njihovo poznavanje nase situacije i ovakvo pisanje im ne moze pomoci,svakako nece moci mirnije spavati...nista njima nece biti bolje zato sto napisu o nama ovako i kontaju ,sto je najtuznije da ce nas zadeverati ovim pisanjem,kao da mi ne znamo igrace,kao da ne znamo ljude u upravi,kao da ne znamo sta se nama desava...dugo nismo bili jaci...ima i bicejos problema koliko hoces,ali ovo je za sada jako stabilno i tezi prema uspjehu ako se nastavi raditi na ovakav nacin

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 dec 2010, 17:31

boccaccio je napisao/la:
Nevjerovatno mi je Pile da postoje ovakvi likovi sa ovakvim razmisljanjima,kao da ce im biti nesto bolje zato sto sami sebi lazu...to njihovo poznavanje nase situacije i ovakvo pisanje im ne moze pomoci,svakako nece moci mirnije spavati...nista njima nece biti bolje zato sto napisu o nama ovako i kontaju ,sto je najtuznije da ce nas zadeverati ovim pisanjem,kao da mi ne znamo igrace,kao da ne znamo ljude u upravi,kao da ne znamo sta se nama desava...dugo nismo bili jaci...ima i bicejos problema koliko hoces,ali ovo je za sada jako stabilno i tezi prema uspjehu ako se nastavi raditi na ovakav nacin
Mah j.ebes NJIHA :D nego vrijeme je za kafe ili da ponovimo ono od prosli put?

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 02 dec 2010, 17:31

Intervju sa mladim golmanom Splićana
"Hajduku Željo treba biti putokaz"

sportsport.ba

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 02 dec 2010, 17:38

"U Sarajevu mi je bilo prekrasno. Osvojili smo prvenstvo, što ću dugo pamtiti. Živio sam dosta ugodno u glavnom gradu BiH i moram prizanti kako su tamo svi ljudi super. Sa većinom igrača Želje se i sada čujem, a nastupe tog kluba pratim svakog kola. Hajduku Željo treba biti putokaz kako se može nadoknaditi zaostatak. Prošle je sezone to Željo dokazao." :D Kralj
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad i 18 gostiju.