Pa i nije baš.
UNESCO's stipulation that literacy is an "ability to identify, understand, interpret, create, communicate and compute, using printed and written materials associated with varying contexts.

Hihihi

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa i nije baš.
Skoro pa 95%
Štaš tek ti sa 50% pismenostiSviuodbranu je napisao/la: ↑14 maj 2020, 19:34Sta ti vrijedi i da ti je pismenost 100 posto kada nemas podrsku drzave ni zasto.
Kod mene buraz 2014 pod pokroviteljstvom americke ambasade i tech soupa pobjedio na takmicenju mladih inovatora u BiH, gostovao u emisijama,poslije nista...ko da ne postojis.
Nista jbt, zasukat rukave i raditi. A ne ko ti i on (iste ste struke ako sam te upratio)po citav dan grijat jajca pred kompjuteromHeller je napisao/la: ↑14 maj 2020, 19:35Štaš tek ti sa 50% pismenostiSviuodbranu je napisao/la: ↑14 maj 2020, 19:34Sta ti vrijedi i da ti je pismenost 100 posto kada nemas podrsku drzave ni zasto.
Kod mene buraz 2014 pod pokroviteljstvom americke ambasade i tech soupa pobjedio na takmicenju mladih inovatora u BiH, gostovao u emisijama,poslije nista...ko da ne postojis.![]()
Užarile se skripte u komentarima, požar u tornju i prostorijama regrutacionog bo2 centra "Gazija Haris Zahiragić"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.