Neki Vir, izlapilo mi koji!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Ma znam, ali gledati ga kako pjeni, neprocjenjivoGOAT je napisao/la: ↑14 maj 2020, 18:33Vjerovatno misli na islam tj. sto su nasi preci presli na islam.

Nista ljepse nisu mogli ni "donijeti ".
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Ja pjenim a ti svaki dijalog završavaš sa psovanjem boga/matere i prijetnjom klanjem.
Naravno ne direktno, ali indirektno zahvaljujući Islamu, 1900 smo dočekali kao najnepismeniji u Evropi.
Naravno ne direktno, ali indirektno zahvaljujući Islamu, 1900 smo dočekali kao najnepismeniji u Evropi.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kad im ni Tuzlaci takvi liberalni, lijevi, punkeri i rokeri nisu valjali da bi ostali živjeti sa njima
- Ako su već takvi multikulturalisti kakvim se predstavljaju, možda bi bili istinski pogođeni podacima da je od 1992. do 1995. godine iz tuzlanske regije izbjeglo više od 80.000 Srba, da u Tuzli više uopšte nema Јugoslovena koji su činili petinu stanovništva Tuzle na popisu 1991. godine, da su sada potpuno prazna srpska sela u okolini Tuzle gdje su Srbi živjeli vijekovima unazad, da danas na području Tuzle živi tek 1,6 odsto Srba, i sličnim pogubnim podacima iz ugla pobornika multietničnosti - ističe se u saopštenju.
Možda bi, dodaje se u saopštenju, nakon odgledanog filma o stradanju Srba u Tuzli istinski se zamislili zašto su Srbi-Tuzlaci pobjegli iz svog grada - da li zbog toga što su im bili ugroženi životi ili, eto, onako, iz zabave su zauvijek napustili svoje stanove, kuće i imanja u koja su ugradili cijelo svoje biće.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne znam, ja sam nekako ponosan što sam bijeli, plavi, evropski musliman?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
O say can you see, by the dawn's early light, what so proudly we hailed at the twilight's last gleaming.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Naravno.
Citanje i pisanje - Pismenost
Pojedinci ne znaju definiciju pismenosti pa pisu gluposti.
23
Naseg Krlezu nepismenost nije zaustavila da napise knjigu o kosarci.
-
- Kontakt:
Cuj gdje su, pa gadjali 4 godine tu istu Tuzlu sa Majevice. Ali napreduju. Ona budala je ranije izjavila "gdje je 80 000 tuzlanskih srba "..bo te ledDrape je napisao/la: ↑14 maj 2020, 18:42Kad im ni Tuzlaci takvi liberalni, lijevi, punkeri i rokeri nisu valjali da bi ostali živjeti sa njima
- Ako su već takvi multikulturalisti kakvim se predstavljaju, možda bi bili istinski pogođeni podacima da je od 1992. do 1995. godine iz tuzlanske regije izbjeglo više od 80.000 Srba, da u Tuzli više uopšte nema Јugoslovena koji su činili petinu stanovništva Tuzle na popisu 1991. godine, da su sada potpuno prazna srpska sela u okolini Tuzle gdje su Srbi živjeli vijekovima unazad, da danas na području Tuzle živi tek 1,6 odsto Srba, i sličnim pogubnim podacima iz ugla pobornika multietničnosti - ističe se u saopštenju.
Možda bi, dodaje se u saopštenju, nakon odgledanog filma o stradanju Srba u Tuzli istinski se zamislili zašto su Srbi-Tuzlaci pobjegli iz svog grada - da li zbog toga što su im bili ugroženi životi ili, eto, onako, iz zabave su zauvijek napustili svoje stanove, kuće i imanja u koja su ugradili cijelo svoje biće.

Isti slucaj kada Dodik kaze gdje su srbi iz Sarajeva.
Pa rusili to isto Sarajevo 4 godine, pobili hiljade sugradjana i onda nakon dejtona na poziv Karadzica dobrovoljno naselili tkz rs.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
PISA test je sasvim druga stvar. Ocigledno ne znas o cemu pricas, proguglaj malo o tome.
23
80 000 vas napadalo i vi se odbranili?Sviuodbranu je napisao/la: ↑14 maj 2020, 19:00Cuj gdje su, pa gadjali 4 godine tu istu Tuzlu sa Majevice. Ali napreduju. Ona budala je ranije izjavila "gdje je 80 000 tuzlanskih srba "..bo te ledDrape je napisao/la: ↑14 maj 2020, 18:42Kad im ni Tuzlaci takvi liberalni, lijevi, punkeri i rokeri nisu valjali da bi ostali živjeti sa njima
Možda bi, dodaje se u saopštenju, nakon odgledanog filma o stradanju Srba u Tuzli istinski se zamislili zašto su Srbi-Tuzlaci pobjegli iz svog grada - da li zbog toga što su im bili ugroženi životi ili, eto, onako, iz zabave su zauvijek napustili svoje stanove, kuće i imanja u koja su ugradili cijelo svoje biće.Ovaj je skromniji kaze regija.
Isti slucaj kada Dodik kaze gdje su srbi iz Sarajeva.
Pa rusili to isto Sarajevo 4 godine, pobili hiljade sugradjana i onda nakon dejtona na poziv Karadzica dobrovoljno naselili tkz rs.

Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Trenutno korisnika/ca: ASD, L-Train, Quartararo i 21 gost.