Upravo iz tog razloga treba pokrenut fudbal. Svakako Savez preko sudija koga je namijenio da povali povalit će a i pomoć nije to ništa novo kod nas. Nek se lopta kotrlja da ne gledamo samo ove strane lige. Nakon dva mjeseca pauze to bi leglo pravo.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑14 maj 2020, 15:39I ovo igraca sto je valjalo ce postat trulež jer ce biti lezi hljebe Da te jedem i tako par mjeseci ce proci a izgubit ce i volju za fudbalom.Ionako nije liga bila cemu pa ce sad jos gora da bude.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Dzaba trubis burazeru. Vidis da takvi poput tebe nemaju kredibiliteta na forumu. Ti pricas iskljucivo o fudbalu, ali tvoj glas se ne cuje.. na svaku tvoju pametnu nakacit ce 4,5 divljaka, ala ovih kurava sa kobilje glave, ispljuvati te, pisati licenca,pare,punac,plata,topli obrok... a ne tako davno igraci im nisu imali za virsle. Jednostavno ovdje nema zdrave diskusije sa divljacima. Dzaba se trudis. Opali kakvu kontru, pocni baljezgati gluposti, cirkuzati, to ovdje prolazi.tcity055 je napisao/la: ↑14 maj 2020, 15:53Upravo iz tog razloga treba pokrenut fudbal. Svakako Savez preko sudija koga je namijenio da povali povalit će a i pomoć nije to ništa novo kod nas. Nek se lopta kotrlja da ne gledamo samo ove strane lige. Nakon dva mjeseca pauze to bi leglo pravo.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑14 maj 2020, 15:39I ovo igraca sto je valjalo ce postat trulež jer ce biti lezi hljebe Da te jedem i tako par mjeseci ce proci a izgubit ce i volju za fudbalom.Ionako nije liga bila cemu pa ce sad jos gora da bude.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Boga mi vise ovo i dosadilo. Daj vise odlucite se igraj il prekidaj.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Mladi igraci su u problemu ovdje. Ovi stariji sto su sta ugrabili para tokom karijere i nisu u tako velikom problemu, ali ova djeca ne smiju propasti zbog ovog. Da hoce reci vise pa i da znas zvanicno nece se nastaviti pa okrenuti se drugim stvarima. Ovo natezanje hoce, nece glupost. Po prvi put dijelim misljenje sa Sindikatom. Npr. koliko u nasim redovima, ali i u drugim klubovima ima igraca iz Hrvatske, Srbije. U ovom vaktu nisu sa svojima nit su ih vidjeli ko zna koliko. Zatvorio ih u Bosni, a ni sam ne znas sta ces.

Iskreno meni je ovo najveca bruka nasa. Eto, nijednom jos nisam cuo CG da kukaju ovako ko nasi, a svi znamo da su oni po svemu jos gori od nas.

Iskreno meni je ovo najveca bruka nasa. Eto, nijednom jos nisam cuo CG da kukaju ovako ko nasi, a svi znamo da su oni po svemu jos gori od nas.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
zagor1987 je napisao/la: ↑14 maj 2020, 15:13Mitomani imal se za plate makar jedne? Posto pises nebuloze da te napomenem placate i dalje dug drzavi mi smo nas odplatili,plate redovne. Sto se tice stadiona da nas finansira SDA i da nam drzava pokloni zemlju ko vama i mi bi gradili,uostalom toliko ste duzni drzavi,Amawu itd da ima glava da vas zaboli. Sto se taldzija tice jesmol mi duzni treneru par stotina hiljada sa kamatama i jel nama neki trener zbog pozajmice blokirao racun kkuba? Reko samo da vas malo podsjetim uostalom i kredit novi ste digli,a ako si upucen vidio si kako je zavrsila pozajmica od Zirat banke al to ste vi najveci prevaranti u historiji BH sportabombaysaphire je napisao/la: ↑14 maj 2020, 15:00Čuj pitari da naprave nešto svojesvrakino1921 je napisao/la: ↑14 maj 2020, 12:15Stadion Rođeni vec sad dvaput bolji od stadiona pod Bijelim brijegom
Nije mi jasno kako pitari ne mogu nesto ovako organizovat pa napravit i imat nesto svoje
Ovdje trube nesto imaju para tamo vamo
Navijaju da nama banka zaplijeni stadion zbog hipotekarnog kredita
A gledaj sta ljudi rade
Velez gigant
Kopirajte pitari Velez
Pustite nas i nase kredite![]()
![]()
![]()
Oni nemaju ništa svoje , pa te pare koje "imaju" nisu njihove , nestaće preko noći samo da se taldžije u klubu usaglase koliko kome ide ...
Tako se qurčio i košarki i rukometni klub Bosna , svi znamo kako su završili...
Pokenjam se ja na vaše i naše plate , podsjećaj ti šta hoćeš, qrac ste i vi i mi ...
Yebote ova liga , može biti prvak ko hoće...
Svi u okruženju skontali daj Evropu , jedino mi pametni ..
Pa bolan niko iz naše lige se nije plasirao u grupnu fazu Liga evrope, šta ti to govori?
Je li ti to dovoljan dokaz koliki ste qrac zajedno sa nama ?
Ja sam sa Željom na Vi otkad je Ramizov mutant debeli dobio prostorije kluba da rastura gudru , još kasnije igre sa SDA mi pokazuju da sam u pravu ...
Nama je postala radost kada se Džeko proda da se rastale , sutra kad Džeko završi karijeru šta li će biti ...
Ja sam dijete sporta , meni nije vodilja nek komšiji crkne krava ili nek je moj pa bilo kakav , ja sanjam punu Grbavicu protiv nekog evropskog velikana kao što je bilo puno Koševo protiv Newcastlea , da odem sa djetetom fino na tribinu da pogledamo utakmicu da nam Tifa zapjeva , e ne da mi krezubi likovi bez škole vise nad vratom i psuju , da ispuštaju neartikulisane zvukove pod dejstvom speeda i trave , a ne znaju nabrojati 3 igrača kluba za koga navijaju ...
Još sebe predstavljaju kao navijače, idu na treninge da prijete igračima , ganjaju po stanovima ?!?!?
Šta ti misliš kako se osjećaju igrači tvog voljenog kluba, kada ih tzv. " navijači " zovnu da dođu do tribine da im psuju mrtve i žive, čitavu porodicu jer zamisli nisu dobro igrali ?!?
Zapamti nema jakog Sarajeva bez jakog Želje , i obratno ...
Jedino što mi je drago što pravi navijači Želje pomažu kome stignu , dijele paketiće dijeci koja nemaju roditelja i dijeci sa posebnim potrebama , ljudi su pravi humanitarci i oni istinski vole Želju , prepoznaće se oni

I naravno što se Grbavica pravi da bude pravi stadion , ne bi li to pokrenulo stvari nabolje ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Ma boli njih druze za te stvari.To je kao politicara sto boli k... Za narod i to je sve isto sa sportom samo sto je drugo pakovanje i kako god sportisti ga puse u ovom smislu kao i ljudi kod politicara.Ista meta drugo rastojanje.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
20 klubova u Srbiji od sljedeće sezone, proširuju ligu. 
Na šta će to ličiti

Na šta će to ličiti

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ovdje je liga po meni bila puno bolja za gledati kad je bilo po 18 klubova koliko vec ne mogu se ni sjetiti.
Puno utakmica pune tribine i po meni kvalitetnije se igralo ako nista mada se kao navodno vise stimalo al et kao sad se ne stima al u k...
Sad imas cetiri pet kluba koji su jaki u savezu i finansijski a prije si bar imao priliku gledati da Glasinac namuci Sarajevo,da kozara odigra neriješeno protiv zelje,da rudar Prijedor pukne Čelika,da modrica pobijedi Veleza u Mostaru itd itd .
Puno utakmica pune tribine i po meni kvalitetnije se igralo ako nista mada se kao navodno vise stimalo al et kao sad se ne stima al u k...
Sad imas cetiri pet kluba koji su jaki u savezu i finansijski a prije si bar imao priliku gledati da Glasinac namuci Sarajevo,da kozara odigra neriješeno protiv zelje,da rudar Prijedor pukne Čelika,da modrica pobijedi Veleza u Mostaru itd itd .
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
Kako sad na 20 zar nije samo dva ulaze niko ne ispada ?
Odakle jos dva nova kluba?
I kod nas ce biti jednako kola kao i kod njih ako bude trokruzno sa 14 klubova sto je i ocekivano ako se prekine, ranije zapoceti sezonu, da se prije krene sa nogometom.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
4 ulaze, niko ne ispada
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- svrakino1921
- Kontakt:
Al su nam igraci na svake pripreme islizagor1987 je napisao/la: ↑14 maj 2020, 15:13Mitomani imal se za plate makar jedne? Posto pises nebuloze da te napomenem placate i dalje dug drzavi mi smo nas odplatili,plate redovne. Sto se tice stadiona da nas finansira SDA i da nam drzava pokloni zemlju ko vama i mi bi gradili,uostalom toliko ste duzni drzavi,Amawu itd da ima glava da vas zaboli. Sto se taldzija tice jesmol mi duzni treneru par stotina hiljada sa kamatama i jel nama neki trener zbog pozajmice blokirao racun kkuba? Reko samo da vas malo podsjetim uostalom i kredit novi ste digli,a ako si upucen vidio si kako je zavrsila pozajmica od Zirat banke al to ste vi najveci prevaranti u historiji BH sportabombaysaphire je napisao/la: ↑14 maj 2020, 15:00Čuj pitari da naprave nešto svojesvrakino1921 je napisao/la: ↑14 maj 2020, 12:15Stadion Rođeni vec sad dvaput bolji od stadiona pod Bijelim brijegom
Nije mi jasno kako pitari ne mogu nesto ovako organizovat pa napravit i imat nesto svoje
Ovdje trube nesto imaju para tamo vamo
Navijaju da nama banka zaplijeni stadion zbog hipotekarnog kredita
A gledaj sta ljudi rade
Velez gigant
Kopirajte pitari Velez
Pustite nas i nase kredite![]()
![]()
![]()
Oni nemaju ništa svoje , pa te pare koje "imaju" nisu njihove , nestaće preko noći samo da se taldžije u klubu usaglase koliko kome ide ...
Tako se qurčio i košarki i rukometni klub Bosna , svi znamo kako su završili...
- Antipolitika3
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑14 maj 2020, 16:13Mladi igraci su u problemu ovdje. Ovi stariji sto su sta ugrabili para tokom karijere i nisu u tako velikom problemu, ali ova djeca ne smiju propasti zbog ovog. Da hoce reci vise pa i da znas zvanicno nece se nastaviti pa okrenuti se drugim stvarima. Ovo natezanje hoce, nece glupost. Po prvi put dijelim misljenje sa Sindikatom. Npr. koliko u nasim redovima, ali i u drugim klubovima ima igraca iz Hrvatske, Srbije. U ovom vaktu nisu sa svojima nit su ih vidjeli ko zna koliko. Zatvorio ih u Bosni, a ni sam ne znas sta ces.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta uradise od poljoprivrednog dobra i oni nesto pricaju
Jadi moji
Jadi moji
Nastavite vise, da ne slusam ovu dreku. 

Ovo je jedna od najglupljih floskulabombaysaphire je napisao/la: ↑14 maj 2020, 16:20
Zapamti nema jakog Sarajeva bez jakog Želje , i obratno
Nikad u isto vrijeme ta 2 kluba nisu bila jaka, ni blizu....
Uvijek je jedan dobro jaci od drugog, slabiji zapne na derbiju za neku satisfakciju nerijetko ga i dobije....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
VolimTz,
Evo vidis vec dva debila se javljaju, i ti se pitas kako smo izgubili.
Evo vidis vec dva debila se javljaju, i ti se pitas kako smo izgubili.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
I to, a i ponovnim pokretanjem bi klubovi opet koliko toliko novca okrenuli.tcity055 je napisao/la: ↑14 maj 2020, 15:53Upravo iz tog razloga treba pokrenut fudbal. Svakako Savez preko sudija koga je namijenio da povali povalit će a i pomoć nije to ništa novo kod nas. Nek se lopta kotrlja da ne gledamo samo ove strane lige. Nakon dva mjeseca pauze to bi leglo pravo.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑14 maj 2020, 15:39I ovo igraca sto je valjalo ce postat trulež jer ce biti lezi hljebe Da te jedem i tako par mjeseci ce proci a izgubit ce i volju za fudbalom.Ionako nije liga bila cemu pa ce sad jos gora da bude.
Ta priča kako klubovi ne mogu ispratiti uslove koje treba ispuniti, pa kako stvari stoje i na jesen će biti isti uslovi, šta ćemo onda raspustiti skroz ligu.
Ako je rješenje pola godine hibernacije onda

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mislim da je to pogrešan utisak. Svega i svacega je tada nastupalo i glumilo premierligaše. Mislim imena poput Glasinac, Grude, Kozara sve govore kakvih indijanskih klubova je bilo.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑14 maj 2020, 16:38Ovdje je liga po meni bila puno bolja za gledati kad je bilo po 18 klubova koliko vec ne mogu se ni sjetiti.
Liga je dobila na kvaliteti sa smanjenjem klubova. I 12 je puno, idealno bi bilo 10 klubova u PLBIH. Četiri kruga i deri.
Druga je stvar što ispadaju veci klugovi tipa Sloboda ili Velež, a igraju neka Kozara, Mladost, Gošk itd.
Bihacko Jedinstvo, Travnik, Leotar itd su mnogo veci klubovi od pomenutih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.