L velicina bez probe mi moze

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
L velicina bez probe mi moze
To jedino i može biti ali to ne znači da ćemo dobiti trofej, možda dobiješ dres ako nam trofej uteftere a ne samo ligu prvaka.
Isto sam cuo, takodje iz Saveza
cvancika i od mene jeranika... samo nek bude tako.
Fahrudin Solak nakon suspenzije dobio više vremena da piše po forumu.Samozdravlje je napisao/la: ↑14 maj 2020, 01:3214 narednih dana je presudno za STADION .
Za 14 dana cemo znati o prinovama , a za narednih 14 dana o pojacanjima .
Hoce li se prvenstvo nastaviti znat cemo za 14 dana .
ONO STO ZNAMO JESTE DA AKADEMIJI NE TREBA NI DAN , IMAMO JE 5 GODINA . SAMO POJACATI RAD AKADEMIJE .![]()
U tom slučaju, imali bi jedva tri sedmice za pripreme (vjerovatno najmanje od svih klubova u Evropi, a sigurno najmanje u regionu), a nakon završetka iscrpljujučih 11 kola, sedam dana kasnije, čeka nas prva utakmica u Evropi.benko21 je napisao/la: ↑14 maj 2020, 12:42Oni su odlučili, nezavisno od entitetskih vlasti, da imaju odluku da se Premijer liga nastavi 6. juna. Ovo je odrađeno s obzirom na to da UEFA zahtijeva od njih stav, te je bitno da oni imaju donešenu svoju odluku.
Naravno, i dalje se pitaju entitetske i državne vlasti, te isključivo od njih zavisi da li će se prvenstvo igrati ili neće, a to ćemo znati uskoro.
Premijer liga BiH bi se u tom slučaju završila 25. jula ili 2. avgusta, a sezona bi bila okončana finalom Kupa Bosne i Hercegovine.
Pa odmarali su 2 i po mjeseca, 3, kakve veze što bi imali recimo 2 sedmice za pripreme. Samo bi nastavili ritam, što je dobro za nas i bili bi čak u prednosti u odnosu na ostale.Historicar je napisao/la: ↑14 maj 2020, 12:53U tom slučaju, imali bi jedva tri sedmice za pripreme (vjerovatno najmanje od svih klubova u Evropi, a sigurno najmanje u regionu), a nakon završetka iscrpljujučih 11 kola, sedam dana kasnije, čeka nas prva utakmica u Evropi.benko21 je napisao/la: ↑14 maj 2020, 12:42Oni su odlučili, nezavisno od entitetskih vlasti, da imaju odluku da se Premijer liga nastavi 6. juna. Ovo je odrađeno s obzirom na to da UEFA zahtijeva od njih stav, te je bitno da oni imaju donešenu svoju odluku.
Naravno, i dalje se pitaju entitetske i državne vlasti, te isključivo od njih zavisi da li će se prvenstvo igrati ili neće, a to ćemo znati uskoro.
Premijer liga BiH bi se u tom slučaju završila 25. jula ili 2. avgusta, a sezona bi bila okončana finalom Kupa Bosne i Hercegovine.
Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 32 gosta.