Čovjek je napisao knjigu k'o ljubavni roman što se ono kaže. Puno je tu emocija. Ko ovo pročita bit će mu jasno zašto je Željo najveći klub od malih klubova i zašto ga ljudi toliko vole.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
samo što nisi trebao upitnik pretvoriti u uskličnikbistrikboy je napisao/la:Željezničar dobija novi stadion!
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... vi-stadion
AMIN !tm87gigo je napisao/la:Molim te Bože daj da se to sredi zasluzili smo taj stadion, kroz historiju smo prosli sve i svasta, smatrali su nas srpskim, hrvatskim, bosnjackim klubom, ali mi to nismo, mi smo i srpski i hrvatski i bosnjacki klub, mi smo klub iz raje, u ratu su nam unistili nasu ljepoticu, doveli nas do raspada ali uspjeli smo se vratiti jaci i bolji. Bože toliko malo nam treba da smo sretni, netrazimo mi da budemo barcelona, mancester real , milan mi smo zeljo i samo zeljo, ako nam pomognes da napravimo taj stadion onda postoji sansa da se plasiramo u neko vece takmicenje u grupnu fazu, eto netrazim da nas i tu poguras, to nek sami zasluze igraci i rukovodstvo, ali ovo oko stadiona te molim Bože da nam pomognes da se izgradi nasa Grbavica, nasa ljepotica...
dvostruki AMINMU'MIN T.M. je napisao/la:AMIN !tm87gigo je napisao/la:Molim te Bože daj da se to sredi zasluzili smo taj stadion, kroz historiju smo prosli sve i svasta, smatrali su nas srpskim, hrvatskim, bosnjackim klubom, ali mi to nismo, mi smo i srpski i hrvatski i bosnjacki klub, mi smo klub iz raje, u ratu su nam unistili nasu ljepoticu, doveli nas do raspada ali uspjeli smo se vratiti jaci i bolji. Bože toliko malo nam treba da smo sretni, netrazimo mi da budemo barcelona, mancester real , milan mi smo zeljo i samo zeljo, ako nam pomognes da napravimo taj stadion onda postoji sansa da se plasiramo u neko vece takmicenje u grupnu fazu, eto netrazim da nas i tu poguras, to nek sami zasluze igraci i rukovodstvo, ali ovo oko stadiona te molim Bože da nam pomognes da se izgradi nasa Grbavica, nasa ljepotica...
fixator je napisao/la:dvostruki AMINMU'MIN T.M. je napisao/la:MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAStm87gigo je napisao/la:Molim te Bože daj da se to sredi zasluzili smo taj stadion, kroz historiju smo prosli sve i svasta, smatrali su nas srpskim, hrvatskim, bosnjackim klubom, ali mi to nismo, mi smo i srpski i hrvatski i bosnjacki klub, mi smo klub iz raje, u ratu su nam unistili nasu ljepoticu, doveli nas do raspada ali uspjeli smo se vratiti jaci i bolji. Bože toliko malo nam treba da smo sretni, netrazimo mi da budemo barcelona, mancester real , milan mi smo zeljo i samo zeljo, ako nam pomognes da napravimo taj stadion onda postoji sansa da se plasiramo u neko vece takmicenje u grupnu fazu, eto netrazim da nas i tu poguras, to nek sami zasluze igraci i rukovodstvo, ali ovo oko stadiona te molim Bože da nam pomognes da se izgradi nasa Grbavica, nasa ljepotica...![]()
AMIN !
akobogda biće i ovo a onda zbogom žohari
treba ostaviti dio bez stolica za njanje i obavezno im tu napraviti hotdogarubistrikboy je napisao/la:Željezničar dobija novi stadion!
upravo tako...treba jedan dio ostaviti bez stolica jer bi idioti pocupali i razvaliligavran je napisao/la:treba ostaviti dio bez stolica za njanje i obavezno im tu napraviti hotdogarubistrikboy je napisao/la:Željezničar dobija novi stadion!
fixator je napisao/la:dvostruki AMINMU'MIN T.M. je napisao/la:AMIN !tm87gigo je napisao/la:Molim te Bože daj da se to sredi zasluzili smo taj stadion, kroz historiju smo prosli sve i svasta, smatrali su nas srpskim, hrvatskim, bosnjackim klubom, ali mi to nismo, mi smo i srpski i hrvatski i bosnjacki klub, mi smo klub iz raje, u ratu su nam unistili nasu ljepoticu, doveli nas do raspada ali uspjeli smo se vratiti jaci i bolji. Bože toliko malo nam treba da smo sretni, netrazimo mi da budemo barcelona, mancester real , milan mi smo zeljo i samo zeljo, ako nam pomognes da napravimo taj stadion onda postoji sansa da se plasiramo u neko vece takmicenje u grupnu fazu, eto netrazim da nas i tu poguras, to nek sami zasluze igraci i rukovodstvo, ali ovo oko stadiona te molim Bože da nam pomognes da se izgradi nasa Grbavica, nasa ljepotica...
akobogda biće i ovo a onda zbogom žohari
I na kraju niko.GOSPODIN_1921 je napisao/la:Shalke ili Werder na Grbavici za proslavu 90og rodjendana![]()
P.S. SAMO ZA DUSMANE
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Cwirek, TefalTava i 39 gostiju.