Svega mi ja kontao da sam jedini koji to misli. On kad bi se stesao i doveo u red fizički, meni on uopšte nije loš. E sad ne znam kolika mu je plata i to, ali govorim čisto igrački. Isto važi i za Cezara, raja ga uzela na zub, a možda bi nešto i pokazao da nije bio pod vodstvom onog mentola Ješića.Sabinho je napisao/la: ↑13 maj 2020, 12:51Druže meni je Emerson solidan igrač. Sigurno ne onaj koji će odvesti klub u euro natjecanja ili slično, ali kao 12. igrač/prva zamjena, za rotaciju, bio bi dobra opcija. Šteta što dođe u onaj vakat i pod onim okolnostima. Siguran sam da bi više pružio da je došao kasnije.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Znam.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ma Emerson je bio majstor tipa Miske, bas pravi majstor. Ovaj drugi nije ni i ao priliku da se dokaze nesto. Jesic je promasaj stoljeca. Ko ga je doveo treba u hapsanu...AlfredNobel je napisao/la: ↑13 maj 2020, 13:46Svega mi ja kontao da sam jedini koji to misli. On kad bi se stesao i doveo u red fizički, meni on uopšte nije loš. E sad ne znam kolika mu je plata i to, ali govorim čisto igrački. Isto važi i za Cezara, raja ga uzela na zub, a možda bi nešto i pokazao da nije bio pod vodstvom onog mentola Ješića.Sabinho je napisao/la: ↑13 maj 2020, 12:51Druže meni je Emerson solidan igrač. Sigurno ne onaj koji će odvesti klub u euro natjecanja ili slično, ali kao 12. igrač/prva zamjena, za rotaciju, bio bi dobra opcija. Šteta što dođe u onaj vakat i pod onim okolnostima. Siguran sam da bi više pružio da je došao kasnije.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Jesic je doveden na jako slican nacin kao sto su i ovi respiratori dosli. 

- AlfredNobel
- Kontakt:
Ima Emerson taj brazilski šmek, samo kad bi se stesao, dobar bi bio on.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šta izolacija i nedostatak fudbala uradi od ljudi...
Očekujem da neko napiše da je Kramar bio bekčina a la Ashley Cole.
Očekujem da neko napiše da je Kramar bio bekčina a la Ashley Cole.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Napisat cu nesto sto sam upravo cuo od jednog covjeka koji blizak NSBiH
Bicemo proglaseni Sampionima...ako ne bude istina slobodno mi svi yebite mater.
A ako bude istina za mustuluk svi po 1km skupite za novi crni dres koji nemam u kolekciji
Bicemo proglaseni Sampionima...ako ne bude istina slobodno mi svi yebite mater.
A ako bude istina za mustuluk svi po 1km skupite za novi crni dres koji nemam u kolekciji

- feniksptica
- Kontakt:
Od mene cvaja , nek se i za duksa nadje
A i ispostovat cemo te ako ne budemo

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ako ne bude istina, prvim letom bježi iz Sarajeva. I prati sam sebe na radarima.

- AngelDiMaria
- Kontakt:
Doci cemo ti u snove
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Emerson je bio igrač, možda, uz narodne brazilske ritmove. KUD Ayrton Senna - Seljo. Imao je u ligi najbolji pas; jako i nikome.
Spreman sam snositi posljedice a svaki dan cu da vam pisem po 10 stranica ako bude istina da ste pizde ako mi ne kupite duks neki...necu dres...vise nosim dukseve 

Dobićeš čunu od ovce, mi smo pichići udbaški.

Ako imaš trbušinu, kao ja, možda crni dux?
- Orangina85
- Kontakt:
Advokati iz BP 1946 zastupaju Begica...zar jos neko sumnja u nasu titulu 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Orangina85 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 16:19Advokati iz BP 1946 zastupaju Begica...zar jos neko sumnja u nasu titulu![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Orangina85
- Kontakt:
Suska se da ce nam dati i Kup jer smo proslogodisnji osvajaci. Dupla kruna dvije godine zaredomMortemHz je napisao/la: ↑13 maj 2020, 16:21Orangina85 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 16:19Advokati iz BP 1946 zastupaju Begica...zar jos neko sumnja u nasu titulu![]()
![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slučajno smo to načuliOrangina85 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 16:24Suska se da ce nam dati i Kup jer smo proslogodisnji osvajaci. Dupla kruna dvije godine zaredomMortemHz je napisao/la: ↑13 maj 2020, 16:21Orangina85 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 16:19Advokati iz BP 1946 zastupaju Begica...zar jos neko sumnja u nasu titulu![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️