Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Moram ti to provjeriti.. neće još ništa biti jer i dalje imamo onaj ugovor sa NIKE-om do 2021. godine i ističe nekad krajem maja kad bi se i prvenstvo trebalo završiti.
Ako se poništi prvenstvo onda u Evropu trebaju ići prošlogodišnji predstavniciAngelDiMaria je napisao/la: ↑13 maj 2020, 11:38Bagra plava bi da se prekine ne nastavi i ne dodijeli titula, al da svi idu u evropu. Koji su to kompleksasi
ali ali rumeniii se ugradio i to ne treba zataškavatiiiiAngelDiMaria je napisao/la: ↑13 maj 2020, 11:43A gledam usput, svi klubovi da ispune zahtjeve UEFE trebaju da izbjegnu koristenje autobusa, pa su tako npr veci klubovi naredili fudbalerima da dolaze autima.
Sad bih cekao nekog hejtera da kaze kako nismo to obezbijedili a lafo imamo para. Hvala ti Boze na seatima
ja ba skup barelAlfredNobel je napisao/la: ↑13 maj 2020, 12:22Pusti sad seate pitanje je imali love da se šta kane u njih
Druže meni je Emerson solidan igrač. Sigurno ne onaj koji će odvesti klub u euro natjecanja ili slično, ali kao 12. igrač/prva zamjena, za rotaciju, bio bi dobra opcija. Šteta što dođe u onaj vakat i pod onim okolnostima. Siguran sam da bi više pružio da je došao kasnije.
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, GradKamena2, mosarajvosa83, r3m1 i 25 gostiju.