Ovi u Vozućoj nisu bili civili to ti garantujem već oni pravi četnici što su četiri godine terorisali ljude. Džihadiste niko nije podržavao da urade to što su uradili. Ovi jesu bili oni okorjeli četnici ali to obični borci Armije sigurno ne bi uradili.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Hoces da kazes da pripadnici ABiH nikada nisu ubili ratnog zarobljenikaBundesliga je napisao/la: ↑12 maj 2020, 16:57Ovi u Vozućoj nisu bili civili to ti garantujem već oni pravi četnici što su četiri godine terorisali ljude. Džihadiste niko nije podržavao da urade to što su uradili. Ovi jesu bili oni okorjeli četnici ali to obični borci Armije sigurno ne bi uradili.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
Naravno da jesu jer je i tamo bilo ratnih profitera i neljudi ali rijetko. Većinu sitnih zločina koji su se počinili su počinili džihadisti. Kad je neko iz Armije osuđen za zločin nad civilima? Uhvatili su Jurišića u Srbiji i mučili nevinog čovjeka pa ga morali pustiti. Nemjerljivo sa onim šta su radili Srbi i Hrvati, ali ako je ko počinio šta nek odmah odgovara.
Ma pusti pricu, "radili su ovi drugi vise..".Napisao si da "obicni borci armije tako nesto ne bi radili", sto nije tacno!
Tebi su "sitni zlocini" kasapiti, muciti zarobljenika i vratiti ga u vreci?!
Tebi su "sitni zlocini" kasapiti, muciti zarobljenika i vratiti ga u vreci?!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Sami neprijatelji tvrde da im se svašta prikazivalo kakav je to strah bio,dzaba sto su naoruzaniji nego svaki stanovnika Texasa.
A ove slike gore su u svrhu paralele sa kompletnom diskusijom zadnje tri stranice, bukvalno su pobijeni isti tipovi kao sa druge slike, s time sto su imali vise vremena da terorisu (april 92 - septembar 95) i potomci ove ekipice sa gornje slike. Jedna čitava plejada krimogena, 50 godina toksinirnja koja je morala biti suzbijena.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
- Kontakt:
Ne izvrći mi riječi i ne spinuj. Pod sitnim mislim na broj ljudi koji je pobijen što je sitno u poređenju sa onim šta su radili Srbi i Hrvati. Ajde nađi mi gdje je to običan borac Armije RBiH osuđen za nekakav zločin? Pusti šuplje nije tačno. Dokaži to što pričaš. Džihadiste nisu gotivili ni borci Armije RBiH, a da ne pričamo o nečemu drugom. S druge strane mnogi Srbi se i dalje kunu u zločince Mladića, Karadžića i ostale.
Ne mogu ni biti osudjeni zato sto slucajevi leze u fiokama evo vec 25 godina. Tek prosle godine su recimo podignute optuznice protiv nekih ljudi za masakr nad zarobljenicima na Brčanskom ratistu, to mi je onako najsvjeziji primjer...Bundesliga je napisao/la: ↑12 maj 2020, 17:18Ne izvrći mi riječi i ne spinuj. Pod sitnim mislim na broj ljudi koji je pobijen što je sitno u poređenju sa onim šta su radili Srbi i Hrvati. Ajde nađi mi gdje je to običan borac Armije RBiH osuđen za nekakav zločin? Pusti šuplje nije tačno. Dokaži to što pričaš. Džihadiste nisu gotivili ni borci Armije RBiH, a da ne pričamo o nečemu drugom. S druge strane mnogi Srbi se i dalje kunu u zločince Mladića, Karadžića i ostale.

https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=291781
Ko šele kad ih je doveo u red na temi najuspjesnija drzava u sportu , tako i ja dovodim ovdje 

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Naravno da ima pojedinaca koji su radili ružne stvari, ali za razliku od jedne od strana, to nije bio sistem/program, nego neodgovorni pojedinci, koji nisu imali amin od vrha za takve stvari. Velika razlika u nekoj široj slici. Naravno da su za osudu takvi konkretni slučajevi sa bilo koje strane.
Ovo su facebook/klix komentari na neku vijest in real life.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
-
- Kontakt:
I opet mi nisi odgovorio jer ne možeš dati odgovor. Ko je osuđen u Hagu? To sa RTRS-a možeš okačiti mačku o rep. Dodikova televizija koja je na nivou sjevernokorejske televizije. Mogu i ja napisati šta hoćeš ali gdje su dokazi za takve članke?marconato je napisao/la: ↑12 maj 2020, 17:24Ne mogu ni biti osudjeni zato sto slucajevi leze u fiokama evo vec 25 godina. Tek prosle godine su recimo podignute optuznice protiv nekih ljudi za masakr nad zarobljenicima na Brčanskom ratistu, to mi je onako najsvjeziji primjer...![]()
Ne priznaju oni Hag, Srbima samo Bog može sudit.
Stric mi je vracen u vreciBundesliga je napisao/la: ↑12 maj 2020, 17:33I opet mi nisi odgovorio jer ne možeš dati odgovor. Ko je osuđen u Hagu? To sa RTRS-a možeš okačiti mačku o rep. Dodikova televizija koja je na nivou sjevernokorejske televizije. Mogu i ja napisati šta hoćeš ali gdje su dokazi za takve članke?marconato je napisao/la: ↑12 maj 2020, 17:24Ne mogu ni biti osudjeni zato sto slucajevi leze u fiokama evo vec 25 godina. Tek prosle godine su recimo podignute optuznice protiv nekih ljudi za masakr nad zarobljenicima na Brčanskom ratistu, to mi je onako najsvjeziji primjer...![]()

"...13 boraca Vojske Republike Srpske"
"...pripadnici tzv. Armije Republike BiH"
Iskreno dalje ne moram i ne zelim citati.
"...pripadnici tzv. Armije Republike BiH"
Iskreno dalje ne moram i ne zelim citati.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
@marconato
Pusti bola priče. Svaka strana ima svoju priču. Inače, vi dok ne prođete katarzu, mi nemamo o čemu diskutovati s vama. Inače, svaki ratni zločinac neovisno s čije strane bio treba biti izveden pred lice pravde i treba da mu se sudi. Kraj priče.
Pusti bola priče. Svaka strana ima svoju priču. Inače, vi dok ne prođete katarzu, mi nemamo o čemu diskutovati s vama. Inače, svaki ratni zločinac neovisno s čije strane bio treba biti izveden pred lice pravde i treba da mu se sudi. Kraj priče.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
Žao mi je. Što se mene tiče ko god je uradio takvo nešto treba odgovarati. Ne postoji isprika za takve stvari.
Ovo su facebook/klix komentari na neku vijest in real life.

[/quote]
ako se dobro može popratiti ovo urlanje , ovi što ih je više su antifašisti (antifašisti u Sarajevu

a ovaj u papučama što napušta skup je fašista
Morel se postit ljudinoSviuodbranu je napisao/la: ↑12 maj 2020, 15:50Da ,kada su oni mogli 8500 civila za tri dana, iz zasticene zone sve ih je trebalo porokat. Na iste svirepe nacine. U Ahmicima su sigurno bili mudzahedini..jel de...U logorima po Hercegovini sve vojska...yebem li vam pleme umobolno.
Mnogo ti branis ustase, nije krv voda.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ne sumnjam da ti je zao, ali ne mozes da tvrdis neke stvari za koje ne znas ili nisi upucen!Bundesliga je napisao/la: ↑12 maj 2020, 17:46Žao mi je. Što se mene tiče ko god je uradio takvo nešto treba odgovarati. Ne postoji isprika za takve stvari.
Ja imam takvu tragediju da bih po tumacenju nekih pojedinaca ovde "trebao" da mrzim sve Bošnjake, ali ja zapravo nikog ne mrzim! Sto bih mrzio tebe ili bilo koga s ovog foruma ko nema nista s tim?!
Naravno da svi zlocinci trebaju da odgovaraju, ali vidis da tako, nazalost, nije u praksi...

Enver Hadzihasanovic (general) te Esad Landzo, sto se tice Haga.Bundesliga je napisao/la: ↑12 maj 2020, 17:33I opet mi nisi odgovorio jer ne možeš dati odgovor. Ko je osuđen u Hagu? To sa RTRS-a možeš okačiti mačku o rep. Dodikova televizija koja je na nivou sjevernokorejske televizije. Mogu i ja napisati šta hoćeš ali gdje su dokazi za takve članke?marconato je napisao/la: ↑12 maj 2020, 17:24Ne mogu ni biti osudjeni zato sto slucajevi leze u fiokama evo vec 25 godina. Tek prosle godine su recimo podignute optuznice protiv nekih ljudi za masakr nad zarobljenicima na Brčanskom ratistu, to mi je onako najsvjeziji primjer...![]()
A inace, bilo je zlocina sa nase strane, poput onog u Trusini kod Konjica. Ali, takve stvari ne mozes kontrolisati i to su vecinom psihopate samostalih bataljona, diverzanti te ljudi koji u odredjenim situacijama nisu slusali naredbe nadredjenih.
Znam lika iz konjicke opcine i ljude kojima su poznati njegovi zlocini sredinom '92. dok jos nije formirana 443. brdska brigada, a kasnije je bio i pripadnik iste. Dobio 3 godine, odsluzio godinu i po u Mostaru.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 12 maj 2020, 18:03, ukupno mijenjano 3 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Pa mi u praksi možemo vidjeti i da se oni presuđeni ratni zločinci slave kao heroji pa nikad nisam primjetio da ti smeta što je malo i žalosno s obzirom kako kažeš da i sam imaš civilne žrtve rata u porodici.