Ako je kod tebe na stolu stolnjak iz Binga od 4KM, ima ih kod kojih je rucni rad od 150!NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑11 maj 2020, 23:29Pa ti si to uslikao nisam ja. Kad sam vidio ono heklano podsjeti me na kraj sedamdesetih i modu interijera tog vremenaMMM je napisao/la: ↑11 maj 2020, 23:23Stara drtino, sad su televizori debeli 3cm, il ti imas jos guzonju lampaša?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑11 maj 2020, 23:02
Kada 77 clanova od igraca i uposlenika kluba pogine za narodno oslobodilacku borbu moras ponosan biti. Nisu na koljenima docekali Her Shmita iz Ahena i pusili mu kitu ko nekiali neces me komsija aka ljakse sa heklanim na tv-u uvuci u tu tematiku kojom se hranis
Stiven zibje bola nakucaj jos 2000 postova pa mozda zasluzis da to procitam i odgovorim. Evo i tebi ko komsiji![]()
![]()
bjeri bola komsija demode si
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Jeli ti rucni rad na trosjedu?MMM je napisao/la: ↑12 maj 2020, 08:12Ako je kod tebe na stolu stolnjak iz Binga od 4KM, ima ih kod kojih je rucni rad od 150!NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑11 maj 2020, 23:29Pa ti si to uslikao nisam ja. Kad sam vidio ono heklano podsjeti me na kraj sedamdesetih i modu interijera tog vremenabjeri bola komsija demode si
![]()

????PappiPapp je napisao/la: ↑12 maj 2020, 08:16Jeli ti rucni rad na trosjedu?MMM je napisao/la: ↑12 maj 2020, 08:12Ako je kod tebe na stolu stolnjak iz Binga od 4KM, ima ih kod kojih je rucni rad od 150!NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑11 maj 2020, 23:29
Pa ti si to uslikao nisam ja. Kad sam vidio ono heklano podsjeti me na kraj sedamdesetih i modu interijera tog vremenabjeri bola komsija demode si
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Podveležac misli da je samo drkanje, ručni rad!

- Beduin
- Kontakt:
JambolijePappiPapp je napisao/la: ↑12 maj 2020, 08:16Jeli ti rucni rad na trosjedu?MMM je napisao/la: ↑12 maj 2020, 08:12Ako je kod tebe na stolu stolnjak iz Binga od 4KM, ima ih kod kojih je rucni rad od 150!NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑11 maj 2020, 23:29
Pa ti si to uslikao nisam ja. Kad sam vidio ono heklano podsjeti me na kraj sedamdesetih i modu interijera tog vremenabjeri bola komsija demode si
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A na Koncaru keramicke figure leoparda, orla...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Orangina85
- Kontakt:
Citav fokus se prebacio na rs a nije ni federacija zvanicno dozvolila da se igra. Savez je jos uvijek najmanje odgovoran
-
- Kontakt:
Ne pita se tu ni savez ni federacija ni rs. Sarajevo se pita! Nismo jos odlucili sta cemo i kako dalje, vagamo ponude, gledamo sta je najbolje za nas. Kad odlucimo javicemo vam. Bicete pravovremeno obavjesteni 

Sve se već zna, dobro isplanirano i koordinirano. Savezu idu izbori, i to je to. Doći će tekma repke, vidimo se na njoj , klošari. 9 miliona drže u šteku za "projekte" za "seminare" a pare su planirane za pomoć klubovima i pomoć za nastavak lige... KLOŠARI !!!!
Da hoce uefa skratuti ova pretkola i skrstiti broj ucesnika, a da ispadaju oni koji ne zavrse prvenstvo. U BL bi prva utakmica sutra vec krenula 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Neće moći bježati vječno, ove stvari koje se sad spominju oko tunela i sličnih stvari će po svemu sudeći trebati i za iduću sezonu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nego ljudi šta vi mislite, vidim Terzić sve više spominje regionalnu ligu za Mađarima, Bugarima i Rumunima (nije za regionalnu ligu ex-yu zbog ratnih dešavanja). Holadnija i Belgija gotovo sigurno kreću sa reginalnom ligom. Ja mislim da će si u tom smijeru kretati pravac i kod nas u narednoj deceniji. Sad je samo pitanje koja kombinacija će biti (Sloveija, Hrvatska, BiH, Crna Gora o.O)
Ne vidim intres Hrvatske ili Srbije da igra ligu sa nasim klubovima.FoSte95 je napisao/la: ↑12 maj 2020, 10:18Nego ljudi šta vi mislite, vidim Terzić sve više spominje regionalnu ligu za Mađarima, Bugarima i Rumunima (nije za regionalnu ligu ex-yu zbog ratnih dešavanja). Holadnija i Belgija gotovo sigurno kreću sa reginalnom ligom. Ja mislim da će si u tom smijeru kretati pravac i kod nas u narednoj deceniji. Sad je samo pitanje koja kombinacija će biti (Sloveija, Hrvatska, BiH, Crna Gora o.O)
Ta liga je smece u bilo kojoj kombinaciji, kao i exYu regionalna.FoSte95 je napisao/la: ↑12 maj 2020, 10:18Nego ljudi šta vi mislite, vidim Terzić sve više spominje regionalnu ligu za Mađarima, Bugarima i Rumunima (nije za regionalnu ligu ex-yu zbog ratnih dešavanja). Holadnija i Belgija gotovo sigurno kreću sa reginalnom ligom. Ja mislim da će si u tom smijeru kretati pravac i kod nas u narednoj deceniji. Sad je samo pitanje koja kombinacija će biti (Sloveija, Hrvatska, BiH, Crna Gora o.O)
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Srbija nece htjeti sa hrvatima iz bezbjednosnih razloga a sa bih zbog kvaliteta. Madjari, rumuni, bugari... mozda cehe jos pokusaju uvuci.
To se poteže ima 10 godina. Nema od tog ništa.
Generalni sekretar FSRS
“Nas u ovom trenutku najviše zanima status posljednjeplasirane Zvijezde 09, koja će u slučaju da prvenstvo bude nastavljeno, nažalost, veoma teško opstati u premijerligaškom društvu. Međutim, ako se desi da šampionat ne bude nastavljen realna opcija je da iz elite BiH niko ne ispada, što bi značilo da će klub iz etno-sela Stanišići i dalje biti član Premijer lige”, dodao je Valjić.

“Nas u ovom trenutku najviše zanima status posljednjeplasirane Zvijezde 09, koja će u slučaju da prvenstvo bude nastavljeno, nažalost, veoma teško opstati u premijerligaškom društvu. Međutim, ako se desi da šampionat ne bude nastavljen realna opcija je da iz elite BiH niko ne ispada, što bi značilo da će klub iz etno-sela Stanišići i dalje biti član Premijer lige”, dodao je Valjić.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
De procitajte jos jednom gdje ja to spojih hrvatsku i srbiju
Govorim za nasu ligu, ako bi se krenulo u tom pravcu i mi bi morali s nekim. Mozda samo BiH i CG ligu da formiraju

Govorim za nasu ligu, ako bi se krenulo u tom pravcu i mi bi morali s nekim. Mozda samo BiH i CG ligu da formiraju

Imal kakva opcija da Olimpik ostane gdje jeste
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Đetići su pucali po Mostaru matere im se najebem!
Koji će nam qrac zajednička liga? Nema velika većina financija za to.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
imate odvojenu temu za prepucavanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.