Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

let3
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la let3 » 11 maj 2020, 23:31

Hoce li više krenuti lopta sa centra :pray: odužilo se ovo pravo, raja popizdila od ove korone i poželila utakmice, jbm ti više forumska prepucavanja i šupljiranja.

Pitice, spremite se za novo trpanje :opaopa:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 11 maj 2020, 23:32

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
11 maj 2020, 23:14
Jok trebali bi ga hvaliti. Tri boda iza Sarajeva kojeg su dva puta masakrirali ove sezone. Koliki god animozitet imao prema njima treba biti realan i razumjeti ih. Isto kao prema Celiku koji ima sansu da se spasi ispadanja ako se nastavi liga. Neka pobjedi fudbal. Nastaviti prvenstvo
Ma meni je to najmanji problem u svemu, eto nek im i daju titulu. Ali šta dalje?

Kad vidiš kako se nose sa ovom situacijom sad šta da očekujemo kako će se nositi za mjesec, dva, kad još gora situacija u klubovima i ligi bude.

A šta tek očekivati kad ovaj mafijaš zasjedne na prvu fotelju bh. fudbala, kad već ovako prkosi svima, ejvala..
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 maj 2020, 23:36

Osim13 je napisao/la:
11 maj 2020, 23:32
11 maj 2020, 23:14
Jok trebali bi ga hvaliti. Tri boda iza Sarajeva kojeg su dva puta masakrirali ove sezone. Koliki god animozitet imao prema njima treba biti realan i razumjeti ih. Isto kao prema Celiku koji ima sansu da se spasi ispadanja ako se nastavi liga. Neka pobjedi fudbal. Nastaviti prvenstvo
Ma meni je to najmanji problem u svemu, eto nek im i daju titulu. Ali šta dalje?

Kad vidiš kako se nose sa ovom situacijom sad šta da očekujemo kako će se nositi za mjesec, dva, kad još gora situacija u klubovima i ligi bude.

A šta tek očekivati kad ovaj mafijaš zasjedne na prvu fotelju bh. fudbala, kad već ovako prkosi svima, ejvala..
Brato zasto bi im davali titulu ako postoje sve preduslovi da se liga nastavi. Siguran sam da 95 posto pitara zeli nastavak i da ta titula bude cista kao suza. Isto tako ako je Zeljo kojim slucajem osvoji. Moze i Zrinski umjesati prste. Jeste 7 bodova ali ima 11 kola. Samo papak moze natezati da se prekine prvenstvo i sam sebe da udaljava od gledanja svog kluba. Vrijednija mi je sekunda gledanja Veleza od icega na svijetu. Jedino sam ispunjen kada Velez igra. Venem dva mjeseca
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 11 maj 2020, 23:41

11 maj 2020, 23:36
Vrijednija mi je sekunda gledanja Veleza od icega na svijetu. Jedino sam ispunjen kada Velez igra. Venem dva mjeseca
100%.

Što neko napisa na našoj temi, da se hoće lopta zakotrljati pa makar i izgubili odma, poželio se čovjek i nervirati :mrgreen:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 maj 2020, 23:45

Osim13 je napisao/la:
11 maj 2020, 23:41
Vrijednija mi je sekunda gledanja Veleza od icega na svijetu. Jedino sam ispunjen kada Velez igra. Venem dva mjeseca
100%.

Što neko napisa na našoj temi, da se hoće lopta zakotrljati pa makar i izgubili odma, poželio se čovjek i nervirati :mrgreen:
Haj pomakni se s mjesta
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 maj 2020, 23:47

slika
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 11 maj 2020, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 11 maj 2020, 23:47

LjoZee je napisao/la:
11 maj 2020, 23:45
Osim13 je napisao/la:
11 maj 2020, 23:41
100%.

Haj pomakni se s mjesta
Igrali bi sa Čelikom prvu, nemam se ja tu šta micati.
:mrgreen:

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 11 maj 2020, 23:48

Mi u Zenici se nismo uželili nogometa. Viva corona

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 11 maj 2020, 23:50

Najsmijesnije je sto neko misli da, ako se zakotrlja, ce Zeljo biti prvak. Ko to ba moze garantovati? Mozes biti prvi a mozes zavrsiti i peti. Pogotovo mi sa oscilacijama na domacem terenu. To je draz fudbala. Ali daj da se na terenu sve odigra jer imaju svi preduslovi. To je jedino posteno. Nije fer ni ponistiti sezonu, za koji **** se 12 ekipa borilo?

O psiholoskom aspektu ne treba ni govoriti. Zivotom garantujem da bi se i siroj javnosti podigao moral i neki optimizam u bolje sutra. Fudbal je velika pokretacka snaga, zalosno bi bilo dati je u ruke neznalica i politicara da se sa njom igraju kako im pase u datom momentu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 maj 2020, 23:54

MortemHz je napisao/la:
11 maj 2020, 23:47
slika
Vidio sam ga skoro (prije korone) kod Ekonomske u onom autu sto vam vozaju puleni. Iskreno onoliki covjek precudno izgleda u onakvom manjem autu. :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 12 maj 2020, 00:04

Treba Sarajevo proglasiti sampionom i nek nas predstavlja u evropi. Iz lige izbaciti velez i zvijezdu, oni su ionako navikli na nizi rang. I mirna Bosna

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 12 maj 2020, 00:06

TheIvicnjak je napisao/la:
12 maj 2020, 00:04
Treba Sarajevo proglasiti sampionom i nek nas predstavlja u evropi. Iz lige izbaciti velez i zvijezdu, oni su ionako navikli na nizi rang. I mirna Bosna
Svaka čast, zdravo razmišljanje.
Uostalom, ne bi liga osjetila izostanak ovih navedenih klubova, klubova bez trofeja, dugogodišnji drugoligaši.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 maj 2020, 00:12

kerimatomic1921 je napisao/la:
11 maj 2020, 23:50
Najsmijesnije je sto neko misli da, ako se zakotrlja, ce Zeljo biti prvak. Ko to ba moze garantovati? Mozes biti prvi a mozes zavrsiti i peti. Pogotovo mi sa oscilacijama na domacem terenu. To je draz fudbala. Ali daj da se na terenu sve odigra jer imaju svi preduslovi. To je jedino posteno. Nije fer ni ponistiti sezonu, za koji **** se 12 ekipa borilo?

O psiholoskom aspektu ne treba ni govoriti. Zivotom garantujem da bi se i siroj javnosti podigao moral i neki optimizam u bolje sutra. Fudbal je velika pokretacka snaga, zalosno bi bilo dati je u ruke neznalica i politicara da se sa njom igraju kako im pase u datom momentu.
Ko realan misli da bi Zeljeznicar bio prvak?
Pa niti jedan argument nema za to.
Mali broj adekvatnih igraca u rosteru i kratka klupa, koji bi itekako dosli do izrazaja u igranju srijeda-subota. Stari igraci, zamisli kako je na njih djelovao ovaj period bez treninga i u kakvom su fizickom stanju sad? A ide ljeto i vrucine, a utakmica svaki treci dan. Sigurno manji motiv, radi zaostalih primanja. Realno, losiji igracki kadar nego Sarajevo i Zrinjski.
Plus, bodovni zaostatak za prvim.

Volio bih da se napravi anketa o potencijalnom sampionu, ali da ne glasaju navijaci Zeljeznicara, Zrinjskog i Sarajeva. Cisto da vidimo kako neutralni navijaci vide stanje.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 12 maj 2020, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 12 maj 2020, 00:17

Nego jel idemo do tih garaza u BL ili ne ?
!

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 12 maj 2020, 00:23

Igraci Borca zadnju platu dobili za decembar, zalila se 2 3 igraca i Vico im poslao na vrata "kucnu posjetu" i rijesio to na nacin kako on to najbolje zna. I da se oni zalazu za nastavak prvenstva, ne budite smijesni :urnebes:
Forzza Velez

OdmutNicaze1988
Kontakt:

Post Postao/la OdmutNicaze1988 » 12 maj 2020, 00:33

11 maj 2020, 18:56
OdmutNicaze1988 je napisao/la:
11 maj 2020, 13:02

Rekao sam ti decko.Moja usta nisu puna Veleza,niti jednom nisam spomenuo Velez,dok tvoja usta su puna Čelika i Zenice i ocito je da ti imas problem sa tim sto mi u ovih 25 godina koliko se fudbal igra u Drzavi Bosni i Hercegovini nismo nikada ispali sto smo mogli par puta i jedno trebali ali to je nas razlog i nasa stvar kako mi opstajemo.Ja sam se i vise nego sto ti mislis brinuo o svom klubu a najbolji dokaz je da me i ne poznes i ne znas sta sam ja uradio za svoj klub i navijace u ovih 22 godine koliko sam Isao na utakmice a na jugu sam proveo 19 godina.
Tvoj problem i jest Čelik jer ga u svakom drugom postu spomenes znaci da ima tu nesto.
Ili ga mrzis iz dna duše ili ga potajni simpatises.
A za tvoju informaciju ja o Velezu nisam nikad nista rekao ili napisao.
Ti si taj koji je opsjednut postovima ljudi iz Zenice i to je ponajviše sto te boli sto nismo Nikada igrali prvu ligu federacije kao sto ste vi.
Pa druze to je tvoj bol moj nije jer moj klub i kad i ako ispadne u federalnu ili zadnju ligu u Drzavi ja cu ga s ponosom svugdje predstavljati i diciti se klubom koji je osvojio srednjoevropski kup,klub koji je trofejniji od Veleza a znam da se dicis time sto ste u Jugoslaviji igrali vise puta premijer ligu od nas ali to je samo istorija.
Ti si se tad kao i ja mucko u jajima ali ne sporim tu istoriju sta je bilo prije par desetina godina a sta je u zadnjih par desetina godina.
Previse se ofiras cinjenicom da si jako negativno slab na Čelik i ne ti vec vecina navijaca Veleza na ovom forumu al kao sto rece gore to je vas problem druze.

I nakraju ja nisam vidio niti procitao nesto da mi se neko smije na ovom forumu kao sto si rekao.
Ispravi me ako griješim al jos jedna stvar je ocigleda previse te boli moje Hladno pisanje i ne davanje značaju tvojim postovima koji su upuceni ka meni ili moj gradu ili klubu.To tebe **** sto me nisi isprovocirao niti ces me isprovocirati jer ocito si zelenog misljenja sa crveno usijanom glavom punom gnjeva prema ljudima koji klub do sada nikada nije ispao dok postoji Drzava Bosna i Hercegovina.
Normala si lik pa cu ti u tom tonu i odgovoriti. Vidim pravis neke usporedbe Veleza i Celika koji je kroz istoriju bio vise drugoligas i treceligas nego rame uz rame sa najboljim. Da krenemo od pocetka kao prvo mladji ste preko 20 godina i nemate kao klub ucesce u NOB-u i onom ratu. Nemate narodne heroje dok je Velez dao 77 poginulih. Kroz istoriju ste non stop bili drugoligasi i taj srednjoevropski kup je takmicenje koje je imalo slabiji rejting od Velezovog februarskog turnira. Velez je dva puta osvojio kup,cetri puta igrao finale,dva puta bili vicesampioni,igrali 1/4 kupa uefa,igrali poslje toga 1/8. Jedini mi i Sloboda smo pobjedjivali klubove iz lige petice u regularnom uefa takmicenju oni Las Palmas a mi Derbi i Borusiju,najbolje rangirani bh klub u evropskim takmicenjima svih vremena 43 mjesto,nanijeli Zvezdi i Dinamu njihove najvece poraze u istoriji,igrali sa Palmeirasom Penarolom,dovodili trece sa svjetskog prvenstva na turnir,kucali Bijeli brijeg sa 35 000 ljudi. Kao navijacka grupa osnovani 7 godina prije vas i avangarda ove scene. Drzimo rekorde u najvecim gostovanjima i prije i poslje rata. I ti mi se svezao nekih trofeja dok ste igrali zaobidjeni od rata i kad su Aca Obad ,Dzeno Segetalo i Bebanic s linije isli na gostovanje. Stipu brato imas ove iz Doboja kod Kaknja. Njima mozes prosipati te price :thumbup:
Ja ne znam nesto da li sam ja pravio usporedbu sa istorijom ili tvoj Covjek.
Ja niti sam nabrajao istoriju Čelika niti Veleza.
Ja nemam nista protiv Veleza kako ne svatate ljudi.
Vi ste ti koji se palite na pojedine ljude iz zenice i prepucavate sa sa njima.Ja niti se prepucavam sa vama niti zelim to.
Svako ima svoj klub i neka ga voli koliko hoce.Ja ne dam na svoje niti cu kad dati i to je jedina istina i mjerilo ovog.
Ja kao sto tvoj prijatelj iz grada kaze ne shvatam ozbiljno forum kao sto on mislio,ali ja forum smatram za razmijenu misljenja drugih navijaca iz iste drzave,mozda nauci neko od nekog nesto al isto tako ne shvatam ga za mjesto sprdancije i podjebavanje.
ok moze i ti ali post dva uz dozu normaliteta a ne ko vi pojedini na nakacili se na nacionalizam na stav bivse drzave sta je bilo prije x godina kako je moj babo i tvoj tata kako je ovaj onaj.
Ljudi 21vijek je ldrastite vec jednom i manite se istorije sta je bio 1965.
Ja nisam zagovornik mrznje na forumu ako mozemo normalno razmijenjivati misljenja ok al ako ce svaka druga primjer tvoja biti ma vi iz zenice ma vi celik ma mi kad smo osvajali 1963 ma mi kad smo u Jugoslaviji.
Ljudi Bosna i Hercegovina je vijek 21 sezona 2019/2020 nije revolucija nego evolucija se desila do sada.
Uzivaj navijaj za svoje ako ne mozemo se normalno zajebavati na forumu onda zaobidjite moje postove i to je to.
Zivi mi i zdravi bili ;)
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 12 maj 2020, 00:40

Evander je napisao/la:
12 maj 2020, 00:12
kerimatomic1921 je napisao/la:
11 maj 2020, 23:50

Ko realan misli da bi Zeljeznicar bio prvak?
Pa niti jedan argument nema za to.
Mali broj adekvatnih igraca u rosteru i kratka klupa, koji bi itekako dosli do izrazaja u igranju srijeda-subota. Stari igraci, zamisli kako je na njih djelovao ovaj period bez treninga i u kakvom su fizickom stanju sad? A ide ljeto i vrucine, a utakmica svaki treci dan. Sigurno manji motiv, radi zaostalih primanja. Realno, losiji igracki kadar nego Sarajevo i Zrinjski.
Plus, bodovni zaostatak za prvim.

Volio bih da se napravi anketa o potencijalnom sampionu, ali da ne glasaju navijaci Zeljeznicara, Zrinjskog i Sarajeva. Cisto da vidimo kako neutralni navijaci vide stanje.
Jeste, djelimicno se slazem. Samo nema starca bez udarca. I to 8 komada. To je fudbal, a ovi hoce da nam to oduzmu. Lopovi, hostapleri i sta sve ne. To nije posteno. Pogotovo ne imajuci u vidu s kojim parama raspolazu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 12 maj 2020, 00:52

jel ovo tobe i dalje urnebesno lose loži
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 12 maj 2020, 01:25

Jbo majku pitari racunaju sanse za titulu na papiru :lol: Da ste vrsni u tome,željo bi zaostajao 15 bodova i ispao iz kupa
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 maj 2020, 06:05

Pa bi da nije sudija iz tog mrskog saveza :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.