Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Zašto koji **** zapnu mailovi u outbox i prde tu po pola sata prije nego se pošalju
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Kako je popizdio Niksic sto se rebalansom na svim nivoima smanjuje finansiranje stranki u BiH.Prvi se javio.
Sta kaze udar na opoziciju
Pa ti si socijaldemokrata, za narod, drzavu za covjeka vi ste to trebali predloziti i realizovat a ne kukat
Svi su ba isti, lopov do lopova kriminalci lezihljebovici pogan bjelosvjetska. Daj hljeba dzaba....majke vam ga svima

Sta kaze udar na opoziciju

Pa ti si socijaldemokrata, za narod, drzavu za covjeka vi ste to trebali predloziti i realizovat a ne kukat

Svi su ba isti, lopov do lopova kriminalci lezihljebovici pogan bjelosvjetska. Daj hljeba dzaba....majke vam ga svima
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Drape je napisao/la: ↑11 maj 2020, 20:01Naše karikature od antifašista sa svojim stavom "sve je to trebalo pobiti" su radikalnije od Ive Goldsteina, Jevreja, najvećeg postojećeg kritičara NDH koji opet jasno kaže: "Na Bleiburgu i kasnije na Križnom putu stradao je jedan broj nevinih koji nisu trebali stradati - za mnogo njih, ako su i bili nešto krivi, smrt je bila vjerojatno prestroga kazna."

Baš izgledaju nevino. A nisu ni vojnici NDH, kvislinške smećarije i ubilačke ruke, je l' de? No su kuhari i zidari NDH? I nisu se predali kad su pale Sile Osovine nego su se predali kad su SO držale moć?
Amnestirati vojsku NDH je poraz etike, a ti si svakako neki ustašofil. Vjerovatno im je trebalo pružiti ruku i zaboraviti logore koje su "štitili", privodeći i vješajući sve koji nisu bili njihove rase? A? Jesi li čitao ikad taj endehazijski nazoviPravilnik o rasama? Danas bi, da ih nisu satrli, imao više palančara kakav si i sam. I više bi takvih umotrofičara evociralo ideju nacizma. Šteta što ih više nisu odstranili. Zmija se tuče u glavu.
@Giljotina, kao i uvijek, oštro i u kost.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
https://www.klix.ba/magazin/bh-glumci-i ... /200511160
E sad ste im je.bali mater. Sad će znat na koga su namjerili.
Šta glume oviBlejzer10 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 23:42https://www.klix.ba/magazin/bh-glumci-i ... /200511160

Let's talk about SIX baby!
under/over koliko je maloljetnika zguzio Vinko
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Fascinantno mi je koliko su van dodira sa stvarnošću nekad. Bh verzija pjevanja ImagineFowl95 je napisao/la: ↑12 maj 2020, 00:10Šta glume oviBlejzer10 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 23:42https://www.klix.ba/magazin/bh-glumci-i ... /200511160
![]()
GOAT memeBlejzer10 je napisao/la: ↑12 maj 2020, 01:32Fascinantno mi je koliko su van dodira sa stvarnošću nekad. Bh verzija pjevanja ImagineFowl95 je napisao/la: ↑12 maj 2020, 00:10Šta glume oviBlejzer10 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 23:42https://www.klix.ba/magazin/bh-glumci-i ... /200511160
![]()

Let's talk about SIX baby!
Eno Pezic poziva narod sa ovih prostora da doniraju 1000eura za neki dzemat u minhenu hahahahaha
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Povampireni antifašisto, ja sam citirao Jevreja, čovjeka koji je život proveo istraživajući zločine NDH i napisao je knjigu debelu "metar" o zločinima u Jasenovcu i on opet govori da se na Bleiburgu dogodio zločin u kojem su stradali i nevini. Da li je i Goldstein "ustašofil"?Giljotina je napisao/la: ↑11 maj 2020, 23:10Drape je napisao/la: ↑11 maj 2020, 20:01Naše karikature od antifašista sa svojim stavom "sve je to trebalo pobiti" su radikalnije od Ive Goldsteina, Jevreja, najvećeg postojećeg kritičara NDH koji opet jasno kaže: "Na Bleiburgu i kasnije na Križnom putu stradao je jedan broj nevinih koji nisu trebali stradati - za mnogo njih, ako su i bili nešto krivi, smrt je bila vjerojatno prestroga kazna."
Baš izgledaju nevino. A nisu ni vojnici NDH, kvislinške smećarije i ubilačke ruke, je l' de? No su kuhari i zidari NDH? I nisu se predali kad su pale Sile Osovine nego su se predali kad su SO držale moć?
Amnestirati vojsku NDH je poraz etike, a ti si svakako neki ustašofil. Vjerovatno im je trebalo pružiti ruku i zaboraviti logore koje su "štitili", privodeći i vješajući sve koji nisu bili njihove rase? A? Jesi li čitao ikad taj endehazijski nazoviPravilnik o rasama? Danas bi, da ih nisu satrli, imao više palančara kakav si i sam. I više bi takvih umotrofičara evociralo ideju nacizma. Šteta što ih više nisu odstranili. Zmija se tuče u glavu.
Svakako je jasno da je uzaludno tebi bilo šta govoriti, ti ćeš se opet probuditi ujutro zadovoljan misleći da si pametan, pa još i antifašista.
Bilo je nevinih ali misa je za zločince i i ideju ustašluka ne za te nevine.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Vinko Puljic i ostali povampireni ustase samo cekaju pravi momenat, sve zele pobit.
Sta nije uredu s vasim mozgom? Znate li kolko je pogresno mislit da je nekome fasizam i ustastvo nesto dobro? Pa jeste li vi normalni? Ko vam drma kavez?
Janmogi pomislit da pojedinac glup i lud,ali optuzivat citav jedan narod za takvo nesto je bolesno, ali nista neuobicajno, ocito. Probudi se, miwlim da se ljudi brigaju sta ce sutra bit, oce prezivit, otic u Njemacku, a ne da se brinu o 45toj. To je zadaca foruma i slicnih platformi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Norton iz Fight Cluba = Captain4.
Tačno ne znam šta ću više, jučer spavao 4h i opet mi se sad ne spava. Haman da je hodža zadnja opcija.
Tačno ne znam šta ću više, jučer spavao 4h i opet mi se sad ne spava. Haman da je hodža zadnja opcija.

"We need to suffer. And we need to fight."
Kakvo crno spavanje, čim se malo ulijenim, usjedim, bez iole fizičkog aktivizma, zapim u ponoć budim se u 06:00.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
There is joke somewhere here. Tešanj, Gračanica, Kladanj, Gornja Tuzla su poznata ustaška mjesta.
Nullius in verba
Pa taj Puljić se rukama i nogama borio da se kosti Ivana Šarića prebace iz Španije u Sarajevo. I uspio je, bruka.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Hinja Puljic, pokazao je svoje pravo lice nakon slucaja Praljak. Ovo je samo nastavak ustasluka.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.