Pitice, spremite se za novo trpanje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma meni je to najmanji problem u svemu, eto nek im i daju titulu. Ali šta dalje?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑11 maj 2020, 23:14Jok trebali bi ga hvaliti. Tri boda iza Sarajeva kojeg su dva puta masakrirali ove sezone. Koliki god animozitet imao prema njima treba biti realan i razumjeti ih. Isto kao prema Celiku koji ima sansu da se spasi ispadanja ako se nastavi liga. Neka pobjedi fudbal. Nastaviti prvenstvo
Brato zasto bi im davali titulu ako postoje sve preduslovi da se liga nastavi. Siguran sam da 95 posto pitara zeli nastavak i da ta titula bude cista kao suza. Isto tako ako je Zeljo kojim slucajem osvoji. Moze i Zrinski umjesati prste. Jeste 7 bodova ali ima 11 kola. Samo papak moze natezati da se prekine prvenstvo i sam sebe da udaljava od gledanja svog kluba. Vrijednija mi je sekunda gledanja Veleza od icega na svijetu. Jedino sam ispunjen kada Velez igra. Venem dva mjesecaOsim13 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 23:32Ma meni je to najmanji problem u svemu, eto nek im i daju titulu. Ali šta dalje?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑11 maj 2020, 23:14Jok trebali bi ga hvaliti. Tri boda iza Sarajeva kojeg su dva puta masakrirali ove sezone. Koliki god animozitet imao prema njima treba biti realan i razumjeti ih. Isto kao prema Celiku koji ima sansu da se spasi ispadanja ako se nastavi liga. Neka pobjedi fudbal. Nastaviti prvenstvo
Kad vidiš kako se nose sa ovom situacijom sad šta da očekujemo kako će se nositi za mjesec, dva, kad još gora situacija u klubovima i ligi bude.
A šta tek očekivati kad ovaj mafijaš zasjedne na prvu fotelju bh. fudbala, kad već ovako prkosi svima, ejvala..
100%.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑11 maj 2020, 23:36Vrijednija mi je sekunda gledanja Veleza od icega na svijetu. Jedino sam ispunjen kada Velez igra. Venem dva mjeseca
Haj pomakni se s mjestaOsim13 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 23:41100%.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑11 maj 2020, 23:36Vrijednija mi je sekunda gledanja Veleza od icega na svijetu. Jedino sam ispunjen kada Velez igra. Venem dva mjeseca
Što neko napisa na našoj temi, da se hoće lopta zakotrljati pa makar i izgubili odma, poželio se čovjek i nervirati![]()
Igrali bi sa Čelikom prvu, nemam se ja tu šta micati.LjoZee je napisao/la: ↑11 maj 2020, 23:45Haj pomakni se s mjestaOsim13 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 23:41100%.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑11 maj 2020, 23:36Vrijednija mi je sekunda gledanja Veleza od icega na svijetu. Jedino sam ispunjen kada Velez igra. Venem dva mjeseca
Što neko napisa na našoj temi, da se hoće lopta zakotrljati pa makar i izgubili odma, poželio se čovjek i nervirati![]()
Vidio sam ga skoro (prije korone) kod Ekonomske u onom autu sto vam vozaju puleni. Iskreno onoliki covjek precudno izgleda u onakvom manjem autu.
Svaka čast, zdravo razmišljanje.TheIvicnjak je napisao/la: ↑12 maj 2020, 00:04Treba Sarajevo proglasiti sampionom i nek nas predstavlja u evropi. Iz lige izbaciti velez i zvijezdu, oni su ionako navikli na nizi rang. I mirna Bosna
Ko realan misli da bi Zeljeznicar bio prvak?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 23:50Najsmijesnije je sto neko misli da, ako se zakotrlja, ce Zeljo biti prvak. Ko to ba moze garantovati? Mozes biti prvi a mozes zavrsiti i peti. Pogotovo mi sa oscilacijama na domacem terenu. To je draz fudbala. Ali daj da se na terenu sve odigra jer imaju svi preduslovi. To je jedino posteno. Nije fer ni ponistiti sezonu, za koji **** se 12 ekipa borilo?
O psiholoskom aspektu ne treba ni govoriti. Zivotom garantujem da bi se i siroj javnosti podigao moral i neki optimizam u bolje sutra. Fudbal je velika pokretacka snaga, zalosno bi bilo dati je u ruke neznalica i politicara da se sa njom igraju kako im pase u datom momentu.
Ja ne znam nesto da li sam ja pravio usporedbu sa istorijom ili tvoj Covjek.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑11 maj 2020, 18:56Normala si lik pa cu ti u tom tonu i odgovoriti. Vidim pravis neke usporedbe Veleza i Celika koji je kroz istoriju bio vise drugoligas i treceligas nego rame uz rame sa najboljim. Da krenemo od pocetka kao prvo mladji ste preko 20 godina i nemate kao klub ucesce u NOB-u i onom ratu. Nemate narodne heroje dok je Velez dao 77 poginulih. Kroz istoriju ste non stop bili drugoligasi i taj srednjoevropski kup je takmicenje koje je imalo slabiji rejting od Velezovog februarskog turnira. Velez je dva puta osvojio kup,cetri puta igrao finale,dva puta bili vicesampioni,igrali 1/4 kupa uefa,igrali poslje toga 1/8. Jedini mi i Sloboda smo pobjedjivali klubove iz lige petice u regularnom uefa takmicenju oni Las Palmas a mi Derbi i Borusiju,najbolje rangirani bh klub u evropskim takmicenjima svih vremena 43 mjesto,nanijeli Zvezdi i Dinamu njihove najvece poraze u istoriji,igrali sa Palmeirasom Penarolom,dovodili trece sa svjetskog prvenstva na turnir,kucali Bijeli brijeg sa 35 000 ljudi. Kao navijacka grupa osnovani 7 godina prije vas i avangarda ove scene. Drzimo rekorde u najvecim gostovanjima i prije i poslje rata. I ti mi se svezao nekih trofeja dok ste igrali zaobidjeni od rata i kad su Aca Obad ,Dzeno Segetalo i Bebanic s linije isli na gostovanje. Stipu brato imas ove iz Doboja kod Kaknja. Njima mozes prosipati te priceOdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 13:02
Rekao sam ti decko.Moja usta nisu puna Veleza,niti jednom nisam spomenuo Velez,dok tvoja usta su puna Čelika i Zenice i ocito je da ti imas problem sa tim sto mi u ovih 25 godina koliko se fudbal igra u Drzavi Bosni i Hercegovini nismo nikada ispali sto smo mogli par puta i jedno trebali ali to je nas razlog i nasa stvar kako mi opstajemo.Ja sam se i vise nego sto ti mislis brinuo o svom klubu a najbolji dokaz je da me i ne poznes i ne znas sta sam ja uradio za svoj klub i navijace u ovih 22 godine koliko sam Isao na utakmice a na jugu sam proveo 19 godina.
Tvoj problem i jest Čelik jer ga u svakom drugom postu spomenes znaci da ima tu nesto.
Ili ga mrzis iz dna duše ili ga potajni simpatises.
A za tvoju informaciju ja o Velezu nisam nikad nista rekao ili napisao.
Ti si taj koji je opsjednut postovima ljudi iz Zenice i to je ponajviše sto te boli sto nismo Nikada igrali prvu ligu federacije kao sto ste vi.
Pa druze to je tvoj bol moj nije jer moj klub i kad i ako ispadne u federalnu ili zadnju ligu u Drzavi ja cu ga s ponosom svugdje predstavljati i diciti se klubom koji je osvojio srednjoevropski kup,klub koji je trofejniji od Veleza a znam da se dicis time sto ste u Jugoslaviji igrali vise puta premijer ligu od nas ali to je samo istorija.
Ti si se tad kao i ja mucko u jajima ali ne sporim tu istoriju sta je bilo prije par desetina godina a sta je u zadnjih par desetina godina.
Previse se ofiras cinjenicom da si jako negativno slab na Čelik i ne ti vec vecina navijaca Veleza na ovom forumu al kao sto rece gore to je vas problem druze.
I nakraju ja nisam vidio niti procitao nesto da mi se neko smije na ovom forumu kao sto si rekao.
Ispravi me ako griješim al jos jedna stvar je ocigleda previse te boli moje Hladno pisanje i ne davanje značaju tvojim postovima koji su upuceni ka meni ili moj gradu ili klubu.To tebe **** sto me nisi isprovocirao niti ces me isprovocirati jer ocito si zelenog misljenja sa crveno usijanom glavom punom gnjeva prema ljudima koji klub do sada nikada nije ispao dok postoji Drzava Bosna i Hercegovina.![]()
Jeste, djelimicno se slazem. Samo nema starca bez udarca. I to 8 komada. To je fudbal, a ovi hoce da nam to oduzmu. Lopovi, hostapleri i sta sve ne. To nije posteno. Pogotovo ne imajuci u vidu s kojim parama raspolazu.Evander je napisao/la: ↑12 maj 2020, 00:12Ko realan misli da bi Zeljeznicar bio prvak?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 23:50Najsmijesnije je sto neko misli da, ako se zakotrlja, ce Zeljo biti prvak. Ko to ba moze garantovati? Mozes biti prvi a mozes zavrsiti i peti. Pogotovo mi sa oscilacijama na domacem terenu. To je draz fudbala. Ali daj da se na terenu sve odigra jer imaju svi preduslovi. To je jedino posteno. Nije fer ni ponistiti sezonu, za koji **** se 12 ekipa borilo?
O psiholoskom aspektu ne treba ni govoriti. Zivotom garantujem da bi se i siroj javnosti podigao moral i neki optimizam u bolje sutra. Fudbal je velika pokretacka snaga, zalosno bi bilo dati je u ruke neznalica i politicara da se sa njom igraju kako im pase u datom momentu.
Pa niti jedan argument nema za to.
Mali broj adekvatnih igraca u rosteru i kratka klupa, koji bi itekako dosli do izrazaja u igranju srijeda-subota. Stari igraci, zamisli kako je na njih djelovao ovaj period bez treninga i u kakvom su fizickom stanju sad? A ide ljeto i vrucine, a utakmica svaki treci dan. Sigurno manji motiv, radi zaostalih primanja. Realno, losiji igracki kadar nego Sarajevo i Zrinjski.
Plus, bodovni zaostatak za prvim.
Volio bih da se napravi anketa o potencijalnom sampionu, ali da ne glasaju navijaci Zeljeznicara, Zrinjskog i Sarajeva. Cisto da vidimo kako neutralni navijaci vide stanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.